2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
4-5 ay arası kaç gram aldı bebekleriniz arkadaşlar
Benim 4.ay kontrolünde sadece 400 gr almıştı. Şimdi 20 gün geçti evdeki tartıya çıkıp baktım sadece 200 gr almış. Bu arada evdeki Tartı hep doğru gösteriyor geçen ay gitmeden bakmıştım 400 almıştı doktora gittik aynı çıktı. Ya 20 günde 200 çok az değil mi doymuyor mu bu cocuk ya da yaramıyor mu sütüm mü azaldı of bilemedim ya

Benim bebeğimde de süt alerjisi var doktor alerji doktoruna yönlendirdi çünkü süt alerjisi olan bebeklerde çapraz alerji yapan besinler var test yapılacak daha sonra diyetisyenle liste çıkaracağız. Doktorunuz alerji doktoruna yönlendirmedi mi ?

200 gram biraz az geldi ama bebeğinizin doğum kilosu da önemli . İlk aylar nasıldı kilo alımı

Bizim de sizden farklı değil Allah yardımcımız olsun. Gruptakiler de arada uğrasın onlarla da görüşelim yaa tam doğuracaktık gittiniz

Bebeğim geceleri çok sık uyanıyordu ama memeyi verince uyuyordu. Birkaç gündür hiç uyumuyor. Meme emzik ne verirsem vereyim dalmada sıkıntı yaşıyor. Pertim çıktı çok uykum var

Bebeğim geceleri çok sık uyanıyordu ama memeyi verince uyuyordu. Birkaç gündür hiç uyumuyor. Meme emzik ne verirsem vereyim dalmada sıkıntı yaşıyor. Pertim çıktı çok uykum var
Biz de öyleyiz. Uyku günlüğü tutuyorum dünden beri gündüz kaçta uyuyor uyanıyor gece kaçta uyuyup uyanıyor diye. Bir yerlerde bir hata yapıyoruz ama nerede bulamıyorum. O yüzden faydalı olur diye düşünüyorum. Uyku aralıklarında dikkat etmeye çalışacağım bakalım

Ben de bugün alayım diyordum
Al tabii, emzirirken vitamin kullanmak gerekiyor. Hem herkeste farklı olabilir etkisi, saçlarına olmasa da bedenine olur.
Bir de ben doğumda çok kan kaybettim, ucu ucuna yetiştik hastaneye, ölüyorduk ikimiz de. O sebeple benim eksiğim daha çoktur faydası az oluyordur belki.

200 gram biraz az geldi ama bebeğinizin doğum kilosu da önemli . İlk aylar nasıldı kilo alımı
Bebeğim 3900 doğdu baya iyi doğdu. 800 1100 600 400 şeklinde ilerledi ay ay kilo alımları. 5. Ay kontrolü 10 gün sonra bakalım şimdi sadece 200 gr çıkıyor tartıda. 10 gün içinde de 100 150 anca alır bu gidişle ve toplam en fazla 300 350 gr almış çıkar gibi. Bari bu 10 günde iyi emzirmeye çalışıyım. Ay ama emmiyor ki kafasını hep kaldırıyor memeden gözü fıldır fıldır. Doktorlar normal diyor doğum kilosu yüksek olduğundan az kilo da alsa şu an ayına göre normal çünkü ama bana aşırı düşmüş olarak geldi. Baştan yüksek başlayan bebekler zamanla düşer mi asıl yüksek başladıysa yüksek gitmesi gerekmez mi? 2küsür 3 doğsa derim ki zaten zayıf bebek bu doğrultuda ilerliyor

Kızlar ocean demir ilacı kutusunda prospektüs var mı ben acaba atmış miyim? Yan etkiler kısmının fotoğrafını atabilir misiniz elinizde varsa

Kizlar bebekleriniz kaç kilo? Kilo tabii ki saglik için belirleyici değil ama merak ettim.

Kızlar sağlık ocağından geliyorum demir verdi 4 damlayla başlıyoruz isal olursa çöpe at başka bir demir ilacı kullan dedi.4.ayımızdaki gelişimi güzel çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…