- 5 Şubat 2024
- 45
- 110
- 13
- 31
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #33.841
Joie every stage fx 0-36 kullanıyoruz biz, yenidoğandan itibaren kullanılabiliyorKızlar oto koltuğu alan var mı? Kullanıp önereceginiz bir oto koltuğu varsa yazarsanız sevinirim.
Kaşık reddi diye yorumladım ben, bizim yaşadığımız da bunun bin beteri diyebilirim. Üst dişlerimiz geliyor, o yüzden yapıyor diye düşünmeye başladım. Siz kaşık reddini bi araştırın isterseniz, öncesinde ek gıdayla arası iyiyse geçici bi şeydirKızlarr bu bebeye bişi oldu 3 4 gündür güç bela yiyodu bugun hiç bişi yemedi ağzına aldığı an ağladıağzını kitliyo en sevdiği şey yogurt onu bile yemiyo anlamadım noldu birden bire kaşık gördüğü an koluyla kapatıyo memeye yöneliyo habire mızmızlanıyo tam doymuyo mu ondan mıdır nedir bizim gibi olan var mı
dişten süpeleniyorum bende mememi ısırıyo çiğner gibi yapıyo Gayet güzel yiyodu sorun yoktu elimle veriyorum onuda istemiyo aklıma da geldi kaşık reddi mi diye yoruldum bu hafta olmadı ara veriyimKaşık reddi diye yorumladım ben, bizim yaşadığımız da bunun bin beteri diyebilirim. Üst dişlerimiz geliyor, o yüzden yapıyor diye düşünmeye başladım. Siz kaşık reddini bi araştırın isterseniz, öncesinde ek gıdayla arası iyiyse geçici bi şeydir
Biz de aynı durumdayız, iki gun oldu ağzına ek gida almıyor. Dedigin gibi en sevdigi yogurt onu bile yemiyor. Çok az mama iciyor . Acayip bir iştahsızlık var. Ben de üst dişlere yoruyorum ama bakalım.Kızlarr bu bebeye bişi oldu 3 4 gündür güç bela yiyodu bugun hiç bişi yemedi ağzına aldığı an ağladıağzını kitliyo en sevdiği şey yogurt onu bile yemiyo anlamadım noldu birden bire kaşık gördüğü an koluyla kapatıyo memeye yöneliyo habire mızmızlanıyo tam doymuyo mu ondan mıdır nedir bizim gibi olan var mı
İnşallah diştendir dier türlüsünü düşünemiyorum geçer umarımBiz de aynı durumdayız, iki gun oldu ağzına ek gida almıyor. Dedigin gibi en sevdigi yogurt onu bile yemiyor. Çok az mama iciyor . Acayip bir iştahsızlık var. Ben de üst dişlere yoruyorum ama bakalım.
Benimki suyu pek sevmiyor alıştırma biberonunu koyuyorum ağzına böyle bir tiksinme ifadesi yapıyorYa kızlar konuşmalara baktımda göremedim. Ek gıdaya geçtik okey de su olayını nasıl yapıyorsunuz? Günde ne kadar su ve hangi suyu kullanıyorsunuz? Benim anneme göre oğlanın böbrekleri kurudu ama doktorlar şart değil diyor anlamadım
Anladımm, bende veriyorum aslında ama dediğiniz gibi sanırım Benimkide sevmiyor yine de vermeye çalışayım teşekkür ederimBenimki suyu pek sevmiyor alıştırma biberonunu koyuyorum ağzına böyle bir tiksinme ifadesi yapıyorkaşıkla falan verdiğimde de pek hoşuna gitmiyor diye çok üstüne düşmüyordum. Geçen gün doktor kontrolünde sedyeye çiş yaptı sıpa, doktor da idrarı biraz koyu ve kokuyor su vermen lazım dedi. Fikir olur belki size de idrarını takip edebilirsiniz
Minik bardaklar var onlardan alın başta biz aynı şeyi yaşadık .onlarla vermeye başladım plastik böyle bebek bardağı bi deneyin derim biz öyle alıştık sonra biberona alıştıkAnladımm, bende veriyorum aslında ama dediğiniz gibi sanırım Benimkide sevmiyor yine de vermeye çalışayım teşekkür ederim
Bizde de cok benzer bi durum var. Pispislayarak uyutuyorum. Tam uyudu diyorum, basliyo aaaeeooaa bagirmaya aglamaya. Emzige takiyo parmagini cikariyo cigniyo aaeeaaaoo. Onu atlatiyorum bu sefer bi yandan uyuyup bi yandan agzimi yuzumu minciklamaya basliyo. Yorgunluktan bayilcak gibi oluyorum, ise de basladim. Birakiyorum dinlenmek icin. Agliyo aliyorum. Kucagimda uykudan bayiliyo artik. Kapatmiyo gozlerini. 1 saat 15 dakika ugrasin sonucunda uyudu. Suan ben de felcli gibi yatiyorum. Umarim cisim falan gelmez. Oldugum yere iserim valla. Hicbi yerim tutmuyo.İki haftadır öyleyiz. Ağlayarak uyumak istediğini belirtiyor, uyutmaya çalışıyorum ağlıyor. Meme istiyor veriyorum ağlıyor. Mama istiyor, veriyorum ağlıyor. Her türlü ağlıyor yarım saat. Sonra uyuyor. Ağlamak da denemez ya bağırıyor avazı çıktığı kadar. Aaaaaağğğğ. Bağıracağına uyusana işte.
