- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #34.181
Bez işini yapmıştım aslında baya tüm tuşlara bastık. Soğan, pırasa, havuç bebemin ağzı kokuyo artık yaklaşıncaAyni canim ayni. Aksamustu son uykuyu ayarlayana kadar gtm cikti. Onu ayarladim bu sefer gece cok uyanmalar basladi. Damaklar sertlesmis, mememi falan isiriyo sipa. Bi doktorun onerisiyle temiz bi agiz bezini papatya cayina batirdim dolapta soguttim. Cayi sallama aldim ama acik almadim. Eline verdim soguk bezi. Yarinlar yokmuscasina dislerine surtturdu. Bence cok iyi geldi, bi denesene sen de.
Bozulmak değilde sabunu, metal bir tat oluyor. Normal bir durumKızlar bugün buzluktan süt çözdüm bebeğim içmedi, şaşırdım hatta ısrar ettim yok. Tadına bakayım dedim olamazsüt bozulmuş nasıl olabilir anlamadım ama sizin aklınızda olsun buzluktakinin ılıttıktan sonra bir tadına bakın vermeden
Aynen böyle farklı bi tadı varrBozulmak değilde sabunu, metal bir tat oluyor. Normal bir durum
Ben tadına baktım da zor tuttum kendimi öğürmekten, aynı tattan mı bahsediyoruz acaba. Evet metalimsi bir tat aşırı yağlı ve ağırdı. Buzdolabının kokusu vardı sanki bir de. Ay benim içim çok kötü oldu dayanamadımBozulmak değilde sabunu, metal bir tat oluyor. Normal bir durum
Çözülünce normal süt gibi değil mi tadı sizinkilerin deAynen böyle farklı bi tadı varr
Ben de ilk önce böyle düşünmüştüm dökmüştüm sonra başka paket açtım o da öyle falan, internette bakınca normal olduğunu gördümÇözülünce normal süt gibi değil mi tadı sizinkilerin deŞaşırdım çünkü kendimde baya hata aradım kapağımı tam kapatamadım da dolabın mı kokusu geçti acaba dedim, geç mi koydum dedim. En son herhalde buzluk süresi doldu diye düşünmüştüm
Yok maalesef tadı değişiyorÇözülünce normal süt gibi değil mi tadı sizinkilerin deŞaşırdım çünkü kendimde baya hata aradım kapağımı tam kapatamadım da dolabın mı kokusu geçti acaba dedim, geç mi koydum dedim. En son herhalde buzluk süresi doldu diye düşünmüştüm
Aynen yani tabiri caizse cırlıyo diyebilirimArkadaşlar sizin bebeleriniz de çok çığlık atıyor mu ya ? Böyle tiz gürültülü bir çığlık atıyor çok rahatsız oluyorumözellikle kucak istediği zaman falan. Zaten genellikle huysuz bir mızmızlık var, bir de böyle o çığlığı duyunca sinirleniyorum sonra kendime kızıyorum sinirlendiğim için
Bol bol zıbın kıyafet al akşamda serin olur hırka tarzı bişi al sapka güneş kremi atıştırmalık bebe biskuvisi koyabilirsin hipp yada hary babynin meyve kavanozları var kurtarıcı oluyo hazır vermem diyosan kendin yapabilirsin. Caspol ates ölcer aklıma gelen bunlarKizlarim bayramda bi otelde olucaz. Yanima ne aliym ben suan biraz panik oldum.
Kiz yasa canini severim senin atesolcer tabi yaa dur listeye ekliym.Bol bol zıbın kıyafet al akşamda serin olur hırka tarzı bişi al sapka güneş kremi atıştırmalık bebe biskuvisi koyabilirsin hipp yada hary babynin meyve kavanozları var kurtarıcı oluyo hazır vermem diyosan kendin yapabilirsin. Caspol ates ölcer aklıma gelen bunlar
Her sene gideriz nolur nolmaz koyarım ilac ates ölcer gerekli şeyleri felan bir sene koymamıştım bişi olmuyo diye ulaa koymadıgım sene hasta olmuştuKiz yasa canini severim senin atesolcer tabi yaa dur listeye ekliym.
Annelik ne garip. Disari cikarken millet ne olur ne olmaz orkid falan alir. Sen ATESOLCER aliyosun. Canim yhaa fazla ATESOLCERIN VAR MI?Her sene gideriz nolur nolmaz koyarım ilac ates ölcer gerekli şeyleri felan bir sene koymamıştım bişi olmuyo diye ulaa koymadıgım sene hasta olmuştugünlük dışarı cıktığımda da cantamda durur alışkanlık
Hemde cook garip öncelik ona ait oluyoAnnelik ne garip. Disari cikarken millet ne olur ne olmaz orkid falan alir. Sen ATESOLCER aliyosun. Canim yhaa fazla ATESOLCERIN VAR MI?
Burun yıkamak için serum fizyolojik şırınga alabilirsin yanına. Burnu tıkanırsa diye. Sinek kovucu güneş koruyucu, şapka, diş kaşıyıcı tetagil alırdım ben kriz anında kullanırım diye. Oyuncaklar yolculuk esnasında kitap falan gösteriyorsan. Vitaminlerin unutm d vit ve demir. Pişik kremi. Yara kremi fslan varsa. İnce müslin kalın müslin. Mama önlüğü uzun kollular gerekebilir klimalı ortamlarda. Suluk falanKiz yasa canini severim senin atesolcer tabi yaa dur listeye ekliym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?