- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.301
Benim odemlerim yeni belli olamaya basliyor oo herşeyin hazır bende baskın ozmn hafta sonu mobilyası geliyor zaten. Başladın ozmn tatlı telaşlarBenimde daha artti sicaklarda etkiliyo tabi
Ben yikadim utuledim cantam hazir:)
Bence sende hazirla ne olur ne olmaz
Canim agirlaşinca zorlanirsin bence basla kenarda dursunBenim odemlerim yeni belli olamaya basliyor oo herşeyin hazır bende baskın ozmn hafta sonu mobilyası geliyor zaten. Başladın ozmn tatlı telaşlar
ben yıkadım ütüledim canım erken değil bence nolur nolmaz hem iyice ağırlaşmadan aradan çıksın gün geçtikçe daha zorlaşıyoKizlar bebislerin kıyafetlerini nezmn yıkamaya baslicaksiniz 31+5 benmki yıkayıp utulesenmi diye düşünüyorum acaba erkenmi
az önce geldik eve canım çok şükür sonuç güzel çıktı ilk bağladıkları makine bozulmuş baya uğraştık bekledik ters olması hariç herşey yolunda zaten tahmin ediyodum dönmediğini hareketlerinden inşallah föner biran önceCanim nst sonucun nasildi?
gebe okulu tam olarak nedir acaba, nasıl başvuru yapılıyorGebe okuluna beni de ebe çağırdı geçen hafta ama yorucu olur mu diye çekindim açıkçası.
Günde kaç saat sürüyor acaba?
Canim agirlaşinca zorlanirsin bence basla kenarda dursun
İlki erken dogum olunca bundada korkuyorum haliyle hazir hersey
Haklisiniz baslim ozmn bendeben yıkadım ütüledim canım erken değil bence nolur nolmaz hem iyice ağırlaşmadan aradan çıksın gün geçtikçe daha zorlaşıyo
Döndüğünde nasıl hissediyorsunuz nasıl anlıyorsunuz yaniaz önce geldik eve canım çok şükür sonuç güzel çıktı ilk bağladıkları makine bozulmuş baya uğraştık bekledik ters olması hariç herşey yolunda zaten tahmin ediyodum dönmediğini hareketlerinden inşallah föner biran önce
Haftasonu yapacağım o işi eşim evdeyken ütünün birazını ona veririm hemKizlar bebislerin kıyafetlerini nezmn yıkamaya baslicaksiniz 31+5 benmki yıkayıp utulesenmi diye düşünüyorum acaba erkenmi
Kesinlikle başlamalısın hiç erken değil, ayrıca insanın kafasından gitmiş oluyor o bile rahatlatıyorHaklisiniz baslim ozmn bende
Amiiiin en önemlisi sağlıkAynı durumlar bendede var şişmeler belli olmaya başladı ben bayadir yatamıyoruz gece uykularım hiç yok zaten bel ağrım yürürken bile ağrıyor kemikleri batıyor sanki sagliklikli olsunlarda sağ sağlık gelsinler debirde hurma tam olarak bilmiyorum ama rahim ağzını açtığını söylüyor dikkat et yinede
Hazırla herşeyini bence artık. Bizimkinin dolabı yatağı herşeyi hazır. Yatağı nevresimi doğup eve gelince sereceğim. Anne yanı diye yer kaplasın istemiyorum şuan odada.Kizlar bebislerin kıyafetlerini nezmn yıkamaya baslicaksiniz 31+5 benmki yıkayıp utulesenmi diye düşünüyorum acaba erkenmi
Haklisiniz baslim ozmn bende
Döndüğünde nasıl hissediyorsunuz nasıl anlıyorsunuz yani
Peki sende karin sertleşmesi oluyormuaz önce geldik eve canım çok şükür sonuç güzel çıktı ilk bağladıkları makine bozulmuş baya uğraştık bekledik ters olması hariç herşey yolunda zaten tahmin ediyodum dönmediğini hareketlerinden inşallah föner biran önce
Peki sende karin sertleşmesi oluyormu
Benim karnim top gibi sert surekli
Anne adaylarına gebelikle ilgili eğitim veriyorlar devlet hastanelerinde.İşte emzirme,normal doğum,bebeği yıkama vb.gebe okulu tam olarak nedir acaba, nasıl başvuru yapılıyor
Erken değil canım yıka koy kenara ben geçen gün yıkadım ,ütü bekliyorlar minislerKizlar bebislerin kıyafetlerini nezmn yıkamaya baslicaksiniz 31+5 benmki yıkayıp utulesenmi diye düşünüyorum acaba erkenmi
Hıçkırık da mı döndü demek? Benim bugün kac dakika hickirdi. Tekmeler de yukarida hep.Tekmelerin yönü kaburgaya döner :) Bir de Kafa aşağıya baskı ve ağırlık yapar genelde. Hıçkırıktan anlayan da var...
Bu ikinci gebeligim sen soyleyene kadar yeni anladim doktorda dun baş geliş dediTekmelerin yönü kaburgaya döner :) Bir de Kafa aşağıya baskı ve ağırlık yapar genelde. Hıçkırıktan anlayan da var...
Ben diyorum belki sancidirLAdy cim bende iki gündür çok sık oluyor sertleşme. Korkutmuyor değil. Ama düzensiz işte...
Benim bebiş 31 haftalikken 1600 dediMerhaba arkadaşlar. Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum umarım bir an önce sağlıkla evlerinize dönersiniz. Gerçekten heyecanlı süreçler yeni başlıyor sanırım. :) Bizim de bugün randevumuz vardı. 32+1 çalışır raporumu aldım. Öğretmenim ben de. Fakat bebişimiz 1600 gr olmuş. Minik ilerliyor. Doktor genetik faktörden dese de insan yine de endişeleniyor. Umarım son ana kadar durur da kilo alır diyorum ne kadar zorlansam da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?