2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canim o korku bendede var
Genellikle iyi ama bi bakiyorum bazen 150 cikiyor tansiyonum baş agrilarimda var ha bire olcuyorum sık olcmekte iyi degilmiş
Senin tansiyonlar şuan nasil?

Canim bende ilk gebelikte az hisediyordum ama ikiz yerleri dar oldugu icin diyordum
Bunda bebegimin hareketleri iyi hareketli
Bide plesanta konumuna gore degisiyor
Senin bebişte onde 2 hafta kendine sıkıntı etme
Bi sorun olsaydi doktor soylerdi

Kizlar bugun 32+0 olduk , boyumuz 42,84 cm
Kilomuz 1890 hep onden giderdik bugun tam 32+0 ciktik. Onden giden anneler neler tuketiyorsunuz bakalim
Bende bugun 32+1 oldum yarin kontrole gidecem
Benim bebişte bi hafta ondeydi sonra 4 gun ondeydi bakalim haftasina yetişecekmi

Genellikle iyi ama bi bakiyorum bazen 150 cikiyor tansiyonum baş agrilarimda var ha bire olcuyorum sık olcmekte iyi degilmiş
Zaman zaman benim de yükseliyor 13-14 gibi.Öğlen ölçtüm 12-8di paranoyak oluyor insan bi müddet sonra.Bazen gece uyandığımda nabzımı hissediyorum.Sonra hareketlerini dinlemeye başlıyorum.Yorucu bi döngü.İlaç vermeyi düşünmedi mi sana doktor.

Kizlar T tomris2020 arkadaşimizdan haberi olan varmi en son pazar gunu girmiş onunda suyu gelmişti merak ettim durumunu
Merhaba arkadaşlar. Pazar günü 30+6 haftalik ikiz gebelikte suyum geldi. Ve doğum engellenmedi. Acil sezeryana alındım. Ben çok kan kaybetmişim. Yoğun bakımdaydım. Yeni çıktım. Çocuklar yeni doğan yoğun bakımdalar. Küvezdeler. Biri 1500 gr diğeri 1700. Solunum desteği alıyorlar.1700 Gr olan kalp ile ilgili sıkıntı yaşıyor. Holtere bağlı. Durumu a Beslenemiyorlar. Sizlerden rica

Durumu ağır. Sizlerden ricam bebeklerim için dua etmeniz. Çok ihtiyacımız var

Bu günlerin kolaylıkla biter insallah kuzum evlatları alıp evine dönersin hemencik insallah hersey daha iyi olucak güzel anne eminim düzelicek hersey sabret

Doktoruna bilgi verdin mi arkadaşım tansiyon iyi bişey değil hamilelikte malum olmazsa bence üç gün boyunca sağlık ocağında ebe olcsun hergun o şekilde doktoruna söylersin gerekirse tansiyon ilacı başlanıyor inşallah iyi bı şekilde bu süreci atlatrsn

Yok ilac vermedi
Ben takip ediyorum eger cok yukselirse yada gun icerisinde cok yukselirse acile giderim hemen

Gecmiş olsun canim
Seni cok merak ettim cevap veremiyince
Benim ikizlerde biri 1400 digeri 1900 grdi
1900 olan bebegimde de kalbinde sıkinti vardi kalbi delikti ozaman 1 yasina gelince kapandilar cok şukur
Senin guclu olman lazim
İnanki bebişlerin cok guclu bi sekilde atlatacaklar
Bebeklerin icin sut sagman gerekiyor sut poşetlerine buzdolabina at
Hemşire 2 hafta sonra ister buyuk ihtimalle

Canim ilk gebelikte tansiyon sıkintim olmuştu
Bundada bazen yukseliyor takip ediyorum

Dualarımız seninle ve bebeklerinle, en kısa sürede hastaneden çıkarıp eve getirmen dileğiyle Allah yardımcın olsun, lütfen güçlü kal ve bize güzel haberlerini ilet

Daha doğumlara var derken başladık doğurmalara. LadyMorganas kim doğurmuş bebeği kaç kilo ismi ne gibi şeyler ekleyecek misin tabloya
Evet canim
Zaten snow listeden kaldirdim kendi istedi
Balbocegi34 te listede yok bana msj atmadi ekliyim listeye
Tomris2020 arkadaşimiz onunda erken oldu listeye eklecem biraz toparlansin diyorum

Benide cok yordu bu hamilelik
Herşeyi yasiyorum bunda bi bulaşik yikayamaz oldum ayaklarimin ustunde duramıyorum
Nefes darligimda var
Senin nasipse normal dogum olcak degilmi?
İnşallah normal olarak bekliyoruz. Bir sıkıntı gözükmüyor elhamdulillah
Dedi ve 5-6 sene sonra ikinciyi doğurdu (örnek şekil a ben)
Evet ya sen ve korkusuz baya sıkıntı çektiniz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Pış pış yapmaya çok az kaldı:)

Allah Şafi ismi ile şifa versin hızlıca toparlansın minikler. Mental olarak da fiziksel olarak da şifa diliyorum size

Canım şimdiden istediler ilk sütten içirmek için. Ben sağamadım yardım ettiler elle sağarak. Sürekli süt istiyorlar. Makinayı da kullanamadım. Kendimi çaresiz hissediyorum. Sen nasıl yapmıstın sağma işini

Canim elektirikli bi sut sagma makinasi al pompali olandan alma hic memnun kalmadim
Ben her saat sagiyordum sutumu artsin diye
Simdiden ayarla makinaya sagmasan sutun kesilir elle olacak iş degil
Bizim bebislere hemen sutumu vermediler 2 hafta sonra istediler 3 haftada kendim arada veriyordum 4 haftada verdiler bize bebisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…