2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar siz emziriyor musunuz? Yoksa sadece mama ve ek gıda mı? Ben işe gidiyorum haftada 1-2 gün ama yarım yarım ve sütüm azaldı bana göre, bu zamanlarda mama versem olur mu acaba?
Canım ben hem emziriyorum. GÜnde 2 kez 60 cc mama veriyorum. Hem de ek gidamiz var. Aslında doktor mamayi bırakabilirsin demisti. Ama henüz bırakmadım. Bazen dışarıda olunca ya da ek gıdayı beğenmeyip yemeyince mama veriyorum ki zaten çok miktar değil. Ama Zaten sürekli memedeyiz. Arabada , avm de ,misafirlikte ne zaman olsa emzirmeye çalışıyorum.

Kızlar siz emziriyor musunuz? Yoksa sadece mama ve ek gıda mı? Ben işe gidiyorum haftada 1-2 gün ama yarım yarım ve sütüm azaldı bana göre, bu zamanlarda mama versem olur mu acaba?
Emzirmeye calis canım tamamen kaybolmasın sütün. Mamaya başlama konusunu da bilemedim şimdiye kadar hiç vermediyse. Eğer ek gıdayı iyi yiyorsa gerek var mı ki? Ama kilo kaybı vs açısından istersen detaylı doktora danış. Gerek görmezse baslamazsin

Benimki de öyle öyle bıraktı memeyi tamamen. Umarım seninki bırakmaz. Önce sadece gece emmeye başladı sonra onu da bıraktı.

Selam kızlar ben sut diyetini açtım ve bebisimde cok cok az bi vucut kizarikligi oldu yani benim surecim bitti şükürler olsun cok cok zordu 8 ay boyunca yememek sırada oğluma denetmek var umarim sıkıntısız o da yiyebilir ben kafama gore acmadim bi alerji diyetisyeniyle ilerledim darisi tum alerjik bebislere ve annelerine

Kizlar alttan bi disi pirtladi kuzumun. Bizim de ebemiz pirtladi. Bakalim diger disler ne zaman gelcek. Emzikler isirilip aglaniyoo gece ciglik kiyamet uyanilyo. Memelerim anavatandan cikmak icin dilekcelerini verdi. Sizde durumlar nasil?
Diş süreci zordu kuzu ya bizimki 6 tane dis cikardi ateş filan olmadi ama yavrum aglayarak uyaniyordu tetagil kullandik. Uzun sürmüyor ama yarilip da biraz cikinca azaliyor derdi

kızlar ya bizim bebito hala sık sık görmediği insanlara ağlıyor yabancılaşma durumu devam ediyor. Sizlerde de öyle mi yapmamız gereken birşey varmı çok zor alışıyor ağlıyor sadece ben ve eşimi istiyor babaannesine gittik dün en son bayramda görmüştü bu çocuk niye ağlıyo diyip durdu moralim bozuldu

Benimki de öyle
Annemi de uzun süre görmese ağlıyor. Çok normal
Zorlamiyorum ben
Gelişim asamasi

8 aylık ve bu ayda Ana besin anne sütü olduğu için sürekli bir şeyler yedirmiyorum ve öğünlerini de karnı doyacak şekilde veriyorum.

Süt ürünlerinin hepsi yasak o yüzden veremiyorum.
isterseniz dr.danışın kilo vs.durumu iyiyse mama vermeyin hepten doyar memeyi bırakabilir. memeyi sıcaklarda bırakan bebekler var. bizimde süt eskisi gibi deil uyuma ve uyanma sonrası emiyolar kilo alımı yavasladı yeni 8 aylık oldu 9bucukta kaldı

Çok normal oğluşta öyle uzun görmeyince ağlıyo geçiyo sonra.. bizimki dışarda yabancılara dik dik bakıyo gözünü hiç ayırmıyo karşısındaki şekilden şekile giriyo gülmesi için bizimki hiç pas vermiyo catıyo kaşlarını onlarda bu kez ciddileşiyo kaşlarını catarak bakıyolar cok komik oluyo

Çok sevindim inşallah bizde 9. Ayda açarız. Gerçi ben ara sıra yiyorum süt ürünü ve oğlumda bir belirti görmedim.
sadece 2 gündür pişik oldu ama onun alerji ile bağlantısı olur mu bilmiyorum hametan sürünce geçmiş gibi

Bebeklerinize labne olarak hangisini verdiniz? Hala verebilmiş değilim, katkı maddesi falan, güvenemiyorum. Sizler ne yaptınız?
Ben bebek labne yapıyorum evde, süzme peynir koymak gerekiyor içine, sütaşın ürünlerini seviyorum, sütaşla süzme peynir kullanarak bebek labne yapıyorum yani çok basit ama uzun sürüyor, bugün yapsam 2 gün sonra verebilirim ona göre planlayıp yapıyorum, peynir altı suyuyla da çorba yapıyoruz genelde, 3 gün içinde de tüketmek gerekiyor

Sadece alerji sebepli olmayabilir pişik ama umarim sizin de guzelce sonlanir psikolojik olarak cok yipratici bi durum

Sadece alerji sebepli olmayabilir pişik ama umarim sizin de guzelce sonlanir psikolojik olarak cok yipratici bi durum
Sormayın, bebeğim için her şeyi yaparım 5 aydır diyetteyim ama bir ortama girince zor oluyor. Tabi + olarak gebelikten önceki kiloma geri döndüm bu sayede

Teşekkür ederim 9. Ay kontrolünde sorarım kendisine artık

Sormayın, bebeğim için her şeyi yaparım 5 aydır diyetteyim ama bir ortama girince zor oluyor. Tabi + olarak gebelikten önceki kiloma geri döndüm bu sayede
Ay evet bak o cok doğru ben de kiloma geri döndüm diyette olmasam bin kiloydum muhtemelen stresten hatta adet olunca karin sisligim de azaldi sizlerde de oldu mu bu durum?

Hanımlar oğlanın altını temizleyemiyorum hele kaka yaptıysa savaş veriyorum altını açtığım an pipisini cekiyo götünü oyana buyana atıyo eline bişi veriyorum gene çekiştiriyo ellerini nasıl engelleyebilirim altını bağlatmıyo bas bas bağırıyo illa acık olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…