2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canim daha yeni gordum ama cok ilginc 1 dk arayla bu degerlerin cikmasi… bence yanlis olcmus, ne yaptin sonradan?
Sonradan duzeldi canim☺
Kızlar diş ağrısı için karanfil ve yağını kullanan var mı içiniz de ? Berbat bi diş ağrısı çekiyorum ne yapacağımı bilemedim Parol fayda etmiyor
Ben iki haftadir diş agrisi çekiyorum
Her aksam parol içiyorum baska bisey yapmıyorum

Kızlar diş ağrısı için karanfil ve yağını kullanan var mı içiniz de ? Berbat bi diş ağrısı çekiyorum ne yapacağımı bilemedim Parol fayda etmiyor

Canım benim arkadaşında gebe iken dişi ağrımıştı, ağrıyan yer üzerine çiğ sarımsak koyunca geçti demişti dene istersen zararı olan bir şey değil sonuçta

Canım epey oluyor ben böyle bir şey görmüştüm instada. Belki faydası olur diye atayım dedim.
Çok teşekkür ederim deniyecegim. Dün gece aşırı ağrım vardı bi saat arayla iki kere Parol içtim bebeğe bi zararı olmaz inşAllah içimde hiç rahat değil ama duramadım ağrıdan

Kizlar bebislerin kıyafetlerini nezmn yıkamaya baslicaksiniz 31+5 benmki yıkayıp utulesenmi diye düşünüyorum acaba erkenmi
Yıkayıp ütüledim yerleştirdim o bana bakıyor ben ona bakıyorum bakalım ne zaman kapıp gidicez Ben ileride ağırlaşırım yapamam erken doğum olur bir şey olur endişesiyle 26.haftada hallettim rahatlık oluyor tavsiye ederim yapın atın kenara

Hurma rahmi genişletiyor uyarıyor son haftada daha çok öneriliyor kolay doğum için ama faydalı bir besin çok rahat bir gebeliğiniz varsa risk yoksa sakınca yok tabi karar sizin doktorunuz en iyisini bilir

Çok teşekkür ederim deniyecegim. Dün gece aşırı ağrım vardı bi saat arayla iki kere Parol içtim bebeğe bi zararı olmaz inşAllah içimde hiç rahat değil ama duramadım ağrıdan
Canim disten 10 gun kadar cektim bende ve muthis bir agriydi. Eger disinde dis etinde sislik hissediyosan yanagina soguk koyunca hafifliyosa veya soguk suyla gargara yapinca agri hafifliyosa hic ugrasma direkt disciye git yuzde yuz enfeksiyondur antibiyotiksiz gecmez tecrubeyle sabit 10 gun kendimede bebegimede eziyet ettim resmen antibiyotik ictigim gun agrim kesildi.

iki kere gittim doktora hem özele hem devlete süt dişi çekilmesi lazım dediler doktorum lokal anestezi olmadan çekilmesine yada dolguya izin verdi ama nasıl dayanayım ona da, kaldı ki doktor dolgunun da çok fayda etmeyeceğini direk çekilmesi lazım dedi çürük çünkü

Masallh 26 hazırlanmış bitmiş ben yeni başladım daha annemgildekileri gelmedi insllh onlarda gelirse hafta sonu halledicem hepsini

Kizlar benim 2 gundur kasintilarim var. Elimde ve kolumda sadece. Surekli dayanilmayacak gibi degil ama kasiniyor, duramiyorum. Gebelik koleztazi diye tehlikeli bir durum varmis kasintiyla basliyormus bi endiselendim. Aranizda kasintisi olan var mi?
Benim kaşıntım vardı azda olsa ve kabartı gibi birseyim yoktu içten geldiğini düşündüm endişelenip dahiliyeye gittim gebelik kolestazı çıktı değerlerim çok olmasada sınırda karaciğer ve safra değerlerime bakıldı ailede öykü varsa çıkabiliyormuş ablamda da doğum öncesi olmuştu yapılacak bir şey yok ilaç verdi bana içiyorum çok kaşıntım olursa sizde gidin derim doktorunuza danışıp hem içiniz rahat etmiş olur

Masallh 26 hazırlanmış bitmiş ben yeni başladım daha annemgildekileri gelmedi insllh onlarda gelirse hafta sonu halledicem hepsini
Benim yardımcı olacak yanımda kimsem yok biraz da garantici bir insanım kafamın takılı olması beni rahatsız eder yavaş yavaş kendim yapıp yerleştirdim yardım edecek birileri varsa çabucak hallolur halledersiniz sizde kolay gelsin

En kotusu bulmus valla senide cok gecmis olsun. Anestezisizde cekmek iskence.. ama dolgu doguma kadar idare edecekse yaptir. Benimde ayni cekilmesi lazim ama doktor dolguyla idare ederiz doguma kadar dedi ayda bir gecici dolgu yeniliyoruz cok sukur hic agrim olmadi agrisizlik nimetmis gercekten.

kızlar hastane çantasına neler koydunuz ben unuttuklarımı ekliyorum kendim için ilk gün kullanmaya 6 kadar hasta bezi koydum iki paket ped koydum pijama takımı iç çamaşırı terlik yazma koydum peçete ıslak mendil bebeğe yarım paket bez koydum 20 tane yani bi tane ayrıca hurç gibi bişeye 1 penye battanye takım zıbın eldiven penye bere bi adette bez koydum hemşireye vermelik çantanın en üstüne koydum aramasınlar diye bebeğe yedek 3 tane takım koydum 3 tane zıbın koydum bikaç çorap bikaç eldiven 3 tanede yedek penye berelerden koydum ağız mendili koydum sanırım 4-5 tane koydum onuda bi tanede yedek penye battanye koydum kalın battanye gerek olmaz diye düşünüyorum yaz günü atladığım bişey varmı siz nasıl yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…