2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba ben de tam olarak boyleyim. Karnim viscon yastik gibi

Kızlar hepimizin Dünya Kadınlar günü kutlu olsun Şimdi kontrolden çıktım her şey iyi görünüyor çok şükür Bıcır bıcır hareket ediyordu, aşırı duygulandım Cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba

Eklentiler

• F93086B1-2C2F-4FF8-9570-BFB05D9B11B3.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 93
Ek olarak; dun burda calismadigimi ve mide bulantim olmadigi icin rahat sekilde oruc tutacagima inandigimi vs yazmistim. Bugun doktorum ben bi sey demeden sakin oruc tutma dedi. Ben uzun sure ac kalmayacagimi uyku duzenimi ona gore ayarlayabilecegimi oglen uyuyabilecegimi evde rahat oldugumu uzandigimi yorulmadigimi vs vs anlatttim. O da dedi ki "Bu senin oruc tutabilmenle alakali degil, sen zorlanmayabilirsin, ancak bebek senin kanindan besleniyor, sen su icsen bile agzina minik bi lokma atsan bile kan seker dengen degisiyor ve bu bile bebegini etkiliyor, her ne olursa olsun oruc tuttugunda bebegine kotuluk yapmis olacaksin, kendini degil cocugunu besledigini dusunmelisin, dinen de caiz degil, ben hekimin olarak izin vermiyorum."

Normalde kaç hafta sanki daha büyük gözüküyor haftasına göre dedi mi

Normalde kaç hafta sanki daha büyük gözüküyor haftasına göre dedi mi
1 hafta ileride dedi ama daha önce de 10 gün geri atmıştık geç göründüğünden geç döllenme dendi. Benimki biraz esrarengiz kendini uzun süre göstermeyip bir anda büyümeye başladı

masallah kocaman olmus yaa bana erkek gibi geldi insallah boyle hep mutlu mutlu habeelerini alirsin,canim haftaya benimde randevum var korku heyecan basladi belirtilerim cok azaldi tedirginlik artiyor

masallah kocaman olmus yaa bana erkek gibi geldi insallah boyle hep mutlu mutlu habeelerini alirsin,canim haftaya benimde randevum var korku heyecan basladi belirtilerim cok azaldi tedirginlik artiyor
Ben de öyleydim inan sonlara doğru çok stresliydim. Çok normal böyle hissetmemiz. Tarih aralıkları uzadıkça bana geliyorlar Sabır işi cidden... Belirtilerin azalması da yavaş yavaş normal bence. Hepimizden güzel haberler alırız inşallah. Herkes için çok dua ediyorum

Kaçıncı haftan belirti azalsın ya niye korkuyorsun güzel düşünelim güzel olsun. Herşey

Haftaya cuma benimde kontrolüm var. Belirtilere kafa yormayın aynı zamanlarda gebe kaldığımız arkadaşım kusmaktan perişan oluyordu kontrole gittiğinde bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi. Belirtilerinde hiç bir azalma olmadı

ah ahhh benimki de öyle 7+6 olması gerekirken 6+1 çıkmıştı bakalım haftaya kaç haftalık çıkacak
Benim de aynı 7+5 te 6+1 çıkmıştı. 3 ay dolana kadar bence tam tarihine yaklaşıyor 3 aya kadar ileri geri gitmeler çok normalmiş. Sağlıklı olsunlar da

Maşallah sübhanallah sağlıkla büyüsün kaç haftalık oldu

Benimde sislik oluyordu kullandigim gunun ertesine lekelenmem oluyor o yuzden doktorum makattan al dedi bir haftadir falan makattan aliyorum arada vajinadan aldim birgun ertesi gun iki gun devam eden lekelenmem oldu. Cok hassaslastiriyor sisiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…