- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.901
Benimde oluyor özelikle geceleri uyandırıyor zaman zaman doktor normal dedi banaKasık agrılarım gne basladı kızlar ara ara oluyor(
Bende hava ısınsın dige beklıyorum istanbuldayız inan kac haftadan beri bi dısarı ckmak ıstıom hafta sınu ya yavıs ya ruzgarKizlar teşekkürler
Bu hamileligim cok zor geciyor
Cok bunaldim havalar ısındı
Kalkip oturmakta zorlanıyorum
Diş agrisi beni mahvetti cok baş agrimda oluyor
Tansiyonum 145/98 oldu bi ara üzüldüğüm icin olmuş olabilir
Bi kahve ictim uyudum biraz rahatladim ama baş agrim hala var
Hele ısınsın kendini gor senBende hava ısınsın dige beklıyorum istanbuldayız inan kac haftadan beri bi dısarı ckmak ıstıom hafta sınu ya yavıs ya ruzgar
Haklısın canımHele ısınsın kendini gor sen
Hamilelikte ekstra sicaklik basiyor bide
Benimde öyle hep 109 117 120 çıkıyor nabız tansiyonum normal sadece ama insanı yoruyo gerçekten bide daha 32 haftalığım gözüm korkyo diyorum hele bundan sonrasi nasıl olacak asıl ağırlasacagmz zamanlara bence daha gelmedikBenim var nabzim yukseldiginde carpintim oluyor gecen 120 cikti nabzim gebelikte normal diyolar
Kullanıyorum çok düzenli kanszlgm yok zaten yazmıştım. Ferrum fort içiyorum hergun bitane ondan dolayı degilde belkide hamilelikte kan seviyesi yükseldigi için olabjlir dyorum birbucuk litre artyomus hamileyken kan oda çarpıntya sebep olabilir kalp zorlanyodur bukdr baskıyaDemir hapı kullanıyor musunuz demir eksikliği çarpıntı yapıyor denmişti
İşin kotusu ben daha 32 haftalığım asıl mesele bencr 34den 40a kadar olan kısım Allah hepimize güç kuvvet versin geçen hafta çok rahat yürüyüp oturur kalkarken ilkkez bu hafta ağırlaştgmi hissettim evden dışarı bile çıkmak istemiyorumBende oluyor( sankı nefes yetmıyor gibi ( ama son trimesterde normal
Bence de her dışarı çıktığımda sıcağı sevmyrm diye aglayasm gelyo evde sürekli yattıgm için eşim bunaldgmi sanyo zorla dışarı ckaryo adım atasm gelmyo sıcak ter insani ekstra bunaltyo keşke hep serin olsa dışarıdayken kendimi evimde yatagmda hayal ediyorm okdrHele ısınsın kendini gor sen
Gittikce nefes daralmalarin daha da artacakBenimde öyle hep 109 117 120 çıkıyor nabız tansiyonum normal sadece ama insanı yoruyo gerçekten bide daha 32 haftalığım gözüm korkyo diyorum hele bundan sonrasi nasıl olacak asıl ağırlasacagmz zamanlara bence daha gelmedik
Bende klimaya acmaya başladim cok sicak yaBence de her dışarı çıktığımda sıcağı sevmyrm diye aglayasm gelyo evde sürekli yattıgm için eşim bunaldgmi sanyo zorla dışarı ckaryo adım atasm gelmyo sıcak ter insani ekstra bunaltyo keşke hep serin olsa dışarıdayken kendimi evimde yatagmda hayal ediyorm okdr
Aynı durum bende de var hiç birşey yapamsim bile yok yatarken artık uzanırken zorluyor dier iki gebeligimde böyle birşey hiç yoktuİşin kotusu ben daha 32 haftalığım asıl mesele bencr 34den 40a kadar olan kısım Allah hepimize güç kuvvet versin geçen hafta çok rahat yürüyüp oturur kalkarken ilkkez bu hafta ağırlaştgmi hissettim evden dışarı bile çıkmak istemiyorum
Aman yok kız havalar isinmasin zaten aylardır hasta olmadık hava isirsa varya yanar biteriz resmenHele ısınsın kendini gor sen
Benimki ferro sanol cnm senin ki de bundan degil mi?Evet bende bayagidir çift aliyorm ama napalim senin ilacın ne
