2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim gyne ferdin. Ferro sanol ile aynı sadece birjnce yani seninkinde b vit var birde brz daha buyum ben yutamadm onu

Ben valla kuzumu kabul ettim Dow sendromlu olsada benim asla.vaz geçmem Allah'ım yavrularimizi korusun

Ay ben takip ediyorum cidden mi hasta olduğu mu ortaya çıktı daha yeni doğdu ama

Çok şükur bendede ağrı felan yok ama artık oğlusumun hareketleri baya baya acıtıyor devamlı lavabo isteğim geliyor gidiyorum ama tık yok

Şu insanlar azcık bilinçlense artık ya valla olan bebeklere oluyor hamile kalmadan önce test verilecek alt üstü insanlar neden yaptırmıyor anlamıyorum sma iyice arttı Allah bebeklere dayanma gücü versin

Bende buhafta 33 olucam aynıyız benı yol tutuyor yürüsemde kasıklarm agrıor aynen bende kapının onune inmek istiyorum sadece zaten trafk betbat sureklı dur kalk midem bılanıyor bide uzanmazsam ck rahat edemitorhm gun icerisinde aynı durumdaız bende takviye demir alıyorm ama carpıntm olutor

Şu insanlar azcık bilinçlense artık ya valla olan bebeklere oluyor hamile kalmadan önce test verilecek alt üstü insanlar neden yaptırmıyor anlamıyorum sma iyice arttı Allah bebeklere dayanma gücü versin
Geçen sene arkadaşım evlendi mesela başvuruda kan alırken özellikle sma için de kan almışlar demekki orda bile belli olmuyomus

Ay ben takip ediyorum cidden mi hasta olduğu mu ortaya çıktı daha yeni doğdu ama
Evet ya maalesef 2022den beri daha bir yıl olmamış topuk kanında sma da bakıyormus devlet orda belli olmuş öyle ağlaya ağlaya açıkladıki durumu çok etkilendim üç gündür neden bukdr yayıldı bu illet anlamyrm ya

Allah'ım derdi veriyorsa dermanını da verir Allah'ın izniyle

Öyle deme ya gercektn bilincsisiz ben ki herşeyi çılgınlar gibi araştırrm inan bana hiç duymadım. Ben 2021 de evlendim biz evlenirken yaplmyordu sma testi mesela 2022de başlamış. Çocuk için de defalarca doktora gittim 2022 boyunca kimse demedi sma testi yapabilirsiniz sağlık ocaklarında diye bilgim olsa yaptrmazmym duyunca okdr arastrdmki keşke herkes duysa bilse kimse çocuğu bile bile sma olsun istemez.

Geçen sene arkadaşım evlendi mesela başvuruda kan alırken özellikle sma için de kan almışlar demekki orda bile belli olmuyomus
Çıkıyor canım evlenirken verilen kanda belli oluyor. Önce erkekten alıyorlar pozitif gelirse kadından da alıyorlar ikiside taşıyıcı çıkarsa devlet genetik tanılı tüp bebegi karşılıyor çocuk hasta doğmasın diye.

Olması gereken cnm keşke yürürlüğe daha erken girseydide bebeklerde bu kadar cogalmazdi

Ah Aynyız benide araba tutar özellikle sıcak havalarda bugün dışarı çıktık eve zor düştük dur kalk trafik midem bulandı sureklı biz akşam serininde yürüme cıkablcegmz yerlere çıkıp evimize döncez keyfi gezemicez anlaşılan

Zaten benim bildiğim ankarada ama Mansur yaptı bunu yeni evlenenlere sma testi şartı koştu şimdi yapıyorlarmış arkadaşınızınmı çocucuğuna sma lı ben bir smalı yardım grubuna üyeyim 3 ay önceki çocuk ailenin 4 CÜ çocuğu ilk 3 çocuğunda hiçbişey yok 4 cüsü smalı olmuş o yüzden çocuk sahibi olacak tüm ebeveynler yaptırmalı bu testi devlet hastanesi bedava yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…