- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.141
Canim o korku bendede varYorgunluk bende de var.Hiç kullanmak istemiyorum aslında bu cümleyi ama.Yayıla yayıla gebelik geçiremedim ben.İlk 4 ay sürekli mide bulantısı.Sonrada tansiyondu,tiroid,şeker yüklemesiydi yordu beni.Yattığım yerden beşiğinde bebeğimi izlemek istiyorum artık.Tamam onun da zorlukları varda böyle karnımda acaba tansiyonum yüksek mi ona zarar mi veriyorum korkusu beni yedi bitirdi.
Canim bende ilk gebelikte az hisediyordum ama ikiz yerleri dar oldugu icin diyordumArkadaşlarım tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim yoksa manyak olup çıkcam30+lardayz ultrasona göre de bebek iki hafta önde gösteriyor yani gelişiminde bı sıkıntı yok bugüne kadar ikili üçlü detaylı hepsini yaptrdm herşey sorunsuz çok şükür. Ama ben oğlumun hareketlerini 24. Haftada hissetmeye başladım 31 haftalık olduk ama öyle gün içinde sürekli bı hareket yok günde 3-4 kere hareket hissediyorum biseyler yiyip yatsam da durtuklesem de ise yaramıyor hareket etmicekse etmiyor resmen tadım huzurum sürekli kaçık. Yani çok az hareket var onlarda çok naif kısa süreli hiç öyle rahatsız olacağım şekilde değil gece asla yok zaten. Ya böyle hamilelik geçiren var mı yada çevresinde duyan eden. Hamileliği boyunca hareketleri çok az hisseden var mı
Bende bugun 32+1 oldum yarin kontrole gidecemKizlar bugun 32+0 olduk , boyumuz 42,84 cm
Kilomuz 1890hep onden giderdik bugun tam 32+0 ciktik. Onden giden anneler neler tuketiyorsunuz bakalim
Zaman zaman benim de yükseliyor 13-14 gibi.Öğlen ölçtüm 12-8di paranoyak oluyor insan bi müddet sonra.Bazen gece uyandığımda nabzımı hissediyorum.Sonra hareketlerini dinlemeye başlıyorum.Yorucu bi döngü.İlaç vermeyi düşünmedi mi sana doktor.Canim o korku bendede var
Genellikle iyi ama bi bakiyorum bazen 150 cikiyor tansiyonum baş agrilarimda var ha bire olcuyorum sık olcmekte iyi degilmiş
Senin tansiyonlar şuan nasil?
Merhaba arkadaşlar. Pazar günü 30+6 haftalik ikiz gebelikte suyum geldi. Ve doğum engellenmedi. Acil sezeryana alındım. Ben çok kan kaybetmişim. Yoğun bakımdaydım. Yeni çıktım. Çocuklar yeni doğan yoğun bakımdalar. Küvezdeler. Biri 1500 gr diğeri 1700. Solunum desteği alıyorlar.1700 Gr olan kalp ile ilgili sıkıntı yaşıyor. Holtere bağlı. Durumu a Beslenemiyorlar. Sizlerden ricaKizlar T tomris2020 arkadaşimizdan haberi olan varmi en son pazar gunu girmiş onunda suyu gelmişti merak ettim durumunu
Durumu ağır. Sizlerden ricam bebeklerim için dua etmeniz. Çok ihtiyacımız varMerhaba arkadaşlar. Pazar günü 30+6 haftalik ikiz gebelikte suyum geldi. Ve doğum engellenmedi. Acil sezeryana alındım. Ben çok kan kaybetmişim. Yoğun bakımdaydım. Yeni çıktım. Çocuklar yeni doğan yoğun bakımdalar. Küvezdeler. Biri 1500 gr diğeri 1700. Solunum desteği alıyorlar.1700 Gr olan kalp ile ilgili sıkıntı yaşıyor. Holtere bağlı. Durumu a Beslenemiyorlar. Sizlerden rica
Bu günlerin kolaylıkla biter insallah kuzum evlatları alıp evine dönersin hemencik insallah hersey daha iyi olucak güzel anne eminim düzelicek hersey sabretMerhaba arkadaşlar. Pazar günü 30+6 haftalik ikiz gebelikte suyum geldi. Ve doğum engellenmedi. Acil sezeryana alındım. Ben çok kan kaybetmişim. Yoğun bakımdaydım. Yeni çıktım. Çocuklar yeni doğan yoğun bakımdalar. Küvezdeler. Biri 1500 gr diğeri 1700. Solunum desteği alıyorlar.1700 Gr olan kalp ile ilgili sıkıntı yaşıyor. Holtere bağlı. Durumu a Beslenemiyorlar. Sizlerden rica
Doktoruna bilgi verdin mi arkadaşım tansiyon iyi bişey değil hamilelikte malum olmazsa bence üç gün boyunca sağlık ocağında ebe olcsun hergun o şekilde doktoruna söylersin gerekirse tansiyon ilacı başlanıyor inşallah iyi bı şekilde bu süreci atlatrsnCanim o korku bendede var
Genellikle iyi ama bi bakiyorum bazen 150 cikiyor tansiyonum baş agrilarimda var ha bire olcuyorum sık olcmekte iyi degilmiş
Senin tansiyonlar şuan nasil?
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla çıkacaksınız hastanedenDurumu ağır. Sizlerden ricam bebeklerim için dua etmeniz. Çok ihtiyacımız var
Yok ilac vermediZaman zaman benim de yükseliyor 13-14 gibi.Öğlen ölçtüm 12-8di paranoyak oluyor insan bi müddet sonra.Bazen gece uyandığımda nabzımı hissediyorum.Sonra hareketlerini dinlemeye başlıyorum.Yorucu bi döngü.İlaç vermeyi düşünmedi mi sana doktor.