Nerede satılıyor onlarMinik bardaklar var onlardan alın başta biz aynı şeyi yaşadık .onlarla vermeye başladım plastik böyle bebek bardağı bi deneyin derim biz öyle alıştık sonra biberona alıştık
Bugün 1 kere uyudu benimki, onda da tam 2.5 saat uyutma merasimi yaşadık. Tam uyudu diyorum başlıyor ağlama, sonra yine aynı tam daldı diyorum yatağa bırakıyorum yine ağlama krizi valla ne oldu çözemedimBizde de cok benzer bi durum var. Pispislayarak uyutuyorum. Tam uyudu diyorum, basliyo aaaeeooaa bagirmaya aglamaya. Emzige takiyo parmagini cikariyo cigniyo aaeeaaaoo. Onu atlatiyorum bu sefer bi yandan uyuyup bi yandan agzimi yuzumu minciklamaya basliyo. Yorgunluktan bayilcak gibi oluyorum, ise de basladim. Birakiyorum dinlenmek icin. Agliyo aliyorum. Kucagimda uykudan bayiliyo artik. Kapatmiyo gozlerini. 1 saat 15 dakika ugrasin sonucunda uyudu. Suan ben de felcli gibi yatiyorum. Umarim cisim falan gelmez. Oldugum yere iserim valla. Hicbi yerim tutmuyo.
Nerede satılıyor onlar
Atak dönemiymiş, nesneleri falan kategorileştiriyormuş bu atağın sonunda.Bizde de cok benzer bi durum var. Pispislayarak uyutuyorum. Tam uyudu diyorum, basliyo aaaeeooaa bagirmaya aglamaya. Emzige takiyo parmagini cikariyo cigniyo aaeeaaaoo. Onu atlatiyorum bu sefer bi yandan uyuyup bi yandan agzimi yuzumu minciklamaya basliyo. Yorgunluktan bayilcak gibi oluyorum, ise de basladim. Birakiyorum dinlenmek icin. Agliyo aliyorum. Kucagimda uykudan bayiliyo artik. Kapatmiyo gozlerini. 1 saat 15 dakika ugrasin sonucunda uyudu. Suan ben de felcli gibi yatiyorum. Umarim cisim falan gelmez. Oldugum yere iserim valla. Hicbi yerim tutmuyo.
Ben bilindik markanın silikon bardağını aldım ama kenarı kalın geldi, pek sevemedi. En küçük çay bardağıyla veriyorum. Bizimkinin henüz dişi yok o yüzden rahatım, ısırmaya da kalkmıyor. Biraz su içmeye alışsın silikondan devam edeceğim.Nerede satılıyor onlar
Yeter ki uyusun, uykusunu alsın diye kucağımda tuttum dün bir saat uyudu. Umarım çok uzun sürmüyordur bu atak. Her sabah 5 buçukta bir saatlik ağlama bağırma merasimiyle bütün komşuları uyandırıyoruz. Sesleri de gür artık. Ne yapsam derdine derman da olamıyorum. Tamam sakin ol ya da niye ağlıyorsun deyince daha çok sinirleniyor, ellerini yumruk yapıp daha çok bağırıyor.Bugün 1 kere uyudu benimki, onda da tam 2.5 saat uyutma merasimi yaşadık. Tam uyudu diyorum başlıyor ağlama, sonra yine aynı tam daldı diyorum yatağa bırakıyorum yine ağlama krizi valla ne oldu çözemedim
Onu bende alışveriş yaparken gözüme kalın geldiği için almamıştım, kaşıkla falan veriyorum biberonla denedim ama bizimki hiç biberon kullanmadığı için alışmadı sevmiyor hiç.Ben bilindik markanın silikon bardağını aldım ama kenarı kalın geldi, pek sevemedi. En küçük çay bardağıyla veriyorum. Bizimkinin henüz dişi yok o yüzden rahatım, ısırmaya da kalkmıyor. Biraz su içmeye alışsın silikondan devam edeceğim.
Ya evet bir de neyin ve ne oluyor falan deyince daha çok ağlıyorlar cidden çok garip. Allah hepimize ferahlık versinYeter ki uyusun, uykusunu alsın diye kucağımda tuttum dün bir saat uyudu. Umarım çok uzun sürmüyordur bu atak. Her sabah 5 buçukta bir saatlik ağlama bağırma merasimiyle bütün komşuları uyandırıyoruz. Sesleri de gür artık. Ne yapsam derdine derman da olamıyorum. Tamam sakin ol ya da niye ağlıyorsun deyince daha çok sinirleniyor, ellerini yumruk yapıp daha çok bağırıyor.Büyümek sancılı bir süreç hakikaten.
Benimki mama da yiyor biberonla ama suyu içmiyor. Mama sanıyor iki çekiyor bakıyor su ağlamaya başlıyorOnu bende alışveriş yaparken gözüme kalın geldiği için almamıştım, kaşıkla falan veriyorum biberonla denedim ama bizimki hiç biberon kullanmadığı için alışmadı sevmiyor hiç.
Ya evet bir de neyin ve ne oluyor falan deyince daha çok ağlıyorlar cidden çok garip. Allah hepimize ferahlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?