2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243

Cok gecmis olsun canim ya, Rabbim bebeğinize güç kuvvet versin..

Hayırlı olsun bebeğin. Kaç kilo doğdu canım

Kizlar ben cok bunaldim
Diş agrisi bi yana can sıkıntısı bi yana
Tansiyonumu olcerken agladim resmen
Kendini toparla kuzum bebeğinde üzülür bak bi balkona cık bi kahve yap yada bi duşa gir ne bileyim bi meyve koy önüne kalsiyun ilacın varsa biraz fazla iç dişin için ama yıpratma kendini geçicek ve öyle ölç yeniden agladıgında yüksek cıkan benim sekerimde agladıgımda yüksek cıkıyor biliyorum

Kızlar ben bugün kordon kanı için görüşme yaptım yaptırmayı düşünüyorum anlastık sizde düşğnebilirsiniz evlatlarımızın kordon kanı kardessleri hatta biz anne babaları için bile kullanılıyor bu rabbim tabiki kullandırcak duruma getirmesin ama kurtulusu bu sekilde elde etmekte güzel

Fiyat olarak nedir acaba?

Fiyat olarak nedir acaba?
bin kusur kactı 1200 mu ne ilk etapta veriliyor dogumdan bir ay sonra 5 bin taksitle ödeniyor ( bi kerelik ) mayıs kampasyası varmıs 2 yasından kadar aradaki bi sene ödeme yok sonra 1200 yada 1250 mi ne artı tüfe seklinde her yıl yılda bi defa ödemesi oluyor seklindeydi eşim konustu ama bu sekilde diye biliyorum

Aaa kuzum hayırlı olsun, inşallah bebişimizi hastaneden alıp eve geçiyoruz dediğin günler de yakın olur birden mi oldu, önden bir sıkıntı yaşamış mıydın?

Hadi yaa diş çok zor ne yediriyor ne içiriyor ne uyutuyor
Canm ya allah şifa versin şimdi nasilsin
Çok zor geçti bu gebelik sende. Allah şifa versin
Tansiyon bir tık yükselmiş yine ama moral bozukluğu diş ağrısından olabilir dimi?
Kizlar teşekkürler
Bu hamileligim cok zor geciyor
Cok bunaldim havalar ısındı
Kalkip oturmakta zorlanıyorum
Diş agrisi beni mahvetti cok baş agrimda oluyor
Tansiyonum 145/98 oldu bi ara üzüldüğüm icin olmuş olabilir
Bi kahve ictim uyudum biraz rahatladim ama baş agrim hala var

Benim var nabzim yukseldiginde carpintim oluyor gecen 120 cikti nabzim gebelikte normal diyolar

İlk defa saglik ocagi beni aradi cok şaşirdim
Kan vermem gerekiyormuş
En son subatta vermişsin dedi
Bende pazartesi randevum var dedim doktorumda isteyebilir dedim
Burda kanini ver sonuclarini goster doktoruna dedi
Tansiyonumuda soylecem bakalim ne dicek

Demir hapı kullanıyor musunuz demir eksikliği çarpıntı yapıyor denmişti

Bende oluyor( sankı nefes yetmıyor gibi( ama son trimesterde normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…