2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
kasılmalar agriliysa, enfeksiyondan felanda olabilir. Gecmiyorsa dikkate alınması gerekir.
İdrarımda lökosit yüksek çıkmış yine. Bir türlü kurtulamıyorum zaten enfeksiyondan. Doktor en başta çok kanama yaşadığın için bir şey oluştu sanırım dedi. Fitiller de işe yaramadı çünkü. Augmentine başlayabiliriz dedi ama büyük hap yutamıyorum. Monurol tek şase iç o zaman dedi. Yarın onu alacağım.

Kaç çıkmış lökosit canım ?

Kızlar doğumdan sonra kuru üzüm hoşafı mı kuru kayısı hoşafı mı bir hoşaf tavsiye ediliyordu bilen var mı? Sezeryan olursa gazı rahat çıkarmak, normal doğum olursa kabız olmamak için gerekliymiş. Şimdiden kavanoza yapıp vakumlamak istiyorum. Doğum zamanı hemen termosa boşaltır götürürüz. Gaz da kabızlık da benim için ciddi bir problem günlük hayatımda da. Hazırlıklı olayım.

Benim ilk gebeligimde kan sulandırıcı kullaniyordum aniden suyum geldi acil alindim yine. Bir şey olmadı.. bundada kullaniyordum yine acil seseryana alindim yine bir şey olmadı canim merk etme sorun olmiyor

28 di 19 a düşmüş fitil kullandıktan sonra canım. Bence şuan iyice arttı ama ağrım çok
Suyu çok iç çok etkisi oluyor benim de hamileliğimin ilk başından beri var ama 20 geçmedi hiç, şase kullandım 3 kere pek de faydasını göremedim açıkçası su içmek çok iyi geliyor eğer, rahatsız olmuyorsan günlük ped kullanabilirsin ona da zararlı diyen oluyor evet ama ben günde 4-5 kere günlük pedi değiştiriyorum iyi oluyor benim açımdan.

Cok gecmis olsun canim ya, benim ilk hamileliğimde enfeksiyondan dolayı rahim ağzı kisalmisti.
Tam olarak ne enfeksiyonu oldugunu bilemediler. Bir hafta kadar hastanede gözetim altında tutmuşlardı..
O yüzden cok dikkat etmek gerekiyor.

Onu da kullanıyorum. Hatta o mu yapıyor diye farklı markalar denedim. Kullanmayınca daha çok rahatsız oluyorum akıntım var çünkü. Dışarda da çamaşır değiştirilmiyor. Günlük pedi neredeyse her wc girdiğimde yeniliyorum. Tuvalet kağıdımı bile değiştirdim ama yok kurtulamıyorum. Artık vücudum üretiyor geçmeyecek diyorum. Doğumda bebeğe geçmez inşallah.

Sağ ol canım. Benim de çözemediler aylardır her tahlilde var. Allah şifa versin hepimize zamanında doğum yapalım inşallah

Ben şuan 75 kiloyum L beden almıştım açıp denedim ve baya rahat oldu ( pijamamın üstünden denemiştim üşendiğim için) yani benim gibi 75 80 kiloya L beden gayet iyi oluyo
Ben şimdi bi 68 kilo olmuşumdur. M beden mi alsam diyorum L çok bol olur diyorlar bir de sızıntı olmasın

İyi günler hanımlar
24 . Haftada Bebek kiloları kaçtı hatırlıyor musunuz
24 değil de 23 haftalıkken detaylı ultrasonda 575 gramdı canım.

Ay bize hangi tarihi vericek acaba heyecanlandım 38de aliriz dedi.

Kuru kayısı diye biliyorum canım

Yok canım yok kurtuluşumuz yok bu enfeksiyondan. kasık ağrısından uyuyamıyorum. Sol yatagımda bi anda giriyo ağrı bıçak gibi saplanıyo. Hasteneye de gitmek istemedim sabaha kadar bekletirler şimdi diye.

Burdan bişey demek yablis olur elbet ama benimde kasık ağrım oluyor hergun ama çok çok agril
Canm sadece rahatla diye yazıyorum ilk gebeliginde baştan sona hep idrar yolu enfeksiyonu oldm bunda da var ama onda çok kötüydü lökosit 150 iken girdim doğuma bişey olmadı inşallah seninde olmaz gerçekten tıpta 2*2 4 etmiyor

Geçmiş olsun cnm tansiyonun çok yükselmiş cidden 140/ 90 olursa acil gel demişti doktor bana protein kaçağı dan dolayı insllh sende yokturda bi doktora gideydin tansiyonun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…