2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bıktım uyku konusundan. Bu gün mesela 6 buçuk civarı uyandı (fix 6-6.30 da kalkar 7yi göremedik daha.) tabi ki erken uykusu geliyor 9 buçuk gibi uyuttum 30 dk uyudu sonra tekrar uyuttum inanın şakasız hem ağladım hem salladım tam 30 dk sonunda uyudu ve 1 dk sonra uyandı 12.30 da tekrar uyuttum onda da 45 dk uyudu. Şu ağlatmayan uyku koçlarından uyku eğitimi alıcam sanırım ya emen çocuğun uykusu problem cidden

Peki şu an gece kaç kez uyanıyor bebeğiniz?
Birkaç kez uyanıyor ama bir kere mama veriyorum saat 3 gibi. Zaten 6da da uyanıyor. Bazen 5 buçukta.
Diş çıkarma döneminde olduğu için bağırarak ağlayarak uyanıyor çoğunlukla gece. Sanırım bu dönem böyle. Gündüz de 30 dk uyuyor uyanıyor. Az uyuduğu için de mızmız, ağlak oluyor.

Kızlar bebeklerinize balık olarak hangilerini yediriyorsunuz ? Ben sadece somon veriyordum ama komşum somon verme parazit çokmuş dedi. Söylediği şey doğru mu yanlış mı bilmiyorum

Aynı bizimki de. Gündüz kısa uyku akşam sık uyanma… dişini de çıkardı ama hala aynı.

Kızlar bebeklerinize balık olarak hangilerini yediriyorsunuz ? Ben sadece somon veriyordum ama komşum somon verme parazit çokmuş dedi. Söylediği şey doğru mu yanlış mı bilmiyorum
Bana doktorum taze olta balığı olsun çiftlik olmasın dedi ben bu sabah eşim bir kaç minik istavrit tuttu (yazlıktayız da) onu buğulama gibi yaptım verdim ilk kez. Sevdi gibi

Ben henüz balık vermedim. Denize yakın değilim, soğuk zincir bozulmuş mudur emin olamıyorum. Kasımda vermeye başlayacağım sanırım.

Kızlar sanırım 8. ay uyku gerilemesi yaşıyoruz. 40 dk boyunca uyutmaya çalışıyorum. Gece sürekli uyanıyor. Yoruldum artık

Kızlar sanırım 8. ay uyku gerilemesi yaşıyoruz. 40 dk boyunca uyutmaya çalışıyorum. Gece sürekli uyanıyor. Yoruldum artık
3 gündür öyleyiz sıcaktan mı yoksa gerilememi diş sancısı mı anlamadım kendi uyuyodu ne güzel pek müdahale etmiyodum gecede uyanmıyodu. meme istemiyo gözleri kapalı uyumak istiyo dönüyo yatağın içinde dalamıyo sonra ağlıyo hiç bir sekilde uyumuyo en son ayaklarımda sallıyorum onda da zorla

kızlar benim oğluş gündüz kök söktürüyo uyku problemi yok uykusu gelince uyur taki uyanık kaldığı saatlerde hiç durmuyo oyuncakla bile kavga ediyo oyuncak elinden düşse sinirleniyo mızmız bir şekilde beni bunaltıyo kucak istiyo yürümek vs. su içmeye gitsem ıhhhh ıhhhhh dirlik vermiyo dibinde öylece durcam orda bile rahat yok da

Kızlar selam bu ara korkunç Boğaz ağrım var emziriyorum diye ilaç almıyorum eşim dün pastil getirmiş sıkıntı olur mu bilmiyorum eczacı önermiş ne yapsam bilemedim bir fikri olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…