2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benide cok yordu bu hamilelik
Herşeyi yasiyorum bunda bi bulaşik yikayamaz oldum ayaklarimin ustunde duramıyorum
Nefes darligimda var
Senin nasipse normal dogum olcak degilmi?
bende çok ayakta duramaz oldum biraz ayakta dursam ayaklarım sanki benden ayrılacak gibi ağrıyo
Arkadaşlarıma şey dedim, ikinciyi istiyorum dersem bana bugünleri hatırlatın. Eşime bana yanaşma diyorum.
bu aralar bende öyleyim eşime diyorum artık ben istesem sen kabul etme geride diyorum 35 imde falan bidaha doğurim ama yok ya gitgide zorlaşıyo bu 3. gebeliğim ikinci çocuk olucak 4. gebeliği hayal bile edemiyorum

mide yanmasından uyuyamıyorum resmwn midem kaynıyo kızlar üstüne bide her tarafım ağrıyo bugün anemle kız kardeşim evimi biraz temizlemek için gelmişlerdi ben dururmuyum tabiki durmadım ve şuan resmen acısını çekiyorum çok bişey yapmmama rağmen ayaklarım bacaklarım belim benden ayrılacak gibi 32+0 olduk şuan ve ben bu gebelikte baya zorlandığımı hissediyorum resmwn kabadayı yürüyüşü penguen yürüyüşü karışık bişey oldu sabah kontrole gidebilirim randevu sistemi hala açılmamış hastaneye gitmek bile işkence gibi bakalım ne dicek doktor

Soğuk süt içmeyi denedin mi benimkini soğuk süt kesiyo o arada da uyuyunca daha hissetmyrm bı çay bardağı soğuk süt iç

Soğuk süt içmeyi denedin mi benimkini soğuk süt kesiyo o arada da uyuyunca daha hissetmyrm bı çay bardağı soğuk süt iç
giçbişey fayda etmedi canım zar zor uyudum zaten gece 1 de mide yanmam uyandırdı çok afedersin kustuktan sonra mide boşalınca anca uyuyabildim

Gecmis olsun canım

Günaydın kızlar sabah sabah mide bulantısıyla kalkaniniz varmı acaba

Minesuu canım sen nasılsın kanaman oldu mu doğum anında kan takıldı mi şimdi nasılsın bebeğin inşallah en kısa zamanda yanında olur
Gunaydin canim. 17 gun önce asiri kanamam olmuştu yazmistim onda almadi bebeği iyiki almamış. Bunda da kanamam.oldu yine hem disari hemde icerde gizli plasentanın arkasinda. hemen aldilar boyle olunca. Sen endise erme bende bastan beri kanama.oluyor. senin bu zamana kadar olmamis bu saatten sonrada olmaz korkma sakin. Agir kaldirma ayakta cok durma bunlar cok önemli surekli istirahat et canım

Peki cnm hareketli bebek dogunca da aynı mi oluyor yani hareketli yaramaz sakin olan sakin mi oldu benim de ikizlerin biri cok hareketli digeri sakin anlamadim
Valla karnımda hareketli olan oğlumun bebekliği çok rahattı tek sorunumuz gazdı.
Sakin olanın bebekliği baya bi zorladı hiç uyumadı, süt yetmedi ve bebek kolikti arabada bile daha çok ağlardı düşünün arabada çocuk susar normalde. Ama sıfır gaz sorunu vardı.
Bu da deli karnımda ama inşallahh ilk abisi gibi sakin olur
Şu an iki oğlum da çok hareketli o açıdan büyüyünce kısmına bişey diyemem. Ama hala karnımda ağırbaşlı olanın kanı daha ağırdır. Hareketli olanım fırlama

Kızlar günaydııın, bugün 32+5 olduk her geçen gün daha da ağırlaşıyorum nasıl olacak ileri haftalar bilmiyorum ellerim uyuşuk, 2 gündür ayak bileklerim inanılmaz şişiyor ki havalar azıcık ısındı, karnım gergin, kramplar yüzünden bacaklarım çok ağrıyor. Diyorum çok mu erken bu kadar ağrım var diyorum ama gerçekten böyle allah yardımcımız olsun…

Bacım sen 32+1 de öylesin, ben sat a göre daha 29. haftadayım , bende de aynıları var özellikle uyuşma, sıcak basması, karnım ağır,belimi, kasıklarımı agrıtıyor

Cok şükür canimİnsallah o kadar kalmaz oyle cok kavusmak istiyorum ki yavruma.
İnsallah canim
Ama şoyle duşun orda ona cok iyi bakiyolar oksijen falan veriyolar şuan prameture oldugun icin eve gelse bile enfeksiyon tutma riski var
Oyyy maşallah pek tatlı
Saol canim
Oy masallah tontik suratliiiii
Saol canim
Aynen valla bi iş yapamaz oldum
Mecbur oldugum şeyleri yapiyorum yoksa hic hareketim yok bisey yapmaya
Günaydın kızlar sabah sabah mide bulantısıyla kalkaniniz varmı acaba
Gunaydin
Bende de var
Midem bulanıyor özellikle sabahlari

Soyledigin herşey bende de mevcut mallesef
Ne yapalim mecbur katlancaz bebeğimiz icin

Çok şükür canım benim Allah analı babalı büyütsün bir an önce toparlansın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…