2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benimde oylebu ara carpntimmoluyor o ara nefes alamyrm. Yemek yedikten sonra yada merdiven çıkınca bazen öylesine bile oluyor

Gebe okuluna beni de ebe çağırdı geçen hafta ama yorucu olur mu diye çekindim açıkçası.
Günde kaç saat sürüyor acaba?

Oglusumun odasi geldi bugun kuruldu cok guzel bir his Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin saglicakla diger oglusumla(kedim) oturduk odada etrafi izliyoruz
Yaa çok güzel bir his gerçekten geçen gün biz de eşimle yatağını falan kurduk halısını serdik beni de bı ağlama tuttu çok duygulandım

Yemek esnasında vücut enerjiyi mideye harcıyor ,sen hemen yemekten sonra hareket etmemeye çalış,benimde öyle senin gibi

Kızlar msjlarinizi tek tek okuyorum cogunuzu da isimlerinizden tanıyorum ama o kadar halsizim ki mesajlari alintilayacak halim yok. Lady masallah cnm bebisin kilosu cok guzel ben evelsi gün gittim 1500 gram dedi 30+2 deyken. 2 hafada sadece 200 gram almislar. Gebelik sekeri yuzunden diyet yapiyorum hemen bebislere etki etmis onlarda kilo alamamis pek. Nst ye de girdim sanci cikmadi neyseki.
Tomris dua ediyorum sana cnm sag salim bebislerinle eve döndürsün Rabbim. Diger bi arkadaş daha vardi ayni sekilde ona da. Bu arada mide sorunlari yasayan arkadaslar ben zaten gebelik basindan beri hazimsizlikla mucadele ediyorum 1 aydir rahattim 2 gündür yine basladi cok fena. Cogu kisi bu hamileligin zorladigindan bahsetmis alin benden de o kadar. Zaman gecsin cabucak da dogurayim istiyorum artik ne yattigimda rahatim ne ayakta ayak bileklerim zaten hemen sisiyor. Gebelik sekeri kontrol altina almam gerekiyor. Midem hazmetmiyor. Hamdolsun yine de sikayet degil tabii ki. Saglikli olalim hem biz hem bebislerimiz insallah.

Amin canim
Cok zor bulduk poziyonu sakliyormuş kendini beyfendi
Sen gittinmi doktora
ne mutlu sana Benimde yarın kontrolüm var bakalım bebeğim kaç kg oldu en son gittiğimden beri kg durumuna takmış durumdayım 24 haftalıkken en son yüzünü gördük o gün bugündür göstermiyor yarın görebilcez mi bakalım

Canim senin ikiz oldugu icin kilolari bizimkilere gore daha ufak
Bende kendim kimi az buldum bazi arkadaşlarinkine gore
Saglikli gelsinler insallah

İnsallah gosterir kendini sana
Seninle benim gunlerim ayni
bakalim bebişin durumu nasil
Bide yanliş hatirlamiyorsam bebişlerimizin kilolari hemen hemen ayniydi
Neden taktin kiloya ki

Aynı durumlar bendede var şişmeler belli olmaya başladı ben bayadir yatamıyoruz gece uykularım hiç yok zaten bel ağrım yürürken bile ağrıyor kemikleri batıyor sanki sagliklikli olsunlarda sağ sağlık gelsinler debirde hurma tam olarak bilmiyorum ama rahim ağzını açtığını söylüyor dikkat et yinede

Canim senin ayaklarin şişmiş mi?

Kizlar bebislerin kıyafetlerini nezmn yıkamaya baslicaksiniz 31+5 benmki yıkayıp utulesenmi diye düşünüyorum acaba erkenmi

Çok az ödem olduğu belli okadar sis dedilde elimde falanda fark ediliyor
Benimde daha artti sicaklarda etkiliyo tabi
Kizlar bebislerin kıyafetlerini nezmn yıkamaya baslicaksiniz 31+5 benmki yıkayıp utulesenmi diye düşünüyorum acaba erkenmi
Ben yikadim utuledim cantam hazir:)
Bence sende hazirla ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…