2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Olabilir gerçekten herkesin hamileliği çok farklı ilerliyor çünkü.

Durumu ağır. Sizlerden ricam bebeklerim için dua etmeniz. Çok ihtiyacımız var

Tomris allah yardimciniz olsun. Aklimdasin, dua ediyorum

Tomris canım çok geçmiş olsun, rabbim sana da bebeklerine de Şafi ismiyle şifa versin inşallah dualarımız seninle ve B balbocegi34 ile birlikte inşallah

Tomris canım çok geçmiş olsun, rabbim sana da bebeklerine de Şafi ismiyle şifa versin inşallah dualarımız seninle ve B balbocegi34 ile birlikte inşallah
Allah yardımcıları olsun inşallah benim kide küvezde tez zamanda kavuşuruz inşallah

Kızlar kızlar napıyorsunuz ,burda havalar biranda ısınmaya başladı ondan mı ben 32.haftaya girdim ondan mı bilmiyorum,şu zamana kadar hiç kg almamıs olan ben son 2 haftada 3 kg kadar aldım bacaklarım bogum bogum şişti iki gündür, ekmek ve tuzu kesip aspirine önem verip takip edeceğim bakalım bir kaç gün, sizde dikkat edin kendinizi gözlemleyin aniden değişiklikler olabiliyor

Cok gecmis olsun canim. Ayricada gozun aydin olsun. Saglikla kucagina alip evine gidersin inşallah. Bebeklerin.icinde hep dua edicem

Yaa sıcaklardan olabilir mi acaba , benim de son bir haftadir çok şişliğim oluyor...

Alacağımız 3 kuruşluk zevk , ondan da olduk desene
Hiç sorma o anın bütün büyüsü bozuldu geçen gün bacağıma kramp girince. O kadar tutkulu geçmesi gereken anlarda şu konuşmalar oluyor "Ay aşkım dur bacağım çok kötü" "of of bi dakika" "dur şöyle durayım" e gitti tadım zevk mi alınır öyle en son dedik "artık zorlanıyoruz galiba yapmasak mı"

Durumu ağır. Sizlerden ricam bebeklerim için dua etmeniz. Çok ihtiyacımız var
Dualarım sizinle. Allah'ım kolaylaştırsın bu sürecinizi, inşallah güzel haberlerinizi de alalım burada kendini çaresiz hissetme güzel anne, sen ne olursa olsun onların herşeyisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…