2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
merhaba canım neden 34 te girmek istiyorsun bir de sezeryan tercih etmenin özel sebebi va rmı ?
Canim benim gebelikte baş agrim cok fazla hareketlerim baya azaldi bide ikiz cocuklarim var onlarla ilgileniyorum evtir istir zorlaniyorum
Mecburi sezeryan olacam canim ilki sezeryandi
34 haftada dememin sebebi lafin gelisi dedim )
Zorlaniyorum manasinda 36 37 gelse iyi olur
Nasip tabi bu isler icimde hep erken gelcek diye bi his var:)

İşte insan zorlaninca diyor erken gelsin
Kuveze tabi girmesini istemem zaten 35 haftalardan sonra kuveze girmiyor
Bakalim nasip :)

Aynen tansiyon sürekli olcmen lazım dediler takip ediyorum suanda

Canim insallah bu sefer sag saglim bebegine kavuşursun
Zaten 2 kilonun ustunde kuveze girmiyor ama bebekte solunum sikintisi varsa aliyolar
Allah yardimcin olsun bize haberdar et
Dogum yaptim canim cok şükür kurtuldum bebek 1970 grm kuvoze.aldilar malesef ciger gelistirici bile olmama rağmen fotoğrafini attilar oyle tatliki inanamiyorum karnimda olduğuna sizler zamaninda doguk yaparsiniz insallah bebegik içinde dualariniza talibim

Yüksek cıkarsa gebelik zehirlenmesini önlemek için alacaklar bebişi ,korkma sakin olmaya calıs artık dogabilirler ,tabiki zamanında dogsunlar ama sakin ol baya ilerledik, tuzlu yeme ayakta kalma ,yorulma , merdiven cıkma ,sinir olma , tutabildiğin kadar içerde tut miniği ,ciğer geliştirici iğne vermedimi Dr Verse iyi olurdu.

Çok şükür, Allah analı babalı büyütsün

Yok bişey vermedi sadece takip et dedi ayy inslh bişey olmaz bebeklerimize

Ayy maşallah ya, senin adına çok sevindim inşallah hemen de toparlar eve çıkış haberini de verirsin, bu arada sanki bir kızın daha vardı senin o nasıl tepki verecek acaba

Sn nasılsın kanaman çok oldu mu canım oy bebeğini sağ salim kucağına al umarm dua ettm cok

Hakinda hayırlısı olsun insllh nekadr beklerlerse okadar iyiler ama erken de gelen insllh sağlıkla gelsin sağlıkla kucağımıza alalim

Allh bağışlasın cnm kaç haftalık doğum yaptım

Hayırlı olsuuun, ikiniz de sağlıkla sıhhatle evinize dönersiniz inşallah. Kilosu yine de iyiymiş ya büyümesi daha hızlı olur :)

Ayy maşallah ya, senin adına çok sevindim inşallah hemen de toparlar eve çıkış haberini de verirsin, bu arada sanki bir kızın daha vardı senin o nasıl tepki verecek acaba
Cok teşekkür ederim darisi zamaninda sizlerin basina insallah evet bir kizim var 5 yasinda dort gozle bekliyordu zaten sevincinden havalara uçuyor resmini falan gosterdim kardesimi kucagika almak istiyorum dedi eve götürmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…