Gecmiş olsun canimMerhaba arkadaşlar. Pazar günü 30+6 haftalik ikiz gebelikte suyum geldi. Ve doğum engellenmedi. Acil sezeryana alındım. Ben çok kan kaybetmişim. Yoğun bakımdaydım. Yeni çıktım. Çocuklar yeni doğan yoğun bakımdalar. Küvezdeler. Biri 1500 gr diğeri 1700. Solunum desteği alıyorlar.1700 Gr olan kalp ile ilgili sıkıntı yaşıyor. Holtere bağlı. Durumu a Beslenemiyorlar. Sizlerden rica
Canim ilk gebelikte tansiyon sıkintim olmuştuDoktoruna bilgi verdin mi arkadaşım tansiyon iyi bişey değil hamilelikte malum olmazsa bence üç gün boyunca sağlık ocağında ebe olcsun hergun o şekilde doktoruna söylersin gerekirse tansiyon ilacı başlanıyor inşallah iyi bı şekilde bu süreci atlatrsn
Merhaba arkadaşlar. Pazar günü 30+6 haftalik ikiz gebelikte suyum geldi. Ve doğum engellenmedi. Acil sezeryana alındım. Ben çok kan kaybetmişim. Yoğun bakımdaydım. Yeni çıktım. Çocuklar yeni doğan yoğun bakımdalar. Küvezdeler. Biri 1500 gr diğeri 1700. Solunum desteği alıyorlar.1700 Gr olan kalp ile ilgili sıkıntı yaşıyor. Holtere bağlı. Durumu a Beslenemiyorlar. Sizlerden rica
Dualarımız seninle ve bebeklerinle, en kısa sürede hastaneden çıkarıp eve getirmen dileğiyleDurumu ağır. Sizlerden ricam bebeklerim için dua etmeniz. Çok ihtiyacımız var
Evet canimDaha doğumlara var derken başladık doğurmalara.LadyMorganas kim doğurmuş bebeği kaç kilo ismi ne gibi şeyler ekleyecek misin tabloya
Yani 13 yaşında oldu maşallah çok akıllıdır hep usluydu konuşunca sözden anlardıDoğduğunda nasıl bı bebekti çocuğun yapısı fıtratı mi bu acaba dogunca daha mı sakın oluyolar acaba
İnşallah normal olarak bekliyoruz. Bir sıkıntı gözükmüyor elhamdulillahBenide cok yordu bu hamilelik
Herşeyi yasiyorum bunda bi bulaşik yikayamaz oldum ayaklarimin ustunde duramıyorum
Nefes darligimda var
Senin nasipse normal dogum olcak degilmi?
Dedi ve 5-6 sene sonra ikinciyi doğurdu (örnek şekil a benAy gerçekten hamilelik beni de çok yoruyor. İlk hamileliğim ama ne bileyim hiç keyifli geçmedi. İlk 4 ay sürekli kustum, sonra karaciğer değerleri korkuttu, hastanede yatmak stres yaptırdı. Hastaneden çıktım mide yanmalarım başladı. Şimdi tüm vücudum ağrıyor. Ağırlık merkezimiz değiştiği için ağrı artıyor. Böyle olduğunu bilsem hamile olmak ister miydim emin değilim.
Evet ya sen ve korkusuz baya sıkıntı çektiniz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Pış pış yapmaya çok az kaldı:)Yorgunluk bende de var.Hiç kullanmak istemiyorum aslında bu cümleyi ama.Yayıla yayıla gebelik geçiremedim ben.İlk 4 ay sürekli mide bulantısı.Sonrada tansiyondu,tiroid,şeker yüklemesiydi yordu beni.Yattığım yerden beşiğinde bebeğimi izlemek istiyorum artık.Tamam onun da zorlukları varda böyle karnımda acaba tansiyonum yüksek mi ona zarar mi veriyorum korkusu beni yedi bitirdi.
Allah Şafi ismi ile şifa versin hızlıca toparlansın minikler. Mental olarak da fiziksel olarak da şifa diliyorum sizeDurumu ağır. Sizlerden ricam bebeklerim için dua etmeniz. Çok ihtiyacımız var
Canım şimdiden istediler ilk sütten içirmek için. Ben sağamadım yardım ettiler elle sağarak. Sürekli süt istiyorlar. Makinayı da kullanamadım. Kendimi çaresiz hissediyorum. Sen nasıl yapmıstın sağma işiniGecmiş olsun canim
Seni cok merak ettim cevap veremiyince
Benim ikizlerde biri 1400 digeri 1900 grdi
1900 olan bebegimde de kalbinde sıkinti vardi kalbi delikti ozaman 1 yasina gelince kapandilar cok şukur
Senin guclu olman lazim
İnanki bebişlerin cok guclu bi sekilde atlatacaklar
Bebeklerin icin sut sagman gerekiyor sut poşetlerine buzdolabina at
Hemşire 2 hafta sonra ister buyuk ihtimalle
Canim elektirikli bi sut sagma makinasi al pompali olandan alma hic memnun kalmadimCanım şimdiden istediler ilk sütten içirmek için. Ben sağamadım yardım ettiler elle sağarak. Sürekli süt istiyorlar. Makinayı da kullanamadım. Kendimi çaresiz hissediyorum. Sen nasıl yapmıstın sağma işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?