- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.341
Sonradan duzeldi canim☺Canim daha yeni gordum ama cok ilginc 1 dk arayla bu degerlerin cikmasi… bence yanlis olcmus, ne yaptin sonradan?
Ben iki haftadir diş agrisi çekiyorumKızlar diş ağrısı için karanfil ve yağını kullanan var mı içiniz de ? Berbat bi diş ağrısı çekiyorum ne yapacağımı bilemedim Parol fayda etmiyor
Yapsın ay sonunda ben de gidicem bakalım doktorumuz ne diycek kilo aldimi die çok merak ediyorum33+1Naz yapıyor herhalde
Almıştır almıştır bebişlerimiz kocaman oldu artıkYapsın ay sonunda ben de gidicem bakalım doktorumuz ne diycek kilo aldimi die çok merak ediyorum
Kızlar diş ağrısı için karanfil ve yağını kullanan var mı içiniz de ? Berbat bi diş ağrısı çekiyorum ne yapacağımı bilemedim Parol fayda etmiyor
Gebelikte karanfil kullanılmıyor diye biliyorum.Kızlar diş ağrısı için karanfil ve yağını kullanan var mı içiniz de ? Berbat bi diş ağrısı çekiyorum ne yapacağımı bilemedim Parol fayda etmiyor
Teşekkür ederim canım deniyeyimCanım benim arkadaşında gebe iken dişi ağrımıştı, ağrıyan yer üzerine çiğ sarımsak koyunca geçti demişti dene istersen zararı olan bir şey değil sonuçta
Canım epey oluyor ben böyle bir şey görmüştüm instada. Belki faydası olur diye atayım dedim.Teşekkür ederim canım deniyeyim
GünaydınnnGunumuz aydin olsun kizlar
Çok teşekkür ederim deniyecegim. Dün gece aşırı ağrım vardı bi saat arayla iki kere Parol içtim bebeğe bi zararı olmaz inşAllah içimde hiç rahat değil ama duramadım ağrıdanCanım epey oluyor ben böyle bir şey görmüştüm instada. Belki faydası olur diye atayım dedim.
Aynen yemek yiyene kadar bulanıyor benimde yiyince geçiyor ya bizimkiler biz uyurken içeride çok efor sarfediyor herhalde açlık baş gösteriyorSon aylar diemi böyle acaba yemek yiyince geçiyor hemen
Yıkayıp ütüledim yerleştirdim o bana bakıyor ben ona bakıyorum bakalım ne zaman kapıp gidicezKizlar bebislerin kıyafetlerini nezmn yıkamaya baslicaksiniz 31+5 benmki yıkayıp utulesenmi diye düşünüyorum acaba erkenmi
Hurma rahmi genişletiyor uyarıyor son haftada daha çok öneriliyor kolay doğum için ama faydalı bir besin çok rahat bir gebeliğiniz varsa risk yoksa sakınca yok tabi karar sizin doktorunuz en iyisini bilirHepinize dua ediyorum kızlar. Doğum yapmış annelerimiz inşallah hem sağlıkla evinize götürürsünüz bebişşeri hem de hayırla sağlıkla yetiştirirsiniz kocaman bireyler olurlar
Şişen ve mide sorunu yaşayan arkadaşlar. Mideniz için mide ilacı isteyin doktorunuzdan. Ben söyledim doktora mide ilacı yazdı ve Rennie gaviscon filan içmiyorum bile artık. Çok rahatlattı.
