2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sag saglim dogum yaptin ya cok şukur
Bebeginde bi ay kuvezde kalir yada daha erken verebilirler sana
Ciger gelistiricinin cok etkisi var

Allahin izniyle saglikla alirsin bebegini evine goturursun sen simdi kendine iyi bak hazirlan bebegin icin

Ben de bugün çalışabilir raporumu aldım 32 haftalık olduk. İznimi sonraya aktarabilmek için az da olsa öğretmenim. Aslında hiç çalışacak halim kalmadı ama yapacak bir şey yok artık. Öyle bi sıcak basıyor ki beni bu ara sizde de öyle mi? Bebeğim de 2.200 gram olmuş inşallah zamanında gelsin nst ye de bağladılar sancı falan yok şükür

Duamız senin le cnm Allah'ın izniyle yakında kucağına alırsın kaç haftalık tiki

Aynen havalar isindi evde anca idare ediyoruz dişarda cok sicak
Ben daha nsty baglanmadim
Sende karin sertleşmeai oluyormu

Gözün aydın canım sağ salim kucağına alırsın inşallah en kısa zamanda kavuşun

Canım benim kızıma hamileligimde böyle geçti.Hatta kilolu olduğumdan böyle olduğunu düşünmüştüm ama kiloyla alakası olmadığını öğrenmiş bulunmaktayım.Suan oğluma hamileyim erkek çocukları daha hareketli galiba ben böyle olduğunu düşünüyorum.Kizim hiç kımıldamazdi hatta öldüğünü tövbe çok düşünmüştüm.Acaba kız mı cinsiyeti ,??

Rabbim yardimcin olsun. Bebeklerine de sana da şıfa versin bir an önce saglikla hastaneden cikın insallah

Tadım yok benimde iki gündür karnım sancilaniyor çok hemde. iki gündür 37 ye giriş yaptığımda doğurmak istiyorum.Bu hamileligim çok yorucuydu.bedenen ruhen bitigim inşallah çocukta sorun oluşturmaz bu durum.Surekli stresli durumdayım.Kizima gelip gidip catiyorum .Sonradaki vicdan azabi beni mahvediyor pişman oluyorum niye böyle yaptım dedim diye.cok yorgunum,uyuyamiyorum da artıkMidemde fena gastiritim galiba tekrarladı hersey yiyemiyorum yine .Kusmada başlamış bulunmakta.Midem yanıyor.Bende durumlar böyle..

Gecmis olsun canim.Insallah büyürler ve hepsini unutacaksın gör bak.Annelik duygusu böyle yetmediğini hep düşünebilirsin her zaman ama şuan daha çok güçlü olman lazım onlar için inşallah değecek herseye dualarım seninle.

Canım benim ilk oğlum çok hareketliydi
2.oglum coook sakindi.
3.üm kız ve aşırı hareketli.
Yani bebeğine göre değişiyor.
Hareketle cinsiyetin bence bir ilgisi yok

Canım benim ilk oğlum çok hareketliydi
2.oglum coook sakindi.
3.üm kız ve aşırı hareketli.
Yani bebeğine göre değişiyor.
Hareketle cinsiyetin bence bir ilgisi yok
Peki cnm hareketli bebek dogunca da aynı mi oluyor yani hareketli yaramaz sakin olan sakin mi oldu benim de ikizlerin biri cok hareketli digeri sakin anlamadim

Banada hergun bişey olurda anlamazsam korkusu gelyo nadir hissettigm için. Yok canım benim oğlum olacak galiba bunun cinsiyetle bı ilgisi yok çocuğun fıtratına göre olduğunu düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…