2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Her şey nasip işte . Rabbim şifa versin hepsine

Zaten ateş bitince hastalık etkileri döküntü hariç hepsi gidiyor . Bebişler rahatlıyor içiniz rahat olsun. Sadece bekleyeceğiz döküntüler sönene kadar

Zaten ateş bitince hastalık etkileri döküntü hariç hepsi gidiyor . Bebişler rahatlıyor içiniz rahat olsun. Sadece bekleyeceğiz döküntüler sönene kadar
Bizim doktorda viral enfeksiyon herhangi bi tanı koyamıyoruz bu durumlara dedi, bir haftaya geçmesini bekliyoruz dedi geçmezse tekrar görecek . Rabbim kuzularımızı korusun

Kızlar cok dikkat etmek lazım tabi olcağı varsa her türlü oluyo benim tanıdığım engelli cocuk bakımında çalışıyo cocukların birinde yüksek ateşle döküntü varmış karantinaya alınmış doktor tanısını bile koyamamış yazında evde durulmuyo ki cıkıyoruz sağa sola illaki

Kizlar biraz sekizinci ay uyku gerilemesinden konusalim mi ben timarhanelik olmak uzereyim
Gece 1 de yatıyor sabah 7 de tamamen uyanıyor. Sonrada 10 da kahvaltı yapıp tekrar uyuyor. Gece de sürekli emmek için uyanıyor. Aç mı diye düşünüyorum ama 8. ayda normal bir durum muymuş bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…