Şişme sorunu suan bende de var. El ayak şişiyordu ama ara ara iniyordu şimdi sağ ayağım bariz diğer ayak ve bacaktan daha büyük ve sağlı sollu yatamıyorum sinir sıkışmasından. Şuan hala sol tarafıma tam basamıyorum45 gün gelir geçer ama spor yapmak istiyorum yürüyüş filan kitlenip kalıyorum yapamıyorum…
Son bir şikayet dünden beri hareketleri çok azaldı. Kıpır kıpır olan kız gitti arada el ayak gösteriyor ama hiç keyifli değil gibi. Hurma yedim genelde hemen hareketlenir ama yok …
Canim disten 10 gun kadar cektim bende ve muthis bir agriydi. Eger disinde dis etinde sislik hissediyosan yanagina soguk koyunca hafifliyosa veya soguk suyla gargara yapinca agri hafifliyosa hic ugrasma direkt disciye git yuzde yuz enfeksiyondur antibiyotiksiz gecmez tecrubeyle sabit 10 gun kendimede bebegimede eziyet ettim resmen antibiyotik ictigim gun agrim kesildi.Çok teşekkür ederim deniyecegim. Dün gece aşırı ağrım vardı bi saat arayla iki kere Parol içtim bebeğe bi zararı olmaz inşAllah içimde hiç rahat değil ama duramadım ağrıdan
iki kere gittim doktora hem özele hem devlete süt dişi çekilmesi lazım dediler doktorum lokal anestezi olmadan çekilmesine yada dolguya izin verdi ama nasıl dayanayım ona da, kaldı ki doktor dolgunun da çok fayda etmeyeceğini direk çekilmesi lazım dedi çürük çünküCanim disten 10 gun kadar cektim bende ve muthis bir agriydi. Eger disinde dis etinde sislik hissediyosan yanagina soguk koyunca hafifliyosa veya soguk suyla gargara yapinca agri hafifliyosa hic ugrasma direkt disciye git yuzde yuz enfeksiyondur antibiyotiksiz gecmez tecrubeyle sabit 10 gun kendimede bebegimede eziyet ettim resmen antibiyotik ictigim gun agrim kesildi.
Masallh 26 hazırlanmış bitmiş ben yeni başladım daha annemgildekileri gelmedi insllh onlarda gelirse hafta sonu halledicem hepsiniYıkayıp ütüledim yerleştirdim o bana bakıyor ben ona bakıyorum bakalım ne zaman kapıp gidicezBen ileride ağırlaşırım yapamam erken doğum olur bir şey olur endişesiyle 26.haftada hallettim rahatlık oluyor tavsiye ederim yapın atın kenara
Benim kaşıntım vardı azda olsa ve kabartı gibi birseyim yoktu içten geldiğini düşündüm endişelenip dahiliyeye gittim gebelik kolestazı çıktı değerlerim çok olmasada sınırda karaciğer ve safra değerlerime bakıldı ailede öykü varsa çıkabiliyormuş ablamda da doğum öncesi olmuştu yapılacak bir şey yok ilaç verdi bana içiyorum çok kaşıntım olursa sizde gidin derim doktorunuza danışıp hem içiniz rahat etmiş olurKizlar benim 2 gundur kasintilarim var. Elimde ve kolumda sadece. Surekli dayanilmayacak gibi degil ama kasiniyor, duramiyorum. Gebelik koleztazi diye tehlikeli bir durum varmis kasintiyla basliyormus bi endiselendim. Aranizda kasintisi olan var mi?
Benim yardımcı olacak yanımda kimsem yok biraz da garantici bir insanım kafamın takılı olması beni rahatsız eder yavaş yavaş kendim yapıp yerleştirdim yardım edecek birileri varsa çabucak hallolur halledersiniz sizde kolay gelsinMasallh 26 hazırlanmış bitmiş ben yeni başladım daha annemgildekileri gelmedi insllh onlarda gelirse hafta sonu halledicem hepsini
En kotusu bulmus valla senide cok gecmis olsun. Anestezisizde cekmek iskence.. ama dolgu doguma kadar idare edecekse yaptir. Benimde ayni cekilmesi lazim ama doktor dolguyla idare ederiz doguma kadar dedi ayda bir gecici dolgu yeniliyoruz cok sukur hic agrim olmadi agrisizlik nimetmis gercekten.iki kere gittim doktora hem özele hem devlete süt dişi çekilmesi lazım dediler doktorum lokal anestezi olmadan çekilmesine yada dolguya izin verdi ama nasıl dayanayım ona da, kaldı ki doktor dolgunun da çok fayda etmeyeceğini direk çekilmesi lazım dedi çürük çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?