- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #34.781
Of ben de ChatGPT yle bir daha mı başlasam diyorum. Baya halletmiştik ama bu ara yine isyanlardayızAy benim de ilerlediğimizi düşünüp son aşamaya geçirdi ama ben daha mayıştırıp koymakta bile başarısızım. Gerçi biliyor musunuz geçen gece ilk kez mayıştırıp bırsktım gözleri kapalıydı önce biraz pat pat pışpış yaptım sonra çektim kendimi sadece sesle destek verdim ve kendi kendine uyudu. Ama bi daha da olmadı ckfkdk
Bana da bana daBana da anlatın nasıl yapacağım onubizimki hala emerek uyuyor
İyi ki uyuyor dedim. Demez olaydımBana da bana daGerçi enerjim var mı eğitim vermeye ondan da emin değilim
düzeni oturmamış uyanmları normal rutinleri bozma bizde öyleydik.eylül ilk haftasında başladım nerdeyse ay sonu geldi bir kaç gündür rahatladım illa fire vericez kücükler.gece 1 kere uyansınlar hadii 2 olsun kabulüzz saat başı uyanmasınlar daİyi ki uyuyor dedim. Demez olaydımgecemiz böyle geçti
Mama vermiyorum ama emzirme olarak bakarsak günde 6 7 kere emziriyorumKızlar sadece mama ile beslenen bebeğinize günde kaç sefer genelde ne zamanlar mama veriyorsunuz ve kaç ml genelde? Ben öğlen uykusuna ve ikindi uykusuna yatmadan veriyordum bi de akşam yatmadan ve bir de gece uyanınca yani toplam 4 sefer. Şimdi bu ara tek uyku yapıyor ve ben de bi öğlen uykudan önce bir de akşam uykudan önce vermeye başladım. Gece uyanınca da 1 kere veriyorum toplam 3 sefer oluyor sizce az mı?
Emzirirken ben de öyle belli bir düzenimiz de yoktu defalarca emzirirdim anne sütü daha kolay sindirilebilen daha hafif bir besin olduğu için sanırım ama mama baya midesine oturuyor gibi fazla da vermek istemem ama az da vermek istememMama vermiyorum ama emzirme olarak bakarsak günde 6 7 kere emziriyorum
Sabah uyanınca, öğlen uykusundan önce ve akşam uykundan önce. Gece beslenmesini kestim o yüzden sabah 6 gibi çok aç uyanıyor ve hemen mama istiyor. Kahvaltıyı ilk uykudan sonra saat 10 gibi yapıyoruz.Kızlar sadece mama ile beslenen bebeğinize günde kaç sefer genelde ne zamanlar mama veriyorsunuz ve kaç ml genelde? Ben öğlen uykusuna ve ikindi uykusuna yatmadan veriyordum bi de akşam yatmadan ve bir de gece uyanınca yani toplam 4 sefer. Şimdi bu ara tek uyku yapıyor ve ben de bi öğlen uykudan önce bir de akşam uykudan önce vermeye başladım. Gece uyanınca da 1 kere veriyorum toplam 3 sefer oluyor sizce az mı?
Benimki mamaya çok düşkün ya. Günde üç defa veriyorum ama çok zorlanıyorum da. Bazen kahvaltıdan yarım saat sonra yine mama istiyor. Teselli olsun diye az bir şey, 90-120 ml arası, yapıp veriyorum. Kilo aldırmamam lazım, bizim o problemimiz var. O yüzden sınırlı tutmaya çalışıyorum mamayı.Emzirirken ben de öyle belli bir düzenimiz de yoktu defalarca emzirirdim anne sütü daha kolay sindirilebilen daha hafif bir besin olduğu için sanırım ama mama baya midesine oturuyor gibi fazla da vermek istemem ama az da vermek istemem
Hımm iyi aynıymış. Peki kaç ml veriyorsunSabah uyanınca, öğlen uykusundan önce ve akşam uykundan önce. Gece beslenmesini kestim o yüzden sabah 6 gibi çok aç uyanıyor ve hemen mama istiyor. Kahvaltıyı ilk uykudan sonra saat 10 gibi yapıyoruz.
150Hımm iyi aynıymış. Peki kaç ml veriyorsun
Sizinkinin kilosu fazla mı. Benimki 180i içtikten sonra hala olsa içer bitince ağlıyor emzik falan verip susturuyorum. 210 ml mi yapsam diyordum ama fazla verip midesini yormak da istemem
Benim bebeğim serebral palsili hala desteksiz oturamıyor. Doktoru kilo istemiyoruz dedi. Şu an 10.200 kilosu, 76 cm boya göre tombik bir bebek. Benimki de bitirince ağlıyor oyalıyorum. Versem 240 içer ama.Sizinkinin kilosu fazla mı. Benimki 180i içtikten sonra hala olsa içer bitince ağlıyor emzik falan verip susturuyorum. 210 ml mi yapsam diyordum ama fazla verip midesini yormak da istemem
Evet kilosu iyiymiş maşallah. Geçmiş olsun canım Allah'tan kolaylık diliyorum sizin içinBenim bebeğim serebral palsili hala desteksiz oturamıyor. Doktoru kilo istemiyoruz dedi. Şu an 10.200 kilosu, 76 cm boya göre tombik bir bebek. Benimki de bitirince ağlıyor oyalıyorum. Versem 240 içer ama.
Teşekkür ederim.Evet kilosu iyiymiş maşallah. Geçmiş olsun canım Allah'tan kolaylık diliyorum sizin için
Evet cınım ne olacak böyle hiiiç bilemiyorumYa arkadaşlar sizin de eşlerinizin her hareketi size batıyor mu
Çocuğun yanında elinde hep telefon . Kafayı yicem artık yaEvet cınım ne olacak böyle hiiiç bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?