2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Oda ayırmak için henüz çok küçük değiller mi? 2 yaşından önce oda ayrılmasının doğru olmadığını söylüyorlar hep.
Yanından bile ayıramayan ben
Emmek için uyanıyolar odası ayrı olunca nasıl deliksiz uyucak ki gene uyanır emmek ıcın anneye zor olur bende pek
doru bulmuyorum

Bebeklerinize pirinç unu veriyor musunuz kızlar, alacaktım eşim aldırmadı. Çok faydalı bi şey değil diyerek
Evet değil yani ona nazaran yulaf unu ya da bebek irmiği falan daha iyi diye düşünüyorum. Az önce bebekle ilgili bir uygulamada gördüm kadın pirinç unuyla mama yapıyormuş gece yatmadan önce, kan testinde bebeğin değerleri hep yüksek çıkmış yani dikkatli kullanmak gerekir böyle şeyleri. Pirinç boş kalori zaten ve vücutta direkt şeker olarak giriyor gerek var mı bebişe bunu yapmaya.

Emmek için uyanıyolar odası ayrı olunca nasıl deliksiz uyucak ki gene uyanır emmek ıcın anneye zor olur bende pek
doru bulmuyorum
Belli saat aralıklarında emzirince planlı giderek onu bırakıyormuşuz zaten tek emmeye dusurup en son gece emmesi Faslını bırakınca otomatikman uzun deliksiz uyumuş oluyor . Şuan gece de 2 beslenme yapıyoruz biz belli saatlerde uyandığında ekstra tekrar uyutuyorum bu şekilde zamanla oturucak duzen. Tabi o da sizin görüşünüz

Ben de bebeğim için doğrusu neyse onu yapma taraftarıyım. Ama sorun şu ki benim odayı ayıracak odam yok
Kızlar oto koltuğu alan var mı? Kullanıp önereceginiz bir oto koltuğu varsa yazarsanız sevinirim.
Kraft King fix aldık memnunuz

Sanırım yanlış anlaşıldık, tabii ki ayırabilirsiniz sizi yargılıyormuş gibi göründüysek kusura bakmayın. Odasını ayırmakta bir sorun yok. Ben 6 Şubat'ı yaşadığım için odasını şu an ayıramam mesela, daha çok küçük derken benim korkularımla ilgili bu biraz da. Geçen akşam 4.9 oldu, bebeğim kucağımdaydı uyutuyordum, ödüm koptu onu nasıl korusam diye. Yatağın yanına öyle hızlı inmişim ki ayağımı incittim.

Bebeklerinize pirinç unu veriyor musunuz kızlar, alacaktım eşim aldırmadı. Çok faydalı bi şey değil diyerek
Ben pirinç verdim. Lapa kıvamında haşlayıp, çatalla biraz ezip, yoğurtladım verdim. Pirinç unu vermedim henüz. Sadece pirinç unu faydalı olmayabilir de içine meyve falan karıştıracaksanız neden olmasın?

Sizde haklısınız yok yok yanlış anlamadım merak etmeyin

bizim her gecemiz farklı geciyo planlı işe yaramıyo mesela gecen hiç uyanmadı 12 yattı sabah 8 e doru kalktı bugün gece felaket sürekli kıpraşıp durdu şuan bizde 2 emme yapıyoruz ayrı oda yatsa zırt pırt kalkmam lazım 1 1bucuk yaş arası uyku ve oda ayırma düşünüyorum

Ben de bebeğim için doğrusu neyse onu yapma taraftarıyım. Ama sorun şu ki benim odayı ayıracak odam yok

Kraft King fix aldık memnunuz
Benimkide abisiyle aynı oda yapacam malesef nası olcak biri cüce biri yarı ergen olcak olmadı büyüğü bir süre salonda yatırcam biz büyük ev istedikçe evleri göt kadar yapıyolar

Ben veriyorum doktor günlük yarım çay bardağı kadar demişti. Ama şimdi sıcaklar arttı biraz arttırabilirsiniz dedi 1 çay bardağını geçmeyecek şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…