- 29 Ekim 2022
- 286
- 447
- 23
- 39
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.181
Amin Allah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacımız varCok gecmis olsun canim. Ayricada gozun aydin olsun. Saglikla kucagina alip evine gidersin inşallah. Bebeklerin.icinde hep dua edicem
Çok teşekkür ederim. Onlar da benim herşeyim. Onları görememek sürekli hayatlarından şüphe etmek çok zor. Dua edin sağlıkla sıhhatle kurtulalım bu durumdanDualarım sizinle. Allah'ım kolaylaştırsın bu sürecinizi, inşallah güzel haberlerinizi de alalım buradakendini çaresiz hissetme güzel anne, sen ne olursa olsun onların herşeyisin
Canım 31+6 ya aldım ben randevu ızne ozaman ayrılcam 1-2 gün önceden yazabılıyorlar öyle yapYa annem gitmiş tam o güne ameliyat günü almış amacım annemin yanından ayrılmamak çok sinirim bozuldu sanki bilmiyo
Yaaa kendimi o durumda hayal ettim de sabah sabah kahkaha attımHiç sorma o anın bütün büyüsü bozuldu geçen gün bacağıma kramp girince. O kadar tutkulu geçmesi gereken anlarda şu konuşmalar oluyor "Ay aşkım dur bacağım çok kötü" "of of bi dakika" "dur şöyle durayım"e gitti tadım zevk mi alınır öyle en son dedik "artık zorlanıyoruz galiba yapmasak mı"
Canım Allahım korktugunuzdan korusun inşallah sağlıkla evine götür bebeklerini de...Amin Allah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacımız var
Allahım sıkıntılarınızdan sağlıkla çıkmayı nasip eylesin canımGunaydin kizlar yine bir kanama ile karsi karsiyayim.hastanedeyim daha doktor gelmedi nu sefer doğum llacak sanırım. Artik dogurmak istiyorum bende cunku canimdan bezdimbebegin kilosu 2 kilonun üstünde zaten ciher gelistiricde yapilmisti iki hafta önce sabah tekrar yaptılar. Dua edin bana saglikla alıyım kuvoze falan girmesin. İnsallah dogururum bu sefer boyle yaşamaktan biktim
Günaydın canım çok geçmiş olsun, senin içinde bebeğin içinde hayırlısı neyse o olsun inşallah, bizleri haberdar et mutlakaGunaydin kizlar yine bir kanama ile karsi karsiyayim.hastanedeyim daha doktor gelmedi nu sefer doğum llacak sanırım. Artik dogurmak istiyorum bende cunku canimdan bezdimbebegin kilosu 2 kilonun üstünde zaten ciher gelistiricde yapilmisti iki hafta önce sabah tekrar yaptılar. Dua edin bana saglikla alıyım kuvoze falan girmesin. İnsallah dogururum bu sefer boyle yaşamaktan biktim
Ameliyathaneler doluymuş onlar bosalimce beni alacaklar. Dua edin nolur korkuyorum daGünaydın canım çok geçmiş olsun, senin içinde bebeğin içinde hayırlısı neyse o olsun inşallah, bizleri haberdar et mutlaka
Allah yardımcın olsun, dualarımız seninleAmeliyathaneler doluymuş onlar bosalimce beni alacaklar. Dua edin nolur korkuyorum da
Sen nasılsın canım. Yoğun bakımda neden kaldın anlatirmisinÇok teşekkür ederim. Onlar da benim herşeyim. Onları görememek sürekli hayatlarından şüphe etmek çok zor. Dua edin sağlıkla sıhhatle kurtulalım bu durumdan
Plasentam asagidaydi dimi kanın kaç oldu acaba inşallah sağ salim kucağına alirsin canım duam seninleGunaydin kizlar yine bir kanama ile karsi karsiyayim.hastanedeyim daha doktor gelmedi nu sefer doğum llacak sanırım. Artik dogurmak istiyorum bende cunku canimdan bezdimbebegin kilosu 2 kilonun üstünde zaten ciher gelistiricde yapilmisti iki hafta önce sabah tekrar yaptılar. Dua edin bana saglikla alıyım kuvoze falan girmesin. İnsallah dogururum bu sefer boyle yaşamaktan biktim
Zaten artık girdik viraja bazısının bir ay erken olur bazısı kırk haftasını doğurur gelmez oda sorun hepimizze hayırlı doğum diliyorum bende 34 oldumBiz bugün tam 33 haftalık olduk, erken doğum haberleri gördükçe geceleri sürekli uyanmaya başladım. Beni artık doğum heyecanı, korkusu hepsi sarmaya başladıAllah hepimize zamanında kolay doğumlar nasip etsin, bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah
Biz bugün tam 33 haftalık olduk, erken doğum haberleri gördükçe geceleri sürekli uyanmaya başladım. Beni artık doğum heyecanı, korkusu hepsi sarmaya başladıAllah hepimize zamanında kolay doğumlar nasip etsin, bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah
Çok iyi moral verdin teşekkür ederimCanım her gebelik kendine özel hiç öyle düşünüp kötüyü çağırma boşuna kendini de bebeği de strese sokma, şimdi zaman olarak erken doğum haberleri veriyoruz birbirimize ilerleyen zamanlarda da yok 40 oldum yok 42 hafta oldum hala tık yok belki diye yazacağız (benim ilk gebeliğimde de artık doğum haftam gelince doktor hergün beni hastaneye çağırıyordu ve alttan muayene ediyordu, çevremdeki herkes alttan bakmasınlar birşey yapıyorlar yok suyunu patlatıyorlar doğum başlıyor gibi bir sürü şey söyledi ama ben doktoruma güvenmeyi tercih ettim,yaklaşık 10 gün her gün doktora gittim her gün evvai çeşit alttan baktı ama hiç de birşey olmadı suyum bulandı, bebek kakasını yemeye başlamış falan dedi tek başıma gitmiştim kontrole hep bakıp gönderiyor diye acil sezeryana alındımdemem o ki sen burda okuduklarını değil doktoruna güven en ufak sıkıntı da emin ol seni uyaracaktır, eğer ki bir olumsuzluktan bahsetmiyor ise herşey yolunda olduğu içindir rahat ol hamileliğin keyfini çıkar )
Canim insallah bu sefer sag saglim bebegine kavuşursunGunaydin kizlar yine bir kanama ile karsi karsiyayim.hastanedeyim daha doktor gelmedi nu sefer doğum llacak sanırım. Artik dogurmak istiyorum bende cunku canimdan bezdimbebegin kilosu 2 kilonun üstünde zaten ciher gelistiricde yapilmisti iki hafta önce sabah tekrar yaptılar. Dua edin bana saglikla alıyım kuvoze falan girmesin. İnsallah dogururum bu sefer boyle yaşamaktan biktim
Merhaba canimGünaydın kizlar 31 haftalık olmuşuz dün gerçekten herkesin hamileliği farklı ilerliyor dün acildeydim rahatsızlandı tansiyondan dolayı ve idararda protein kaçağı olduğunu söylediler şükür bebeğimde sorun yok nsye bağladılar sorun yok şükür ama protein kaçağı dan dolayi doktor takip etmemi söyledi 5 gün tansiyon ölçümu yapıp 140 90 yüksekse direk acile gelmemi söyledi böyle durumu yaşayan varmı yüksek çıkarsa ne olacak çevrenizden duydunuzmu allh herkeze kolay doğumlar sagsaglim kucağımıza almayı nasip etsin
AminBiz bugün tam 33 haftalık olduk, erken doğum haberleri gördükçe geceleri sürekli uyanmaya başladım. Beni artık doğum heyecanı, korkusu hepsi sarmaya başladıAllah hepimize zamanında kolay doğumlar nasip etsin, bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah
merhaba canım neden 34 te girmek istiyorsun bir de sezeryan tercih etmenin özel sebebi va rmı ?Amin
Bende gecen ruyamda bebegimin suyunun geldigini gordum bugun kontrole gidecem
Aslinda 34 ten sonra bende dogum yapmak istiyorum bilsem bebegim kuveze girmecek erken 34 alin beni derdim doktora
Cunku cok zorlaniyorum ilk gebelikte boyle degildim
Hamilelik beni hiç zorlamıyor ama bende rüyamda nişanım gelmiş olarak gördüm, etkileniyoruz ister istemez. Herkesin gönlündeki gibi bir doğum olsun, ben mümkün olduğunca 40ı görmek taraftarıyım. Umarım bundan sonraki zamanların güzel geçerAmin
Bende gecen ruyamda bebegimin suyunun geldigini gordum bugun kontrole gidecem
Aslinda 34 ten sonra bende dogum yapmak istiyorum bilsem bebegim kuveze girmecek erken 34 alin beni derdim doktora
Cunku cok zorlaniyorum ilk gebelikte boyle degildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?