- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.941
İdrarımda lökosit yüksek çıkmış yine. Bir türlü kurtulamıyorum zaten enfeksiyondan. Doktor en başta çok kanama yaşadığın için bir şey oluştu sanırım dedi. Fitiller de işe yaramadı çünkü. Augmentine başlayabiliriz dedi ama büyük hap yutamıyorum. Monurol tek şase iç o zaman dedi. Yarın onu alacağım.kasılmalar agriliysa, enfeksiyondan felanda olabilir. Gecmiyorsa dikkate alınması gerekir.
Kaç çıkmış lökosit canım ?İdrarımda lökosit yüksek çıkmış yine. Bir türlü kurtulamıyorum zaten enfeksiyondan. Doktor en başta çok kanama yaşadığın için bir şey oluştu sanırım dedi. Fitiller de işe yaramadı çünkü. Augmentine başlayabiliriz dedi ama büyük hap yutamıyorum. Monurol tek şase iç o zaman dedi. Yarın onu alacağım.
Benim ilk gebeligimde kan sulandırıcı kullaniyordum aniden suyum geldi acil alindim yine. Bir şey olmadı.. bundada kullaniyordum yine acil seseryana alindim yine bir şey olmadı canim merk etme sorun olmiyorSancı çok hissedilebilir boyutta mıydı?
İnşaallah vaktini bekler ama.önlem almaları da güzel
Ben de erken gelmesinden den korkuyorum çünkü kan sulandirici kullaniyorum. Normalde tüp bebek doktoru 32 haftaya kadar kullanacaksın demişti.
Geçen hafta devlet hastanesi 35 e kadar kullanabilirisn dedi erken bırakmak istemiyorum.
Haftaya kendi doktoruma soracağım velev ki erken bir doğum oldu ellerinde bu kan sulandirici terse cevirebilecek bir ilaç var mı ?
28 di 19 a düşmüş fitil kullandıktan sonra canım. Bence şuan iyice arttı ama ağrım çokKaç çıkmış lökosit canım ?
Suyu çok iç çok etkisi oluyor benim de hamileliğimin ilk başından beri var ama 20 geçmedi hiç, şase kullandım 3 kere pek de faydasını göremedim açıkçası su içmek çok iyi geliyor eğer, rahatsız olmuyorsan günlük ped kullanabilirsin ona da zararlı diyen oluyor evet ama ben günde 4-5 kere günlük pedi değiştiriyorum iyi oluyor benim açımdan.28 di 19 a düşmüş fitil kullandıktan sonra canım. Bence şuan iyice arttı ama ağrım çok
İdrarımda lökosit yüksek çıkmış yine. Bir türlü kurtulamıyorum zaten enfeksiyondan. Doktor en başta çok kanama yaşadığın için bir şey oluştu sanırım dedi. Fitiller de işe yaramadı çünkü. Augmentine başlayabiliriz dedi ama büyük hap yutamıyorum. Monurol tek şase iç o zaman dedi. Yarın onu alacağım.
Onu da kullanıyorum. Hatta o mu yapıyor diye farklı markalar denedim. Kullanmayınca daha çok rahatsız oluyorum akıntım var çünkü. Dışarda da çamaşır değiştirilmiyor. Günlük pedi neredeyse her wc girdiğimde yeniliyorum. Tuvalet kağıdımı bile değiştirdim ama yok kurtulamıyorum. Artık vücudum üretiyor geçmeyecek diyorum. Doğumda bebeğe geçmez inşallah.Suyu çok iç çok etkisi oluyor benim de hamileliğimin ilk başından beri var ama 20 geçmedi hiç, şase kullandım 3 kere pek de faydasını göremedim açıkçası su içmek çok iyi geliyor eğer, rahatsız olmuyorsan günlük ped kullanabilirsin ona da zararlı diyen oluyor evet ama ben günde 4-5 kere günlük pedi değiştiriyorum iyi oluyor benim açımdan.
Sağ ol canım. Benim de çözemediler aylardır her tahlilde var. Allah şifa versin hepimize zamanında doğum yapalım inşallahCok gecmis olsun canim ya, benim ilk hamileliğimde enfeksiyondan dolayı rahim ağzı kisalmisti.
