2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canim gec dollenmeyse ondandir uzulme normal yolla hamile kaldiysan burada cok arkadasin yasadiklarindan okudum benimki 4+5 de alttan gorundu canim

Benimde sislik oluyordu kullandigim gunun ertesine lekelenmem oluyor o yuzden doktorum makattan al dedi bir haftadir falan makattan aliyorum arada vajinadan aldim birgun ertesi gun iki gun devam eden lekelenmem oldu. Cok hassaslastiriyor sisiriyor.
Yaa aslında 2,5 aydır kullanıyorum ama böyle değildi bende fark edince sizlere sormak istedim cook teşekkür ederim benide bilgilendirdiğiniz için doktoruma danışacağım

9 haftalık oldu benimde. Yotube da Kağan Kocatepeyi izliyorum onun videoları içimi rahatlatıyor. Bir videosunda vücut gebelik hormonuna alıştıkça belirtiler azalacak diyordu.
Evet o doktorun eside cok iyi teyzemle arkadasimi dogurdu yakin olsa giderdim kagan beye pozitif bir doktor uzak ve calistigi hastahaneler de cok pahali dogum icin bana cok gereksiz geliyor okadar para vermek ona cocugumun ihtiyaclarina masraf yaparim

Ben de tam 5+0’da ilk kez gidip görmüştüm. Çok küçüktü tabii kese

Doktorum bana hep vajinal baktı 5+0 da kese 6+2 de kalp atışını gördük hatta kalp atışı alacağımız gün Kahverengi akıntım vardı çok çok az korktum ben bir şey olur mu diye hiç korkma vajinal ultrason düşük tehlikesi yaratmaz karına göre daha erken teşhis edilir her şey dedi ilk haftalarda erken görmek önemli dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik gibi ihtimallerin riskini daha çabuk var mı yok mu anlarız dedi

nerede oturuyorsun canim doktor cok onemli hamileliktw kendini psikolojik olarak yakin hissetmen lazim

kesinlikle aynı fikirdeyim .Şuan devlet hastanesinde takipteyim güleryüzlü ve çok ilgili bir doktor içim çok rahat.

Ya masallah ne güzel Bi görüntü bende 9+3 üm carsamba gunu randevum var görünce çok duygulandım buarada erkek diyorum

Ben de diğer 2 kızımı 5+ larda karından görmüştüm. 1 kez vajinal ultrasonla bakmaya ihtiyaç duyulmuştu o da zaten kaybettiğim gebeliğimdi. Artık 7 haftalık olup görememiştik karından.

1 hafta bekliyim olmadı tabi vajinal muayene olurum ama ilk muayene de bilemedim

İstanbul anadolu yakasındayım. Öneriniz var mı?
Anadolu yakasina hakim degilim ama arkadasim yeni dogum yapti cook ovuyor medipol varmis anadolu yakasinda doktorun adini ogreniirm senin icin istersen medipol bana yakin olsa avrupa yakasinda isterim oraninda doktorlarj iyi ucretleri de guzel

Merhaba son durumunuz nedir acaba

Canm Ben 10 a girdim hala istifra ediyorum ilaçlar ds etki etmiyor sorma bilmiyorum nasıl olcak

Anadolu yakasina hakim degilim ama arkadasim yeni dogum yapti cook ovuyor medipol varmis anadolu yakasinda doktorun adini ogreniirm senin icin istersen medipol bana yakin olsa avrupa yakasinda isterim oraninda doktorlarj iyi ucretleri de guzel
Zeynep elmalı var çok öneriyorlar medipolde ona mı gitsem

Kızlar ben bugün tahlil sonucu için gitmiştim doktora geçen hafta toplu iğne başı kadar kahverengi akıntım olmuştu onu söyledim. Çok kızdı neden hemen gelmedin dedi bizde kan uyuşmazlığı var. Hemen bi tahlil yaptı çok şükür ki tahlil negatif çıktı. Eğer kan uyuşmazlığı varsa en ufak bir kanamada bile hemen doktora gitmek gerekiyormuş sizin de bilginiz olsun bugün baya kötü bir gün geçirdim neyse ki bir sıkıntı oluşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…