- 29 Kasım 2023
- 1.004
- 820
- 43
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.561
Merhabakızlar devasa bir gaz bombası olarak dolaşanlar var mı aranızda. delireceğim. o kadar gazım var ki, resmen 14 aylık gebe gibi oldu karnım. nasıl geçecek ne yapacağım bilmiyorum. ciddi bir sindirim ve hazım sorunu çekiyorum. fikriniz var mı?
Kiz gibi geldiKızlar hepimizin Dünya Kadınlar günü kutlu olsunŞimdi kontrolden çıktım her şey iyi görünüyor çok şükür Bıcır bıcır hareket ediyordu, aşırı duygulandım Cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba
Erkek bnceKızlar hepimizin Dünya Kadınlar günü kutlu olsunŞimdi kontrolden çıktım her şey iyi görünüyor çok şükür Bıcır bıcır hareket ediyordu, aşırı duygulandım Cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba
Normalde kaç hafta sanki daha büyük gözüküyor haftasına göre dedi miKızlar hepimizin Dünya Kadınlar günü kutlu olsunŞimdi kontrolden çıktım her şey iyi görünüyor çok şükür Bıcır bıcır hareket ediyordu, aşırı duygulandım Cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba
1 hafta ileride dedi ama daha önce de 10 gün geri atmıştık geç göründüğünden geç döllenme dendi. Benimki biraz esrarengiz kendini uzun süre göstermeyip bir anda büyümeye başladıNormalde kaç hafta sanki daha büyük gözüküyor haftasına göre dedi mi
masallah kocaman olmus yaa bana erkek gibi geldi insallah boyle hep mutlu mutlu habeelerini alirsin,canim haftaya benimde randevum var korku heyecan basladi belirtilerim cok azaldi tedirginlik artiyorKızlar hepimizin Dünya Kadınlar günü kutlu olsunŞimdi kontrolden çıktım her şey iyi görünüyor çok şükür Bıcır bıcır hareket ediyordu, aşırı duygulandım Cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba
Ben de öyleydim inan sonlara doğru çok stresliydim. Çok normal böyle hissetmemiz. Tarih aralıkları uzadıkça bana geliyorlarmasallah kocaman olmus yaa bana erkek gibi geldi insallah boyle hep mutlu mutlu habeelerini alirsin,canim haftaya benimde randevum var korku heyecan basladi belirtilerim cok azaldi tedirginlik artiyor
Alla alla maşallahh yavrum1 hafta ileride dedi ama daha önce de 10 gün geri atmıştık geç göründüğünden geç döllenme dendi. Benimki biraz esrarengiz kendini uzun süre göstermeyip bir anda büyümeye başladı
Kaçıncı haftan belirti azalsın ya niye korkuyorsun güzel düşünelim güzel olsun. Herşeymasallah kocaman olmus yaa bana erkek gibi geldi insallah boyle hep mutlu mutlu habeelerini alirsin,canim haftaya benimde randevum var korku heyecan basladi belirtilerim cok azaldi tedirginlik artiyor
Haftaya cuma benimde kontrolüm var. Belirtilere kafa yormayın aynı zamanlarda gebe kaldığımız arkadaşım kusmaktan perişan oluyordu kontrole gittiğinde bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi. Belirtilerinde hiç bir azalma olmadımasallah kocaman olmus yaa bana erkek gibi geldi insallah boyle hep mutlu mutlu habeelerini alirsin,canim haftaya benimde randevum var korku heyecan basladi belirtilerim cok azaldi tedirginlik artiyor
ah ahhh benimki de öyle 7+6 olması gerekirken 6+1 çıkmıştı bakalım haftaya kaç haftalık çıkacak1 hafta ileride dedi ama daha önce de 10 gün geri atmıştık geç göründüğünden geç döllenme dendi. Benimki biraz esrarengiz kendini uzun süre göstermeyip bir anda büyümeye başladı
Benim de aynı 7+5 te 6+1 çıkmıştı. 3 ay dolana kadar bence tam tarihine yaklaşıyor 3 aya kadar ileri geri gitmeler çok normalmiş. Sağlıklı olsunlar daah ahhh benimki de öyle 7+6 olması gerekirken 6+1 çıkmıştı bakalım haftaya kaç haftalık çıkacak
buralardan ogrendıgım kadarıyla. kız dıyorumKızlar hepimizin Dünya Kadınlar günü kutlu olsunŞimdi kontrolden çıktım her şey iyi görünüyor çok şükür Bıcır bıcır hareket ediyordu, aşırı duygulandım Cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba
Seninle sat ve ilk kese tarihimiz aynıymış, yarın benim de kontrol var inşallah biz de kalp atışını duyarız
Maşallah sübhanallah sağlıkla büyüsünKızlar hepimizin Dünya Kadınlar günü kutlu olsunŞimdi kontrolden çıktım her şey iyi görünüyor çok şükür Bıcır bıcır hareket ediyordu, aşırı duygulandım Cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba
Benimde sislik oluyordu kullandigim gunun ertesine lekelenmem oluyor o yuzden doktorum makattan al dedi bir haftadir falan makattan aliyorum arada vajinadan aldim birgun ertesi gun iki gun devam eden lekelenmem oldu. Cok hassaslastiriyor sisiriyor.Kızlar progestanı fitil olarak kullananlara bir şey sormak istiyorum sanki son 1 haftada vajinamın içi değişti fitili zor koyuyorum içeriye şiş gibi mi desem bi değişik anlam veremiyorum acaba aynı veya benzer bir sey fark eden var mı 10. Haftaya bugün giriş yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?