- 18 Ağustos 2022
- 2.952
- 4.165
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #31.521
Canım affedersin ama benim kabızlık problemim var. Ne zaman biraz zorlarsam kanama kırmızıya dönüyor. Senin var mı öyle bir durumun?Hadi ya çabuk dönmüş baya benim hala kan geliyor o zaman bu normal değil gibi
Aman 30 çıktı iki göğüsten ama göğsümü sıkıyorum yüzüme kadar fışkırıyor ben çözemedim bu işiKaç çıktı
Kabızlık var hemoroid de var ama kanama olmuyor bende. Onunla alakalı değil çünkü silerken anlıyorum nereden geldiğini ve wcye çıkmadığım günlerde bile kanamam devam ediyorCanım affedersin ama benim kabızlık problemim var. Ne zaman biraz zorlarsam kanama kırmızıya dönüyor. Senin var mı öyle bir durumun?
Bence makimeler sağamıyor. Oğlum cuk cuk emiyorAman 30 çıktı iki göğüsten ama göğsümü sıkıyorum yüzüme kadar fışkırıyor ben çözemedim bu işi
Evet ben de öyle, chatgbt’ye sorduğumda let down refleksi diyor yani bebek gibi uyaramıyor makine bazı kişileri, bazılarında sorun olmuyor 90-100 cc çıkıyor ama bizde yeterince uyaramadığı için çıkmıyormuş. Ebeler de ordan çıkana bakma demişti. Şimdi sadece her gün sütüm belki biraz daha artar diye sağım yapmaya çalışıyorumBence makimeler sağamıyor. Oğlum cuk cuk emiyormakineye sorsan 20 25 ml bir de her iki göğsümü veriyorum 20 dk 20 dk
Aynen ben de o yüzden sağıyorumEvet ben de öyle, chatgbt’ye sorduğumda let down refleksi diyor yani bebek gibi uyaramıyor makine bazı kişileri, bazılarında sorun olmuyor 90-100 cc çıkıyor ama bizde yeterince uyaramadığı için çıkmıyormuş. Ebeler de ordan çıkana bakma demişti. Şimdi sadece her gün sütüm belki biraz daha artar diye sağım yapmaya çalışıyorum
Çok geçmiş olsunAynen ben de o yüzden sağıyorum
Bir de 20lik dişim çürümüş hafiften ağrıyacak gibi hissediyorumolur da çektirmek zorunda kalırsam en azından bebeğe veririm sağdıklarımı morfin vücuttan atılana kadar gerçi sağdıklarımı hep önsüt ama napıyım
10 gün kaldı kırkım cıkmasına 2 gündür sarı bazen acık kahverengi akıntıya dönüyorBenim 10 günden sonra kahverengi sarıya döndü bugün 38 az geliyo ama devam ediyo bitmedi
Benimde öyle 30 u zar zor cıkarıyoruz elle sağım yapıyo eşim o zamanında inek sağmış tekniği aynı bızt bızt komedi oluyoAman 30 çıktı iki göğüsten ama göğsümü sıkıyorum yüzüme kadar fışkırıyor ben çözemedim bu işi
Evet ben de anlamıyorum bunu günde en az 6 bezimiz oluyor ki 3-4 saat aralıklarla. Pompa sağmıyor demek kiBenimde öyle 30 u zar zor cıkarıyoruz elle sağım yapıyo eşim o zamanında inek sağmış tekniği aynı bızt bızt komedi oluyoemmeleri güçlü sütüm akıyo imkansız az olması diyorum doymasa uyumaz çiş dolmaz felan
elektrıklı makınalar güçlü cekim yapıyo takılma sütün yeterlidir seninde pompayla hiç cıkmıyo eziyetEvet ben de anlamıyorum bunu günde en az 6 bezimiz oluyor ki 3-4 saat aralıklarla. Pompa sağmıyor demek ki
Benim de ayni ya sıkınca duvara fıskiriyor saginca cay kasigi kadar geliyor hem de bebegim emiyo sıkıyorum yine fışkırıyor tam ememiyor mu nedir anlamadim.Aman 30 çıktı iki göğüsten ama göğsümü sıkıyorum yüzüme kadar fışkırıyor ben çözemedim bu işi
Emiyordur ya bebişler çok daha fazla uyarım yapıyorBenim de ayni ya sıkınca duvara fıskiriyor saginca cay kasigi kadar geliyor hem de bebegim emiyo sıkıyorum yine fışkırıyor tam ememiyor mu nedir anlamadim.
Bazen yeni emiyor sütüm yok biliyorum ağlıyor boş göğsümü veripte eme eme süt getirdiğini şahit oldum. Tükürüklerindeki salgılar memeyi uyarıyor ve hemen süt üretiliyor. Bunu cidden sağım makineleri sağlayamaz. Ya da elleriyle dokundukları resmen masaj hareketleri yapıyorlar sütün inmesi için bu da tamamen içgüdüsel bi refleks. Bebekler kendi işlerini görüyorlsr yaniEmiyordur ya bebişler çok daha fazla uyarım yapıyor
Bize doktorumuz şu kremi beze bolca sıkıp yayın demisti pipinin geldigi on bolume ayni zamanda pipinin ustune de sıktırdı hic yapışma olmadıArkadaşlar bebeğimi çarşamba günü sünnet ettirdik . Antibiyotik krem kullanımından sonra beze yapışmasın diye ne yaptınız öneriniz var mı? Birde iki bezdir dikişlerinden kan geliyor . Eklediğim fotoğraftaki gibi gözüküyor. Sizce normal mi.
Evet ya kedi gibi pati masajı yapıyor ben de çok şaşırıyorumBazen yeni emiyor sütüm yok biliyorum ağlıyor boş göğsümü veripte eme eme süt getirdiğini şahit oldum. Tükürüklerindeki salgılar memeyi uyarıyor ve hemen süt üretiliyor. Bunu cidden sağım makineleri sağlayamaz. Ya da elleriyle dokundukları resmen masaj hareketleri yapıyorlar sütün inmesi için bu da tamamen içgüdüsel bi refleks. Bebekler kendi işlerini görüyorlsr yani
Yok elektrikli pompa dediklerim zaten ama gene en fazla 30-40 çıkıyoelektrıklı makınalar güçlü cekim yapıyo takılma sütün yeterlidir seninde pompayla hiç cıkmıyo eziyet
Ben de eşimi avent almaya ikna etmeye çalışıyordum. Gerek yok o zamanYok elektrikli pompa dediklerim zaten ama gene en fazla 30-40 çıkıyo
Benimkini yengem verdi 2015’te alınmış belki çekim gücü azalmıştır diye düşünüp öbürlerini aldım ama benzer performans açıkçasıBen de eşimi avent almaya ikna etmeye çalışıyordum. Gerek yok o zamanonu da alsam benden çıkmayacak süt. Verdiğim o kadar para da boşa gidecek muhtemelen. Evde 3 tane pompa var Adam da haklı isyan etmekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?