2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Çook geçmiş olsun canımm

Çok geçmiş olsun. 4 aylıkken kan testi verdik biz de. Yumurta beyazına çoğunlukta, sarısına da çıkmıştı alerjisi. Aklınızdaysa çıkan değer kaçtı söyleyebilir misiniz? Alerji değil de hassasiyet dediniz çünkü. Kaç olduğunda hassasiyet dediler?

Kan testinde bir şey çıkmamıştı bizim, deri yama testinde +1 değer çıkmıştı ve hassasiyeti var dediler.

Reactions: Gao
Doğduğundan beri tahin yediğimde gaz bombasına dönüşüyor. Yumurta da öyle etkiledi hep. 4. Aydan sonra yüzünde başladı biraz atopik dermatit. Sonra geçti hemen. Ben diyete başladım 5. Ayda. Açmaya başlamıştım ki başladı tekrar. Şimdi mecburen paketli gıda yedim bir süredir. Sanırım içerikte eser miktarda yazmasa da var içinde süt, nuts, susam vs. Yumurtayı önce ben yiyeceğim gelecek ay. Öbür ay da süt ürünü deneyeceğiz. Ama pek umudum yok şimdiki gidişata bakınca. Uzun sürecek gibi.

Önemli olan uzun sürmesi değil de kalıcı olmaması diye düşünün.
Aslında yer fıstığı, susam gibi alerjenlerin koyu renkle yazılması zorunluymuş. Olsa yazardı diye düşünerek kendimi rahatlatmak istiyorum. Bugün markette bir çok ürüne baktık. Çoğunda var bunlar.

Türkiyede çoğu üründe yazmıyor. Benim de alerjim var çoğu şeye. Kalıcı ihtimali yüksek o yüzden. Ek gıdayla proktokolit düzeldikçe belki iyi gelir. Diş dışında huzursuz değil diyete başladığımdan beri. Çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…