2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bende küçük bardakla deneyeyim o halde, biraz boğazına kaçar fazla gider diye tedirgin oluyorum çünkü hiç yerinede durmuyor

Kızlar tahin verirken dikkatli olun. Biz hastanedeyiz. Alerjik reaksiyon gösterdi anında. Çok korktum çok. Buradaki doktor 1 yaşından önce önermiyoruz aslında dedi. Keşke daha önce bilseydim.
Ya öyle mi ben bi kaç kez verdim açıkçası hatta keçiboynuzu özüyle karıştırıp verdim, muzla beraber falan verdim hiç tepki göstermedi
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl bebiş?

Kızlar tahin verirken dikkatli olun. Biz hastanedeyiz. Alerjik reaksiyon gösterdi anında. Çok korktum çok. Buradaki doktor 1 yaşından önce önermiyoruz aslında dedi. Keşke daha önce bilseydim.
Geçmiş olsun nasıl bir alerjik hastaneye gitcek kadar noldu iyidir inşallah...henüz vermedim erken diye 8 9 aylıkken vermeyi düşüyodum acelesi yok

Ayy geçmiş olsunm ben verdim 3 gün kuralıyla bi şey olmadı çok şükür
Teşekkür ederim. Çok şükür sizinkinin alerjisi yokmuş.

Ya öyle mi ben bi kaç kez verdim açıkçası hatta keçiboynuzu özüyle karıştırıp verdim, muzla beraber falan verdim hiç tepki göstermedi
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl bebiş?
İyi şimdi, teşekkür ederim. Gözetim altında kalacağız akşama kadar. Alerji durumu olunca anında tepki oluyor onu anladım. Yuttu ve ağlamaya yüzüne saldırmaya başladı. Kıpkırmızı oldu. Dudağı ve göz kapakları şişti ve bunlar çok kısa sürede gerçekleşti. Mama sandalyesinden alıp ağız çevresini yıkadım kızardı diye, bütün yüzü kızardı, bu arada hiç susmadan ağlıyor ve yüzünü kaşımaya çalışıyordu. Baktım dudağı şişmiş, alıp indim aşağı, yolda göz kapakları şişti, bütün vücudu kabardı falan. Çok kötüydü ya. Çok çok korktum anlatamam.
Geçmiş olsun nasıl bir alerjik hastaneye gitcek kadar noldu iyidir inşallah...henüz vermedim erken diye 8 9 aylıkken vermeyi düşüyodum acelesi yok
Benimki de 8 buçuk aylık ama düzeltilmiş 6 buçuk. Bir o bir de tavuk kalmıştı henüz organik tavuk bulamadım tahin vereyim dedim bugün. Susama alerjisi var muhtemelen.

çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın peki normalde sen susam ürünleri tükettiğinde bebişte bir tepki oluyor muydu?

çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın peki normalde sen susam ürünleri tükettiğinde bebişte bir tepki oluyor muydu?
Amin amin. Şimdi onu düşünüyorum ben de. Sütüm artsın diye çok tahin, tahin helvası yedim. Atopik dermatiti olduğu için bir etkisi olduysa bile anlamadım büyük ihtimalle. Yüzünde sürekli egzaması kaşıntısı var çünkü. Ara ara vücudunda da çıkıp geçiyor. E kolik bebek demişlerdi hep gazı vardı ilk 3 -4 ay neredeyse uyumadı gaz sancısından. Belki tahin yapıyordu. Belki kolik değildi. Aklımda bir sürü soru var. Egzama için alerji doktoruna götürmüştük. Hem kan hem deri yama testleri yapmıştı. Yumurtaya hassasiyeti çıkmıştı sadece. Ben yumurtayı verirken korkmuştum tahin çıktı korkulacak olan. Tekrar bir alerji doktoruna götüreceğiz sanırım.

Bi yerde okumuştum kolik bebek yoktur alerjik bebek vardır diye, Benimkide çok gazlıydı ve aynı hatayı bende yapıp sütlü tatlılar helva tahin bilmem ne tükettim bebeğimin gazı hiç bitmedi meğer alerjisi varmış işte geç fark ettik
İnşallah geçici bir durumdur sizinki

Yok yok onlar çok büyük benim bahsettiğinmi yukarı link attım bende baya izs yaradı .

O kadar üzgünüm ki. Alerji doktoruna da gitmiştik oysa.
Aaa çok geçmiş olsun susama alerjisi vsr demek ki şimdi nasılsınız
Teşekkür ederim. Biraz önce tekrar ilaç verdiler. Daha iyi, geçti şişlikleri kızarıklıkları. Saç derisi dahil domates gibi kıpkırmızı olmuştu. Akşama çıkaracaklar.

Okurken bile korktum sizi düşünemiyorum çok geçmiş olsun

Ben verdim çok şükür bir sıkıntı olmadı. Ama susam çok alerjen bir gıda. Ben az az denedim öyle verdim. Çok geçmiş olsun

Ben verdim çok şükür bir sıkıntı olmadı. Ama susam çok alerjen bir gıda. Ben az az denedim öyle verdim. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Ben de pekmezle karıştırıp yarım çay kaşığı vermiştim. Artık hiçbir susamlı ürüne temas bile etmeyecek.

Yaa çok çok geçmiş olsun eminim çok korkmuşsunuzdur bian önce toparlasın inşallah
Teşekkür ederim. Evlat hiçbir şeye benzemiyormuş. Kucağımda koşarak sokağa çıktım herhangi bir aracı çevirip bizi hastaneye götürün demek için. Neyse ki taksi denk geldi.
İyi şimdi çok şükür. Eve çıktık. 24 saat takip edeceğiz. Alerji ilacı da yazdı doktor. Yarın kızarıklıklar devam ederse vereceğim ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…