Rabbim en kısa zamanda bebisinin de saglıkla eve gelmesini nasip etsin cnm. Daha önce böyle bi risk soylemislermiydi birden bire mi oldu?Gunaydin hanimlar, pazar gecesi suyum geldi yatis yaptilar hemen gece 4 den aksam 6 ya kadar 2 kere ciger gelistirici igne yapildi 32 haftalik sezeryan dogum yaptim. Ben 2 gun yattim taburcu oldum ama minigim yenidogan yogun bakimda enfeksiyon yuzunden antibiyotik tedavisine basladilar 1hafta 10 gun surer diyorlar dualarinizi bekliyorum bol bol
Ah cnm ya psikolojiyi de cok etkiliyor hastaliklar tüm enerji ve moral gidiyor seni cok iyi anliyorum Rabbim sifa versinKizlar ben cok bunaldim
Diş agrisi bi yana can sıkıntısı bi yana
Tansiyonumu olcerken agladim resmen
Instagramda tanınan bi fenomenin bebeği daha 40 günlük olmadı sma olduğu çıkmış topuk kanından. Üç gündür sürekli aklımda bu var o yüzden sürekli sukredip dua ediyorum çekilen herşey unutlur yeter ki evlatlarmz sağlıklı olsunGittikce nefes daralmalarin daha da artacak
İnsan gecmiyo saniyo ama bi bakmişiz doğurmuşuz
Bende klimaya acmaya başladim cok sicak ya
Hele dişarisi yaniyo resmen
Benimde aslında hamileliğim rahat geciyo hiç asermem bulantım öyle skntlarm olmadı şuanda öyle ağrılarım fln olmuyor da ağırlaştm sadece çabuk yoruluyorum magnezyum bence çok önemli ben osteocare kalsiyum magnezyum kullanyrm iki gün yatılı misafirim vardı içmeyi ihmal ettim hemen kalça bel agrlarm başlamıştıAynı durum bende de var hiç birşey yapamsim bile yok yatarken artık uzanırken zorluyor dier iki gebeligimde böyle birşey hiç yoktu
Benim de senin gibi canım bence hamilelikten tansiyonum normal ama kalbim bazen çok zorluyoKalp çarpıntısı olan varmı tansiyonum normal çıkıyor kansızlgmda yok ama yatarken biranda çarpıntı tutuyo nefes alıp doyamyrm Sanki içim daralyo 31+5 önemli bisey olabilir mi acaba yoksa rutin hamilelikten dolayımdr
Az kaldi canim yaAman yok kız havalar isinmasin zaten aylardır hasta olmadık hava isirsa varya yanar biteriz resmenartık soğuk suyami gireriz yoksa. Kilimami çalışır belli olmaz
Allah hepimize saglikli bebişler nasip etsinInstagramda tanınan bi fenomenin bebeği daha 40 günlük olmadı sma olduğu çıkmış topuk kanından. Üç gündür sürekli aklımda bu var o yüzden sürekli sukredip dua ediyorum çekilen herşey unutlur yeter ki evlatlarmz sağlıklı olsun
Canim yanliş hatirlamiyorsam randevun vardi senin galiba?Benim de senin gibi canım bence hamilelikten tansiyonum normal ama kalbim bazen çok zorluyo
Selam kızlar. Sol kasığıma öğlen bir ağrı girdi geçmek bilmiyorum. 32+4 teyiz. Bebek mi ağrı yapıyor diyorum ama sanki adet ağrısı gibi. Sol yumurtalığım ağrıyor gibi. Neden olabilir sizce. Korkar oldum iyice erken doğumları gördükçe. İlk gebelik olduğu için doğum belirtisi olsa onu bile anlamam çünkü.
Bende erken doğumları okudukça kendimi takip eder oldumSelam kızlar. Sol kasığıma öğlen bir ağrı girdi geçmek bilmiyorum. 32+4 teyiz. Bebek mi ağrı yapıyor diyorum ama sanki adet ağrısı gibi. Sol yumurtalığım ağrıyor gibi. Neden olabilir sizce. Korkar oldum iyice erken doğumları gördükçe. İlk gebelik olduğu için doğum belirtisi olsa onu bile anlamam çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?