2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bez işini yapmıştım aslında baya tüm tuşlara bastık. Soğan, pırasa, havuç bebemin ağzı kokuyo artık yaklaşınca Şu an dokundurmuyo ağrısından. Tetagil, aftamed kullanıyorduk güç bela parmağımla onları sürüyorum. Papatya çayı ile de bir deneyeyim bakalım

Benimki de 5.30-6 arası uyanıyor. Kalkayım oyun oynayalım kahvaltı yaptırayım desem aşırı huysuz uykulu oluyor. Geri uyutayım desem uyumuyor ağlıyor. Uykuya geçirene kadar 2 saat geçiyor falan. Hof çok yorgunum.
Uyku eğitimini de sonlandırdım bu arada. Başlangıçta bahsettiğim girdiğimiz düzen var ya, orada kaldık başka hiçbir değişiklik olmadı. Her gün rapor atıp durdum o da rapor yorumladı. Destek azaltmak için salla dur yap dedi sadece. İki uykuya geçtik çok zorlandı uykuya ağlayarak geçiyor hep, ısrarla aralıkları daha da aç dedi. Bilmiyorum doğru bulmadım her bebek aynı değil dedim, tabi ki değil falan dedi ama bence fix menü gibi bir şeyi var
Sonuç olarak evet ilk zamana göre çok iyi durumdayız ama atla deve de yapmadık yani, belki diğerleri daha iyidir ama ben çok memnun kalmadım. Chatgpt yle yapardık bunu

Kizlar sanirim ust komsumuzla cirkin seyler yasiycam ama dur bakalim simdi bunun hapis cezasi falan var bebo daha kucuk.. kadini yoneticiye sikayet etmeye doyamadim. Evde hali yok. Sabahtan evi supurmeye -pardon kazimaya- bi basliyo en son gece 11e kadar araliklarla ev supuruyo. Eve gelen misafir bile rahatsiz oldu sesinden cunku makinesi de bi garip. Asfalt kaziyici gibi tovbe yarabbi. Bugun de pencerelerini söktürdü. Ust kata uctum matkap sesi ne kadar sürücek diye. Cocuk zipladi her seferinde. Simdi napiyo biliyo musunuz? Temizlik yapiyo yatak odasinda. Sabaha kalsa temizlik perileri tarafindan cirkin bir muameleyle karsilascak heralde. Ben yine yukari ucarim da kocam allahin adini verdi gidemiyorum.

Bizimki de gece 5 uyanıyor başlıyo kendince bişiler demeye deeeedeeeedeee babasını dürtüyo eliyle neyse yarım saat oynuyoz emiyo uyumaya devam ediyo zorlamıyo Allahtan diş yok 2 haftadır geri geri gidiyo cabuk yoruluyo kimde ne görse elinden alıyo sanki onunmuş gibisokakta gezmeye bayılıyo

Kızlar bugün buzluktan süt çözdüm bebeğim içmedi, şaşırdım hatta ısrar ettim yok. Tadına bakayım dedim olamaz süt bozulmuş nasıl olabilir anlamadım ama sizin aklınızda olsun buzluktakinin ılıttıktan sonra bir tadına bakın vermeden

Bozulmak değilde sabunu, metal bir tat oluyor. Normal bir durum

Bozulmak değilde sabunu, metal bir tat oluyor. Normal bir durum
Ben tadına baktım da zor tuttum kendimi öğürmekten, aynı tattan mı bahsediyoruz acaba. Evet metalimsi bir tat aşırı yağlı ve ağırdı. Buzdolabının kokusu vardı sanki bir de. Ay benim içim çok kötü oldu dayanamadım Kızım da içemedi zaten

Aynen böyle farklı bi tadı varr
Çözülünce normal süt gibi değil mi tadı sizinkilerin de Şaşırdım çünkü kendimde baya hata aradım kapağımı tam kapatamadım da dolabın mı kokusu geçti acaba dedim, geç mi koydum dedim. En son herhalde buzluk süresi doldu diye düşünmüştüm

Ben de ilk önce böyle düşünmüştüm dökmüştüm sonra başka paket açtım o da öyle falan, internette bakınca normal olduğunu gördüm

Yok maalesef tadı değişiyor

Arkadaşlar sizin bebeleriniz de çok çığlık atıyor mu ya ? Böyle tiz gürültülü bir çığlık atıyor çok rahatsız oluyorum özellikle kucak istediği zaman falan. Zaten genellikle huysuz bir mızmızlık var, bir de böyle o çığlığı duyunca sinirleniyorum sonra kendime kızıyorum sinirlendiğim için

Aynen yani tabiri caizse cırlıyo diyebilirim

Kizlarim bayramda bi otelde olucaz. Yanima ne aliym ben suan biraz panik oldum.
Bol bol zıbın kıyafet al akşamda serin olur hırka tarzı bişi al sapka güneş kremi atıştırmalık bebe biskuvisi koyabilirsin hipp yada hary babynin meyve kavanozları var kurtarıcı oluyo hazır vermem diyosan kendin yapabilirsin. Caspol ates ölcer aklıma gelen bunlar

Kiz yasa canini severim senin atesolcer tabi yaa dur listeye ekliym.

Annelik ne garip. Disari cikarken millet ne olur ne olmaz orkid falan alir. Sen ATESOLCER aliyosun. Canim yhaa fazla ATESOLCERIN VAR MI?

Kiz yasa canini severim senin atesolcer tabi yaa dur listeye ekliym.
Burun yıkamak için serum fizyolojik şırınga alabilirsin yanına. Burnu tıkanırsa diye. Sinek kovucu güneş koruyucu, şapka, diş kaşıyıcı tetagil alırdım ben kriz anında kullanırım diye. Oyuncaklar yolculuk esnasında kitap falan gösteriyorsan. Vitaminlerin unutm d vit ve demir. Pişik kremi. Yara kremi fslan varsa. İnce müslin kalın müslin. Mama önlüğü uzun kollular gerekebilir klimalı ortamlarda. Suluk falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…