2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben baya geç kalmışım galiba doktor onermisin iyidir ozmn ben yemeye korkuyordum sezaryan ama bnmki

Hıçkırık da mı döndü demek? Benim bugün kac dakika hickirdi. Tekmeler de yukarida hep.
Evet canım hickirik nerdeyse vajinanın içinde atıyor gibi oluyor.poposu göbek deliği civarimda. Ayaklar bogurlerimi ya da daha yukarıları dövüyor

Anam bacım benim daha kontrole 2 haftam var. Muhtemelen sanci o ama yalancı sancı. Çünkü gerçek sancı düzenli oluyor deniyor ya hep.Ama nasıl taşlaşiyor karnım kaya yutmuş hissi veriyor insana. Evde gayet iyiyiz bak mesela. Koltuğum canım koltuğum diye geziyorum bir de benimki yine haftasından ilerde ve büyük muhtemelen. Çünkü iri karnım. Bebek büyüdü gibi de hissediyorum zaten agirlastim.

Döndüğünde nasıl hissediyorsunuz nasıl anlıyorsunuz yani
hareketleri tekmeleri sürekli aşağıda canım oğlumda döndükten sonra hep yukarıda hissediyodum bunda henüz hep aşağıda ve doğru tahmin etmişim inşallah biran önce döner sorun yaşamak istemiyorum normal doğum olsun istiyorum
Peki sende karin sertleşmesi oluyormu
Benim karnim top gibi sert surekli
bazen oluyo canım özellikle yorulduğumda ve sinir stres yaptığımda taş gibi oluyo

Kızlar doktordan çıktım bebeğim 2150 gr olmuş ama suratını göstermedi Nstye de girmedim şükür, artık 2 haftada bir gideceğim doğuma kadar yüzünü gösterse bari
Oysss maşallah gösterir annesi zmani gelince demekki göstermek istememiş şimdilik kaç haftalık cnm kilosu iyiymiş

İnsallah gosterir kendini sana
Seninle benim gunlerim ayni
bakalim bebişin durumu nasil
Bide yanliş hatirlamiyorsam bebişlerimizin kilolari hemen hemen ayniydi
Neden taktin kiloya ki
Eşinle sana bakınca bebek biraz küçük kalıyor ben daha iri bi bebek bekliyordum demişti geçen hafta doktorum o yüzden kg taktım… eşimde bende uzunuz kilolu değiliz ama herhalde daha uzun bi bebek mi bekliyordu bilmiyorum

Kizlar benim 2 gundur kasintilarim var. Elimde ve kolumda sadece. Surekli dayanilmayacak gibi degil ama kasiniyor, duramiyorum. Gebelik koleztazi diye tehlikeli bir durum varmis kasintiyla basliyormus bi endiselendim. Aranizda kasintisi olan var mi?

Kızlar diş ağrısı için karanfil ve yağını kullanan var mı içiniz de ? Berbat bi diş ağrısı çekiyorum ne yapacağımı bilemedim Parol fayda etmiyor

Kızlar diş ağrısı için karanfil ve yağını kullanan var mı içiniz de ? Berbat bi diş ağrısı çekiyorum ne yapacağımı bilemedim Parol fayda etmiyor
Canım doktor izin verir mi bilmiyorum ama karantinada babamın dişi çok ağrıyodu propolis damlalar vardı kullandığımız onu dişine sıkınca baya rahatlatmıştı onu istersen doktoruna sor izin verirse kullan geçmiş olsun karanfil yağına izin veriliyodur diye düşünüyorum

Doktorum hastaneden ayrıldığı için başka doktora geçtim yeni onun da telefonu yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…