2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba son durumunuz nedir acaba
Merhaba canım. Perşembe gününe randevu verdiler. O zamana kadar kanamam olursa telefon açacakmışım. Kanamam yok, hamilelik belirtilerimde devam ediyor. İlk gün çok karamsardim ama şuan umutluyum açıkçası. Inşallah perşembe günü görürüz bebeği.

İnşallah sevinçli haberlerini alırız. Ben de 7. haftanın içerisindeyim bebek ve yolk kesesini göremedik henüz haftaya görmezsek kürtaj önerdiler umarım ben de sizin gibi iyi haberlerle gelirim

Ay ne guzel.doktor benimkide kizdi neden geldin diye doktor degistirdim oyuzden baya agresif cevap verdi zaten heyheyler kafamizda birde doktor fobim var hemen yeni doktora gectim

İnşallah sevinçli haberlerini alırız. Ben de 7. haftanın içerisindeyim bebek ve yolk kesesini göremedik henüz haftaya görmezsek kürtaj önerdiler umarım ben de sizin gibi iyi haberlerle gelirim
Inşallah haftaya ikimizde sevininiriz Bekleme süreci çok zor. Ama geç döllenme diye birsey var sonuçta. Kaldı ki acaba gittiğimiz doktorların cihazları ne kadar gelişmişti onu da bilmiyoruz. Belki cihaz kötü diye birşey göremediler. Bu senin ilk gebeliğinmi?

Evet ilk gebeliğim geçtiğimiz çarşamba vajinal ultrason ile baktı yolk kesesini ve bebeği göremedi yüzde 50 ihtimal verdi.

Üzülme canım ben de ilk kontrolümde 9 gün geriden geliyordu kese var bebek yoktu ama 6 gün sonra tekrar gittim kalp atışını gördüm hem de 4 gün geriden geliyor sadece, inşallah sen de güzel haberlerini alırsın

Inşallah canım. Doktorun umutsuz konuşmasının sebebi idrar testinin iki hafta önce pozitif çıkmış olması. 2 haftada bebegin görünmesi lazımdı dedi. Ama burda bir arkadaş pozitif testten 20 gün sonra bebeği görebilmiş. Demekki olabiliyor böyle şeyler. O yüzden moralimi bozmuyorum perşembeye kadar.

Bende de kese ve yolk kesesi var ama bebek yok. Şimdiye kadar görünmesi lazımdı dedi. Ama hiç belli olmaz. Biz dua edip bekleyelim.

Bende de kese ve yolk kesesi var ama bebek yok. Şimdiye kadar görünmesi lazımdı dedi. Ama hiç belli olmaz. Biz dua edip bekleyelim.
Sizin
inşallah iyi haberlerimizi veririz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…