2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Canım oda ayırman gerekebilir belki bizde de öyleydi balalim

Tek belirti o mu? Başka bir belirti var mı? Tek belirtiyse bizimkiler de alerjik bu durumda.
Yok yok kanlı kaka var zaten benim oğlanda, ona istinaden barsak tepkili olduğu için popo kızarıklığını alerji belirtisi dedi yani geçmeyen pişik gibi

Allah Allah oda ile ne gibi bir bağlantısı var ki acaba?
Söyle . Sen yanında olduğun zaman desteğe daha çok ihtiyaç duyduklarını ve daha çok uyanıp daha çok uyanık kalmak istediklerini söyledi oda ayırınca uyaran olmadığını sadece emzirmek için girmen gerektiğini söyledi Oyuzden söyledim sana da . Bana mantıklı geldi ise yarar mı bi kaç gün görmek lazım

Sizin bebeklerinizde hiç kızarıklık yok mu?
Biz ilk 4 ay alerjiden pışık olduk neredeyse geçmedi hiç. Çok fazla sıkıntı yaşadım bu konuda . Şuan o süreci atlattık kaka yaptığı zaman kızarıklık oluyor ve bazı besinler asitli olduğu için pışık yapıyor

Hiç kızarıklık yok mu peki normal zamanda, düzeldikten sonra, kaka yoksa?

Bebekleriniz her şeyi ağzına götürüyor mu? Çıngırağı bile ağzına götürüyor benimki, oyuncaklarla oynama şekli sadece bu. Ağzına sokamayınca, ısıramayınca da ağlıyor. Parmak kuklalar aldım mesela oynamaya çalışırken elimi tutup ağzına götürüyor ısırmak için. Oynayamıyoruz. Sizinkiler de böyle mi?

Evet evet elinden gelse komple bizi ağzına götürecek

dediğim şeyler dışında olmuyor Gao
Bizim uzun süredir kırmızı. Doktor normal demişti 4. Ayda. Aklıma takıldı. Bazen açılıyor rengi çünkü. Pişik gibi değil, kırmızı sadece. Kendi rengi demişti doktor. Pişik olmadığından. Alerjik bebek o da. Deniyim bakiyim krem her seferinde. Açılırsa anlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…