2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Para versende ilerde tutmalısın .. Bu para olayı süresiz sağlık sıkıntısı olanlar için aslında yani şeker hastası ve tutamıyor bu sebeple hastalığı iyileşemicek sonuçta oda kefaretini ödüyor ..

Ayyy bizde de var ama kanamada iğne olunduğunu bilmiyordum geçen hafta toplu iğne başı kadar kahverengi akıntım olmuştu başka hiç kanama olmadı bir şey olur mu acaba
Ultrasonda kanama alanı gözüktüğü için doktor iğne yaptırdı bana . Ama önceki hafta böyle birşey yoktu ve kahverngi lekelenmem olmuştu iğne yapalım dememişti

Gece yatmadan mı içiyorsunuz? Benim akşam bulantı pik oluyor, aç karnına içiyorum ama pek bir işe yaramıyor yemek yapamıyorum yiyemiyorum adam gibi anam bu nasıl iş anlamadım
İki tane gece hemen yatmadan önce içiyorum bir tane de sabah kahvaltiya başlamadan hemen önce yemek yedikten sonra devam ediyor bulantı yine hemen uzanirsm geçiyor ayağa kalkınca yine bulanıyor .. mecbur da kalkmak zorundayım 3 tane çocuğum var okula gidip geliyorlar yemek bulaşık hiç bitmiyor yakında askeriye ye dönecek bizim ev iki daha gelince

Benim bulantim var ama hafif mide yanmam ve mide ekşimesi çok bende. Bende de hic koku hassasiyeti olmadı iştahım da iyi maşallah akşamlari mide yanması sebepli istifra ediyorum başım da ağrıyor
Maşallah ne guzel bulantı olmaması ben ıslakendil kokusundan bile tiksiniyorum yumastici kokan kıyafetlerimi yeniden yıkadım korkmasın diye cif kokusu tablet kokusu hepsinden iğreniyorum resmen yemek yaparken de her yeri açıyorum temiz hava girsin koku değişsin diye

kızlar devasa bir gaz bombası olarak dolaşanlar var mı aranızda. delireceğim. o kadar gazım var ki, resmen 14 aylık gebe gibi oldu karnım. nasıl geçecek ne yapacağım bilmiyorum. ciddi bir sindirim ve hazım sorunu çekiyorum. fikriniz var mı?

Ultrasonda kanama alanı gözüktüğü için doktor iğne yaptırdı bana . Ama önceki hafta böyle birşey yoktu ve kahverngi lekelenmem olmuştu iğne yapalım dememişti
Çok teşekkür ederim içime biraz su serpildi dün ultrasonda kanama görünmüyordu bende lekelenmeyi de söylemeyi unutmuşum bugün muhakkak soracağım yine de

Her gün bir bardak kefir tüketmek sindirim sistemini düzenlemeye inanılmaz yardımcı oluyor. Hem kalsiyum açısından zengin olduğu için bebeğin gelişimi için de faydalı

Annem bana hamileyken aynı sizin gibiymis mutfak kapisinin anahtar deligine pecete tıkarmış

Günaydın arkadaşlar benim yine boğazım iltihap landi ya kulaklarım boğazım çok fena evde nasıl geçirebilirim iki üç gün dür çekiyorum yaa

Kızlar progestanı fitil olarak kullananlara bir şey sormak istiyorum sanki son 1 haftada vajinamın içi değişti fitili zor koyuyorum içeriye şiş gibi mi desem bi değişik anlam veremiyorum acaba aynı veya benzer bir sey fark eden var mı 10. Haftaya bugün giriş yaptım

Arkadaşlar bu yazımı okuyup verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ilacı içeceğim
Hepinizin kadinlar günü kutlu olsun, benim için bir kadın hergün çiçek alınacak kadar, mutlu edilecek kadar kıymetli ve özel.. Bu çiçek hepinize 2024 un en güzel Anneleri

Koyarken değilde sıkıldım artık ya ama 12. Haftaya kadar devam diyor doktor

Güzel ve güçlü günümüz kutlu olsun. İyi ki varız be

Canım ev yapımı sirkeyi bir pecete veya beze damlatip şöyle hafifçe bi sil baya iyi gelir demişti iş arkadaşlarım, ben de ilaç kullanmaktan çekindiğimde uyguluyorum gerçekten iyi geliyo. Ama işe yaramazsa doktora uymalısın bence. İnşaallah şifa bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…