- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.541
Para versende ilerde tutmalısın .. Bu para olayı süresiz sağlık sıkıntısı olanlar için aslında yani şeker hastası ve tutamıyor bu sebeple hastalığı iyileşemicek sonuçta oda kefaretini ödüyor ..Peki tutmadigimiz her gün için 130tl belirlenmis sanırım gunde 1 kişi doyurmak gerekirmis toplu olarak da veriliyodur bunu verecek misiniz haberiniz var mi böyle bir durumdan yoksa sadece borç olarak ileride tutacak mısınız? Midem 5+0dan beri kasılmış durumda (suan 7haftaligiz) kusma yok ama kötü yani beslenmem pek iyi durumda değil zorunda olmasam yemek yemiycem hic bisey canim istmeiyo şuan ama sabah kraker/ekmek tarzi bisey yemem gerekiyo açlığa dayanamam falan demiyorum cidden hiçbisey yiyesim yok tutsam mı acaba mide kasilmasi bulantiya cevirir mi diye korkuyorum. Tutmasam şuan hepimiz masraf ediyoruz/edicez bu para meselesini biri bana aciklayabilr mi?
Ultrasonda kanama alanı gözüktüğü için doktor iğne yaptırdı bana . Ama önceki hafta böyle birşey yoktu ve kahverngi lekelenmem olmuştu iğne yapalım dememiştiAyyy bizde de var ama kanamada iğne olunduğunu bilmiyordum geçen hafta toplu iğne başı kadar kahverengi akıntım olmuştu başka hiç kanama olmadı bir şey olur mu acaba
Allah size kolaylık vermiş neden kullanmıyorsunuz demişti. Hatta siz oruçlusunuz diye o bebeğe bişey olsa nasıl vereceksiniz vebalini demiştiÖyle mi teşekkür ederim hocam
İki tane gece hemen yatmadan önce içiyorum bir tane de sabah kahvaltiya başlamadan hemen önce yemek yedikten sonra devam ediyor bulantı yine hemen uzanirsm geçiyor ayağa kalkınca yine bulanıyor ..Gece yatmadan mı içiyorsunuz? Benim akşam bulantı pik oluyor, aç karnına içiyorum ama pek bir işe yaramıyoryemek yapamıyorum yiyemiyorum adam gibi anam bu nasıl iş anlamadım
28. Hafta uyuşmazlık iğnesi yapıyorlar bı de tahlili var onun kan veriyorsunuz ona göre bakıyorlarKan uyuşmazlığı olan var mı ? Doktor nasıl ilerliyor ?
Maşallah ne guzel bulantı olmaması ben ıslakendil kokusundan bile tiksiniyorum yumastici kokan kıyafetlerimi yeniden yıkadım korkmasın diye cif kokusu tablet kokusu hepsinden iğreniyorum resmen yemek yaparken de her yeri açıyorum temiz hava girsin koku değişsin diyeBenim bulantim var ama hafif mide yanmam ve mide ekşimesi çok bende. Bende de hic koku hassasiyeti olmadı iştahım da iyi maşallahakşamlari mide yanması sebepli istifra ediyorum başım da ağrıyor
Çok teşekkür ederim içime biraz su serpildi dün ultrasonda kanama görünmüyordu bende lekelenmeyi de söylemeyi unutmuşum bugün muhakkak soracağım yine deUltrasonda kanama alanı gözüktüğü için doktor iğne yaptırdı bana . Ama önceki hafta böyle birşey yoktu ve kahverngi lekelenmem olmuştu iğne yapalım dememişti
Her gün bir bardak kefir tüketmek sindirim sistemini düzenlemeye inanılmaz yardımcı oluyor. Hem kalsiyum açısından zengin olduğu için bebeğin gelişimi için de faydalıkızlar devasa bir gaz bombası olarak dolaşanlar var mı aranızda. delireceğim. o kadar gazım var ki, resmen 14 aylık gebe gibi oldu karnım. nasıl geçecek ne yapacağım bilmiyorum. ciddi bir sindirim ve hazım sorunu çekiyorum. fikriniz var mı?
Annem bana hamileyken aynı sizin gibiymis mutfak kapisinin anahtar deligine pecete tıkarmışMaşallah ne guzel bulantı olmaması ben ıslakendil kokusundan bile tiksiniyorum yumastici kokan kıyafetlerimi yeniden yıkadım korkmasın diye cif kokusu tablet kokusu hepsinden iğreniyorum resmen yemek yaparken de her yeri açıyorum temiz hava girsin koku değişsin diye
Arkadaşlar bu yazımı okuyup verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ilacı içeceğimMerhaba arkadaşlar dün yazmıştım idrar yolumda çok sanci var diye normalde kontrolumuz 4 gün sonraydi fakat benim içim rahat etmedi gittim çok şükür bebeğim iyi ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurol diye bir şase verdi doktor. tehlikeli olsa tabi ki doktorum vermez ama işte ben çok pinpirikliyim bol su içsem filan geçmez mi bu acaba kullanan var mi bu ilaçtan
Koyarken değilde sıkıldım artık ya ama 12. Haftaya kadar devam diyor doktorKızlar progestanı fitil olarak kullananlara bir şey sormak istiyorum sanki son 1 haftada vajinamın içi değişti fitili zor koyuyorum içeriye şiş gibi mi desem bi değişik anlam veremiyorum acaba aynı veya benzer bir sey fark eden var mı 10. Haftaya bugün giriş yaptım
Bende aynı akıntı maf ediyor insanııKoyarken değilde sıkıldım artık ya ama 12. Haftaya kadar devam diyor doktor
Güzel ve güçlü günümüz kutlu olsun. İyi ki varız beGünaydın kızlar 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu mutlu olsun
Bugün randevusu olanlar güncelleme yapmayı unutmasın. İnşallah çok güzel haberler aldığımız bir gün olur
Bilmeyen ve yeni arkadaşlar için beni etiketleyip bilgilerinizi yazabilirsiniz.
Canım ev yapımı sirkeyi bir pecete veya beze damlatip şöyle hafifçe bi sil baya iyi gelir demişti iş arkadaşlarım, ben de ilaç kullanmaktan çekindiğimde uyguluyorum gerçekten iyi geliyo. Ama işe yaramazsa doktora uymalısın bence. İnşaallah şifa bulursunMerhaba arkadaşlar dün yazmıştım idrar yolumda çok sanci var diye normalde kontrolumuz 4 gün sonraydi fakat benim içim rahat etmedi gittim çok şükür bebeğim iyi ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurol diye bir şase verdi doktor. tehlikeli olsa tabi ki doktorum vermez ama işte ben çok pinpirikliyim bol su içsem filan geçmez mi bu acaba kullanan var mi bu ilaçtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?