2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Tek gördüm ben de maşallah erkek bence.

Maşallah öncelikle acaba kalp atımından mı öyle dedi acaba? Bazen arkasına saklanıyorlarmış ya

Oncelikle, kocaman bi masallah
Ramziye gore kiz gibi duruyor sanki

Eklentiler

• images (1) (18).webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 98
Ben de öğrendikten 2 hafta sonra gittim görünmüyordu canım bozma moralini inşallah güzel haberler alırsın

Hadii geçmiş olsun. Bnde kızımda çok belirti vardı ama bu kez bişi yok gögüslerim çok şişti ve acıyor o kadar

Kızlar birşey sormak istiyorum size. Gebelik ilişkiden kaç gün sonra idrarda belli olur. Mesela ilişki oldu 5-6 gün sonra kaset test pozitif çıktı, böyle birşey mümkün mü?

Kızlar birşey sormak istiyorum size. Gebelik ilişkiden kaç gün sonra idrarda belli olur. Mesela ilişki oldu 5-6 gün sonra kaset test pozitif çıktı, böyle birşey mümkün mü?
İlişki üzerinden 12 14gün geçikten sonra belli olur yani o dediğiniz çok erken bence tabii

Hadii geçmiş olsun. Bnde kızımda çok belirti vardı ama bu kez bişi yok gögüslerim çok şişti ve acıyor o kadar
Benimde goguslerim inanilmaz buyudu sutyenimden tasiyor ve baya agirlasti geceleride cok agriyor ne yazikki canim kaderde ne varsa yasayip gorecegiz ama annelik zormus megersem bende hic cocuk yok yasim da 37 7 yillik evliyim tup bebek hazirligi yapaken Allah normal yolla verdi

Yok olmaz. Bi kere zaten 5günden sonra blast oluyor embriyo ve 1-3gün arasında tutunuyor. Tutunduktan sonra beta salgılıyor. Yani en az bi 7 8 gün lazım ama 10 günden önce belli olma ihtimali düşük

Annelik çok zor tabii ki kolay değil ama çok güzel Bi duygu bu arada yaşında ne varmış canım gayette gençsin hamileliğinde çok çok güzel ve sağlıkla geçer inşallah

Benim de memeler fena, üzerine yatılmıyor ben de 36 olcam Mayıs’ta. Sırtım şimdiden kopuyo ağrıdan

Tam konumunu tarif edemem ama netten görebilirsiniz. Öss geçerli mi bilmiyorum ben ücretli gidiyorum.
Ücreti ne kadar acaba bu hastane bana çok yakın. Takibinde olduğum bir perinatolog var ama oluşabilecek acil bir durumda yakınlarda da doktorun olması önemli.

Yaaa insallah cok sagol guzel seyler yazmissin rahatladim calisiyormusun cocuk varmi baska bende cocuk yok evdeyim ondan rahatim acikcasi
Çalışmıyorum canım ama bir oğlum var 8 yaşında onun pesinde sürekli mecbur ev işi okul yemek çok zorlanıyorum eşimde yardım edip saolsun ama sen bugünlerin tadını çıkar bebisine güzel güzel bak annesi dinlen kendine bak sen nekadar iyi olursan eminim o da okadar iyi hisseder kendini

Ne güzel açıklama yapmış işte. Bazı doktorlar sanki biz her şeyi bilmek zorundaymışız gibi davranıyor. Biz her şeyi bilir davranınca da trip atıyor

Ya işte gelde delirme. Bana sorsa nerde hissediyorsun diye üstüne yerleştiricem dopleri yok öylesine dokundurdu karnıma. Bazı doktorlar gerçekten bu işi yapmasın. Jinekoloji bambaşka bi alan. Duygusuyla uzmanlığını harmanlamayanlar bu işe yakışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…