- 29 Kasım 2023
- 1.004
- 820
- 43
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.601
Ben de izledim 2 saatlik bi videosu vardi 9 aylik tum sureci anlattigi, aynisi hatirliyorum.9 haftalık oldu benimde. Yotube da Kağan Kocatepeyi izliyorum onun videoları içimi rahatlatıyor. Bir videosunda vücut gebelik hormonuna alıştıkça belirtiler azalacak diyordu.
Canim gec dollenmeyse ondandir uzulme normal yolla hamile kaldiysan burada cok arkadasin yasadiklarindan okudum benimki 4+5 de alttan gorundu canimKızlar selam;
Bugün tam 5+0 oldum. İlk muayenemize gittik. Karından görünmedi kese. Vajinal bakalım dedi ben 1 hafta bekleyelim dedim. Karından çok incelemedi doktor şöyle bi dopleri gezdirdi o kadar. Beta hcg baktırdık. Sonuç 1-2 saate çıkacak.
Benim gibi bu haftalarda karından görmüş müydünüz siz?
Yaa aslında 2,5 aydır kullanıyorum ama böyle değildi bende fark edince sizlere sormak istedim cook teşekkür ederim benide bilgilendirdiğiniz için doktoruma danışacağımBenimde sislik oluyordu kullandigim gunun ertesine lekelenmem oluyor o yuzden doktorum makattan al dedi bir haftadir falan makattan aliyorum arada vajinadan aldim birgun ertesi gun iki gun devam eden lekelenmem oldu. Cok hassaslastiriyor sisiriyor.
Evet o doktorun eside cok iyi teyzemle arkadasimi dogurdu yakin olsa giderdim kagan beye pozitif bir doktor uzak ve calistigi hastahaneler de cok pahali dogum icin bana cok gereksiz geliyor okadar para vermek ona cocugumun ihtiyaclarina masraf yaparim9 haftalık oldu benimde. Yotube da Kağan Kocatepeyi izliyorum onun videoları içimi rahatlatıyor. Bir videosunda vücut gebelik hormonuna alıştıkça belirtiler azalacak diyordu.
Ben de tam 5+0’da ilk kez gidip görmüştüm. Çok küçüktü tabii keseKızlar selam;
Bugün tam 5+0 oldum. İlk muayenemize gittik. Karından görünmedi kese. Vajinal bakalım dedi ben 1 hafta bekleyelim dedim. Karından çok incelemedi doktor şöyle bi dopleri gezdirdi o kadar. Beta hcg baktırdık. Sonuç 1-2 saate çıkacak.
Benim gibi bu haftalarda karından görmüş müydünüz siz?
Doktorum bana hep vajinal baktı 5+0 da kese 6+2 de kalp atışını gördükYani hep sıkışığım idrara bende :) ama doktor daha muayeneye almadan 5 haftalık görünmez vajinal bakalım dedi. Ben karından bakalım görünmezse vajinal bakarız dedim sanki inadıma bak görünmüyo dedi. Ben de bekleyelim o zama istemiyorum vajinal dedim. Kanda bakalım tekrar dedi
Hcg bata 4 gün kala
9.24
2 gün sonra
73
Bat günü 224
Çıkmıştı. Şi di tekrar baktın. Reglimi 1 hafta geçti işte. Ama dediğim gibi inadıma incelemediğini hissettim
nerede oturuyorsun canim doktor cok onemli hamileliktw kendini psikolojik olarak yakin hissetmen lazimDoktorun tavrını hiç sevmedim. Gitmeyeceğim birdaha ona.
Medicana hastanesinde doktor arayışına gireceğim.
İnş hcg beklediğim gibi gelir.
Hcg 7000 olmadan göremeyiz dedi şok oldum
2500 de gören tonla insan var sitede
kesinlikle aynı fikirdeyim .Şuan devlet hastanesinde takipteyim güleryüzlü ve çok ilgili bir doktor içim çok rahat.Evet o doktorun eside cok iyi teyzemle arkadasimi dogurdu yakin olsa giderdim kagan beye pozitif bir doktor uzak ve calistigi hastahaneler de cok pahali dogum icin bana cok gereksiz geliyor okadar para vermek ona cocugumun ihtiyaclarina masraf yaparim
Ya masallah ne güzel Bi görüntüKızlar hepimizin Dünya Kadınlar günü kutlu olsunŞimdi kontrolden çıktım her şey iyi görünüyor çok şükür Bıcır bıcır hareket ediyordu, aşırı duygulandım Cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba
Karından mı bakıldı?Ben de tam 5+0’da ilk kez gidip görmüştüm. Çok küçüktü tabii kese
Ayy seninde az kalmis randevuna hepimize bol sanslar insallah hepimiz guzel haberleri aliriz bebislerimizin sonra 12 haftalikta cagirir herhaldeYa masallah ne güzel Bi görüntübende 9+3 üm carsamba gunu randevum var görünce çok duygulandım buarada erkek diyorum
İstanbul anadolu yakasındayım. Öneriniz var mı?nerede oturuyorsun canim doktor cok onemli hamileliktw kendini psikolojik olarak yakin hissetmen lazim
Ben de diğer 2 kızımı 5+ larda karından görmüştüm. 1 kez vajinal ultrasonla bakmaya ihtiyaç duyulmuştu o da zaten kaybettiğim gebeliğimdi. Artık 7 haftalık olup görememiştik karından.Doktorum bana hep vajinal baktı 5+0 da kese 6+2 de kalp atışını gördükhatta kalp atışı alacağımız gün Kahverengi akıntım vardı çok çok az korktum ben bir şey olur mu diye hiç korkma vajinal ultrason düşük tehlikesi yaratmaz karına göre daha erken teşhis edilir her şey dedi ilk haftalarda erken görmek önemli dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik gibi ihtimallerin riskini daha çabuk var mı yok mu anlarız dedi
Anadolu yakasina hakim degilim ama arkadasim yeni dogum yapti cook ovuyor medipol varmis anadolu yakasinda doktorun adini ogreniirm senin icin istersen medipol bana yakin olsa avrupa yakasinda isterim oraninda doktorlarj iyi ucretleri de guzelİstanbul anadolu yakasındayım. Öneriniz var mı?
Merhaba son durumunuz nedir acabaSelam kızlar. Bugün ilk kez doktora gittik. Ama haberler iyi değil maalesef. Ultrasonda birşey görmedi kadın. Alttan baktı yine yok. Sadece kese var. Bebek görünmüyor. Haftaya tekrar bakalım, belki çok küçük olduğu için görünmüyordur dedi. Ne hissedeceğimi bilmiyorum şuan. Dua edin bana lütfen.
Canm Ben 10 a girdim hala istifra ediyorum ilaçlar ds etki etmiyor sorma bilmiyorum nasıl olcakKızlar güzel kadınlar gününüz kutlu olsun
Bu prilam falan mide bulantısı haplarından hangisi iyidir kullanan şifa bulan var mı bn artık sıkıldım bu durumdanbir de kaçtan sonra biter acaba ya 9. Haftadan sonra bitermi ki
Zeynep elmalı var çok öneriyorlar medipolde ona mı gitsemAnadolu yakasina hakim degilim ama arkadasim yeni dogum yapti cook ovuyor medipol varmis anadolu yakasinda doktorun adini ogreniirm senin icin istersen medipol bana yakin olsa avrupa yakasinda isterim oraninda doktorlarj iyi ucretleri de guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?