Tam olarak ne enfeksiyonu oldugunu bilemediler. Bir hafta kadar hastanede gözetim altında tutmuşlardı..
O yüzden cok dikkat etmek gerekiyor.
Sağol içim rahatladıBenim ilk gebeligimde kan sulandırıcı kullaniyordum aniden suyum geldi acil alindim yine. Bir şey olmadı.. bundada kullaniyordum yine acil seseryana alindim yine bir şey olmadı canim merk etme sorun olmiyor
Ben şimdi bi 68 kilo olmuşumdur. M beden mi alsam diyorum L çok bol olur diyorlar bir de sızıntı olmasınBen şuan 75 kiloyum L beden almıştım açıp denedim ve baya rahat oldu ( pijamamın üstünden denemiştim üşendiğim için) yani benim gibi 75 80 kiloya L beden gayet iyi oluyo
24 değil de 23 haftalıkken detaylı ultrasonda 575 gramdı canım.İyi günler hanımlar
24 . Haftada Bebek kiloları kaçtı hatırlıyor musunuz
Ay bize hangi tarihi vericek acaba heyecanlandım33+1 canm :)
Kuru kayısı diye biliyorum canımKızlar doğumdan sonra kuru üzüm hoşafı mı kuru kayısı hoşafı mı bir hoşaf tavsiye ediliyordu bilen var mı? Sezeryan olursa gazı rahat çıkarmak, normal doğum olursa kabız olmamak için gerekliymiş. Şimdiden kavanoza yapıp vakumlamak istiyorum. Doğum zamanı hemen termosa boşaltır götürürüz. Gaz da kabızlık da benim için ciddi bir problem günlük hayatımda da. Hazırlıklı olayım.
Yok canım yok kurtuluşumuz yok bu enfeksiyondan.İdrar yolu enfeksiyonu için bana 1 şase
7.gun piyolesptyl (öyle birşey işte adı) verdi doktor
Ayrıca günlük ped kullanma ve çamaşırını ütülü giy nioli yagi damlar dedi
İlaç dün bitti ama enfeksiyon devam öyle hissediyorum bel ve kasık ağrım var.
Burdan bişey demek yablis olur elbet ama benimde kasık ağrım oluyor hergun ama çok çok agrilSelam kızlar. Sol kasığıma öğlen bir ağrı girdi geçmek bilmiyorum. 32+4 teyiz. Bebek mi ağrı yapıyor diyorum ama sanki adet ağrısı gibi. Sol yumurtalığım ağrıyor gibi. Neden olabilir sizce. Korkar oldum iyice erken doğumları gördükçe. İlk gebelik olduğu için doğum belirtisi olsa onu bile anlamam çünkü.
Canm sadece rahatla diye yazıyorum ilk gebeliginde baştan sona hep idrar yolu enfeksiyonu oldm bunda da var ama onda çok kötüydü lökosit 150 iken girdim doğuma bişey olmadı inşallah seninde olmaz gerçekten tıpta 2*2 4 etmiyorİdrarımda lökosit yüksek çıkmış yine. Bir türlü kurtulamıyorum zaten enfeksiyondan. Doktor en başta çok kanama yaşadığın için bir şey oluştu sanırım dedi. Fitiller de işe yaramadı çünkü. Augmentine başlayabiliriz dedi ama büyük hap yutamıyorum. Monurol tek şase iç o zaman dedi. Yarın onu alacağım.
Kuru kayısı süper pluyor ben çevremde doğum yapanlara bile götürüyorum hoşaf gerçekten o an sadece sıvı beslenmek iyi oluyor özelliklerde sezeryan için umarm. Bu dogumdada kendime yapar giderim :)Kuru kayısı diye biliyorum canım
Geçmiş olsun cnm tansiyonun çok yükselmiş cidden 140/ 90 olursa acil gel demişti doktor bana protein kaçağı dan dolayı insllh sende yokturda bi doktora gideydin tansiyonun icinKizlar teşekkürler
Bu hamileligim cok zor geciyor
Cok bunaldim havalar ısındı
Kalkip oturmakta zorlanıyorum
Diş agrisi beni mahvetti cok baş agrimda oluyor
Tansiyonum 145/98 oldu bi ara üzüldüğüm icin olmuş olabilir
Bi kahve ictim uyudum biraz rahatladim ama baş agrim hala var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?