2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim odemlerim yeni belli olamaya basliyor oo herşeyin hazır bende baskın ozmn hafta sonu mobilyası geliyor zaten. Başladın ozmn tatlı telaşlar
Canim agirlaşinca zorlanirsin bence basla kenarda dursun
İlki erken dogum olunca bundada korkuyorum haliyle hazir hersey

Döndüğünde nasıl hissediyorsunuz nasıl anlıyorsunuz yani

Amiiiin en önemlisi sağlık
Evet hurma süper yumuşatıcı açıcı
Gebeliğin başından beri yiyorum ben günde birkaç tane
Ama 36dan sonra hergün 7-8 tane ye dedi doktorum o yüzden üç dört tane şimdilik problem değil. Bile isteye yiyorum yaa rahme etki edene kadar zaman geçer şimdiden yiyelim
Kizlar bebislerin kıyafetlerini nezmn yıkamaya baslicaksiniz 31+5 benmki yıkayıp utulesenmi diye düşünüyorum acaba erkenmi
Hazırla herşeyini bence artık. Bizimkinin dolabı yatağı herşeyi hazır. Yatağı nevresimi doğup eve gelince sereceğim. Anne yanı diye yer kaplasın istemiyorum şuan odada.
Kıyafet vs aldığım herşeyi de hemen yıkayıp ütüleyip yerleştiriyorum.
Çantamı tam hazırlamadım. Üç beş eksik kaldı onlar da Haftaiçi tamamlarım oh mis :) çantayı hazırlayınca rahata geçerim

Peki sende karin sertleşmesi oluyormu
Benim karnim top gibi sert surekli

Merhaba arkadaşlar. Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum umarım bir an önce sağlıkla evlerinize dönersiniz. Gerçekten heyecanlı süreçler yeni başlıyor sanırım. :) Bizim de bugün randevumuz vardı. 32+1 çalışır raporumu aldım. Öğretmenim ben de. Fakat bebişimiz 1600 gr olmuş. Minik ilerliyor. Doktor genetik faktörden dese de insan yine de endişeleniyor. Umarım son ana kadar durur da kilo alır diyorum ne kadar zorlansam da.

Tekmelerin yönü kaburgaya döner :) Bir de Kafa aşağıya baskı ve ağırlık yapar genelde. Hıçkırıktan anlayan da var...
Bu ikinci gebeligim sen soyleyene kadar yeni anladim doktorda dun baş geliş dedi
Dedigin gibi hickiriklar gobegin altinda şuan bile hisediyorum hareketlerde gobegimin ustunde oralarda hisediyorum
LAdy cim bende iki gündür çok sık oluyor sertleşme. Korkutmuyor değil. Ama düzensiz işte...
Ben diyorum belki sancidir
Cunku cok oluyor ozellikle yurudugumde daha beter sertleşiyor
Doktor muane ederken dedim bakin karnim cok sert dedi ne zamandir beri boyle dedim bi haftadan beri bisey demedi devleteki doktorum daha iyi ona gidecem

Benim bebiş 31 haftalikken 1600 dedi
Bazi bebişler daha minnoş olabiliyorlar kilosu zayifsa doktor soylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…