2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Maşallah sağlıkla gelsin kıza benziyor ama belli de olmaz

Bend
Ben de yan etki yapmıyor ama kokusu akıntısı vs aşırı midemi bulandırıyor. Kendimi iğrenç hissettiriyor. Ama doktor bırakabilirsin diyene kadar kullanmaya devam
Doktor bana da fitil olarak kullan yan etkisi çok dedi ama fitil olarak kullanınca da tuhaf tuhaf akıntılarım olmaya başladı ya ilaçtan mı anlamadım hayatımda ilk defa beyaz akıntım olduğunu gördüm krem peynir gibi tarifde edilmiyor sizde de oldu mu

Ayy aynı benden birini buldum. Mide bulantısı sıfır, bel ağrısı tavan 5 dk ayakta duramıyorum ya. Normal olmasına çok sevindim Önlem olarak bir şey kullanıyor musunuz peki ?
Ay bende aynı durumdayım progestan a başladığımdan beri biraz midem bulandı ama asla öyle çok değil hafifte baş dönmesi yaptı ama inanılmaz bir bel ağrım var özellikle geceleri bazen kendi inlememe uyanıyorum

Kızlar selam;

Bugün tam 5+0 oldum. İlk muayenemize gittik. Karından görünmedi kese. Vajinal bakalım dedi ben 1 hafta bekleyelim dedim. Karından çok incelemedi doktor şöyle bi dopleri gezdirdi o kadar. Beta hcg baktırdık. Sonuç 1-2 saate çıkacak.

Benim gibi bu haftalarda karından görmüş müydünüz siz?

Evet aynen öyle yoğurt kesiği gibi

4+2de çok minik görünmüştü ama doktor incelemişti dikkatli bakmıştı

Ben gordum ama cok zor gorunmustu idrara cok sıkışık oldugum halde, minik bi kese zor bulunmustu karindan ara tara, bugun 7+1 oldum bugun gittim doktor yine zor buldu hala saklaniyo cok zor buluyorum dedi. Siz idrara sıkışık mıydınız?

Yani hep sıkışığım idrara bende :) ama doktor daha muayeneye almadan 5 haftalık görünmez vajinal bakalım dedi. Ben karından bakalım görünmezse vajinal bakarız dedim sanki inadıma bak görünmüyo dedi. Ben de bekleyelim o zama istemiyorum vajinal dedim. Kanda bakalım tekrar dedi

Hcg bata 4 gün kala
9.24
2 gün sonra
73
Bat günü 224
Çıkmıştı. Şi di tekrar baktın. Reglimi 1 hafta geçti işte. Ama dediğim gibi inadıma incelemediğini hissettim

Evet her randevum yaklasinca ayni tedirginlik cok tatli resim ama bayildim yaaa insallah hepimiz her gittigimizde boyle guzel haberleriniz aliriz

Yaaa gercekten canim hadiya uzuldum cok belirtiler onemli degil yani yaa nebiliyim anlamadim kafam karisti bu belirtilerden hadi ayni gun randevumiz senin kac oldu benim 9+2

Çok küçük olduğu için bulmaya çalışmamış sanki canını sıkma haftaya net görünür inşallah
Doktorun tavrını hiç sevmedim. Gitmeyeceğim birdaha ona.

Medicana hastanesinde doktor arayışına gireceğim.

İnş hcg beklediğim gibi gelir.

Hcg 7000 olmadan göremeyiz dedi şok oldum

2500 de gören tonla insan var sitede

Olabilir, bazi doktorlar net bilgi almak icin vajinal ultrasona yonlendirmeye calisiyor. Benimki de mesela 3 hafta bana git gel yaptirdi vajinal bakmicam dedi net de goremedigi icin her hafta gittim. Iyi yapmissin, bi sey olmaz haftaya gider gorursun insallah

Yaaa gercekten canim hadiya uzuldum cok belirtiler onemli degil yani yaa nebiliyim anlamadim kafam karisti bu belirtilerden hadi ayni gun randevumiz senin kac oldu benim 9+2
9 haftalık oldu benimde. Yotube da Kağan Kocatepeyi izliyorum onun videoları içimi rahatlatıyor. Bir videosunda vücut gebelik hormonuna alıştıkça belirtiler azalacak diyordu.

doğru doktoru bulmak o kadar zor ki. İyisini bulanakadar doğum geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…