- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- 53
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.241
bende çok ayakta duramaz oldum biraz ayakta dursam ayaklarım sanki benden ayrılacak gibi ağrıyoBenide cok yordu bu hamilelik
Herşeyi yasiyorum bunda bi bulaşik yikayamaz oldum ayaklarimin ustunde duramıyorum
Nefes darligimda var
Senin nasipse normal dogum olcak degilmi?
bu aralar bende öyleyim eşime diyorum artık ben istesem sen kabul etme geride diyorum 35 imde falan bidaha doğurim ama yok ya gitgide zorlaşıyo bu 3. gebeliğim ikinci çocuk olucak 4. gebeliği hayal bile edemiyorumArkadaşlarıma şey dedim, ikinciyi istiyorum dersem bana bugünleri hatırlatın. Eşime bana yanaşma diyorum.
Soğuk süt içmeyi denedin mi benimkini soğuk süt kesiyo o arada da uyuyunca daha hissetmyrm bı çay bardağı soğuk süt içmide yanmasından uyuyamıyorum resmwn midem kaynıyo kızlar üstüne bide her tarafım ağrıyo bugün anemle kız kardeşim evimi biraz temizlemek için gelmişlerdi ben dururmuyum tabiki durmadım ve şuan resmen acısını çekiyorum çok bişey yapmmama rağmen ayaklarım bacaklarım belim benden ayrılacak gibi 32+0 olduk şuan ve ben bu gebelikte baya zorlandığımı hissediyorum resmwn kabadayı yürüyüşü penguen yürüyüşü karışık bişey oldu sabah kontrole gidebilirim randevu sistemi hala açılmamış hastaneye gitmek bile işkence gibi bakalım ne dicek doktor
giçbişey fayda etmedi canım zar zor uyudum zaten gece 1 de mide yanmam uyandırdı çok afedersin kustuktan sonra mide boşalınca anca uyuyabildimSoğuk süt içmeyi denedin mi benimkini soğuk süt kesiyo o arada da uyuyunca daha hissetmyrm bı çay bardağı soğuk süt iç
Gecmis olsun canımmide yanmasından uyuyamıyorum resmwn midem kaynıyo kızlar üstüne bide her tarafım ağrıyo bugün anemle kız kardeşim evimi biraz temizlemek için gelmişlerdi ben dururmuyum tabiki durmadım ve şuan resmen acısını çekiyorum çok bişey yapmmama rağmen ayaklarım bacaklarım belim benden ayrılacak gibi 32+0 olduk şuan ve ben bu gebelikte baya zorlandığımı hissediyorum resmwn kabadayı yürüyüşü penguen yürüyüşü karışık bişey oldu sabah kontrole gidebilirim randevu sistemi hala açılmamış hastaneye gitmek bile işkence gibi bakalım ne dicek doktor
saol canımGecmis olsun canım
Gunaydin canim. 17 gun önce asiri kanamam olmuştu yazmistim onda almadi bebeği iyiki almamış. Bunda da kanamam.oldu yine hem disari hemde icerde gizli plasentanın arkasinda. hemen aldilar boyle olunca. Sen endise erme bende bastan beri kanama.oluyor. senin bu zamana kadar olmamis bu saatten sonrada olmaz korkma sakin. Agir kaldirma ayakta cok durma bunlar cok önemli surekli istirahat et canımMinesuu canım sen nasılsın kanaman oldu mu doğum anında kan takıldı mi şimdi nasılsın bebeğin inşallah en kısa zamanda yanında olur
Valla karnımda hareketli olan oğlumun bebekliği çok rahattı tek sorunumuz gazdı.Peki cnm hareketli bebek dogunca da aynı mi oluyor yani hareketli yaramaz sakin olan sakin mi oldubenim de ikizlerin biri cok hareketli digeri sakin anlamadim
Kızlar günaydııın, bugün 32+5 olduk her geçen gün daha da ağırlaşıyorum nasıl olacak ileri haftalar bilmiyorumellerim uyuşuk, 2 gündür ayak bileklerim inanılmaz şişiyor ki havalar azıcık ısındı, karnım gergin, kramplar yüzünden bacaklarım çok ağrıyor. Diyorum çok mu erken bu kadar ağrım var diyorum ama gerçekten böyle allah yardımcımız olsun…
İnsallah canimCok şükür canimİnsallah o kadar kalmaz oyle cok kavusmak istiyorum ki yavruma.
Saol canimOyyy maşallah pek tatlı
Saol canimOy masallah tontik suratliiiii
Aynen valla bi iş yapamaz oldumbende çok ayakta duramaz oldum biraz ayakta dursam ayaklarım sanki benden ayrılacak gibi ağrıyo
bu aralar bende öyleyim eşime diyorum artık ben istesem sen kabul etme geride diyorum 35 imde falan bidaha doğurim ama yok ya gitgide zorlaşıyo bu 3. gebeliğim ikinci çocuk olucak 4. gebeliği hayal bile edemiyorum
GunaydinGünaydın kızlar sabah sabah mide bulantısıyla kalkaniniz varmı acaba
Soyledigin herşey bende de mevcut mallesefKızlar günaydııın, bugün 32+5 olduk her geçen gün daha da ağırlaşıyorum nasıl olacak ileri haftalar bilmiyorumellerim uyuşuk, 2 gündür ayak bileklerim inanılmaz şişiyor ki havalar azıcık ısındı, karnım gergin, kramplar yüzünden bacaklarım çok ağrıyor. Diyorum çok mu erken bu kadar ağrım var diyorum ama gerçekten böyle allah yardımcımız olsun…
Canim sen gittinmi hastaneyesaol canım
Çok şükür canım benim Allah analı babalı büyütsün bir an önce toparlansın inşallahDogum yaptim canim cok şükür kurtuldumbebek 1970 grm kuvoze.aldilar malesef ciger gelistirici bile olmama rağmen fotoğrafini attilar oyle tatliki inanamiyorum karnimda olduğuna sizler zamaninda doguk yaparsiniz insallah bebegik içinde dualariniza talibim
Maşallah çok tatlı sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKizlar bende doktordan geldim
32+4 gunluk olmusum ultrasyonda 2015gr bebisim boyuda 63 mm cikti
Buda bizim bebiş
Eki Görüntüle 3249041
Amin canimMaşallah çok tatlı sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?