2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ayaklardaki şişme bende de başladı,ben sürekli yukarı kaldiriyorum ayaklarımi biraz daha az şişti dün , tansiyon takibi yapmanı öneririm ,tuzlu ekmek vb şeyleri baya azalt, sıcaklarda Durma , ayakta durma yorulma

Bizim burda da dün gece bir yağmur yağdı sel.oldu heryer ,şimdi bu sabah yine başladı , rabbim afedsiz versin inşallah

Kızlar benim nabzım 140 ı geçiyor birden. Akşam sofrayı toplayıp bir çay koydum oturdum kalbim ağzımda atıyordu yarım saat falan durdum soğuk su çarptım yüzüme oturdum geçti. Ama az bi iş yapsam böyle oluyor korkmaya başladım doktor dinlenince geçiyorsa korkma dedi yorma kendini dedi de 2 tabak kaldıramayacaksam nasıl olacak bundan sonraki haftalar

Canim sen gittinmi hastaneye
Bu sabah gidecem demişsin merak ettim
hastanedeyim canım kontrolümü oldum nst çekilicek kızım 1900 gr olmuş ama henüz dönmemiş doktor dönebilir daha dedi zaten hareketlerinden tahmin ediyodum inşallah döner biran önce onun dışında iyiymiş çok şükür

Kaçıncı haftadasın

Bende dun gitmiştim
Ayin 29 kendi doktoruma gidecem nst ozaman cekerler
Bide belki gun verirler ogun 34 hafta olcam

Bende bugün gidicemde nst çekilecek mi acaba ya, hiç istemiyorum nedense
bilmiyorum canım bana erken başlicaz daha sıkı takip gerekiyo sana demişti zaten ilkim ölü doğum olduğu için yinede çoğu doktor 32 den sonra istiyo diye biliyorum istememekte haklısın baya sıkıcı geliyo

Hepinize dua ediyorum kızlar. Doğum yapmış annelerimiz inşallah hem sağlıkla evinize götürürsünüz bebişşeri hem de hayırla sağlıkla yetiştirirsiniz kocaman bireyler olurlar

Şişen ve mide sorunu yaşayan arkadaşlar. Mideniz için mide ilacı isteyin doktorunuzdan. Ben söyledim doktora mide ilacı yazdı ve Rennie gaviscon filan içmiyorum bile artık. Çok rahatlattı.
Şişme sorunu suan bende de var. El ayak şişiyordu ama ara ara iniyordu şimdi sağ ayağım bariz diğer ayak ve bacaktan daha büyük ve sağlı sollu yatamıyorum sinir sıkışmasından. Şuan hala sol tarafıma tam basamıyorum 45 gün gelir geçer ama spor yapmak istiyorum yürüyüş filan kitlenip kalıyorum yapamıyorum…

Son bir şikayet dünden beri hareketleri çok azaldı. Kıpır kıpır olan kız gitti arada el ayak gösteriyor ama hiç keyifli değil gibi. Hurma yedim genelde hemen hareketlenir ama yok …

Takip ettiğim uygulamada 8. ayda hareketleri daha az olabilir yeri daraldığından diye yazıyor.Benimde geçen 5 günde daha sakindi.Dün biraz daha hareketliydi.

Bende bel sırt ağrısından uyku uyumuyorum.Sırt üstü yatınca da tekme yiyorum.Sabaha kadar her yerim tutuluyor.

Ben devlet hastanesinin gebe okuluna kaydolmuştum, spora gidiyordum. Bugün yine sporum vardı. Varsa imkanınız gidin konuşun hanımlar. Spor yaptığım hafta ağrım daha az oluyor.
Bir de ay ay simge duman ve pilates annesinin takip edebilirsin dedi orada spor yaptıran fizyoterapist. Eğer gidemiyorsanız da doktorunuza sorarak bunlara başlayın bence.

Benim.lekelenme.tarzi oluyor canm biranda çok olmadı inşallah olmaz sende duamdasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…