- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.661
Tek gördüm ben de maşallahALttan muayene oldum..cinsiyet tahmini yapan arkadaslar vardi.eglence amacli :) tabiki sagliktan baska onemi yokta.
Bir de kizlar bi ihtimal ikiz olabilir..burda tek bebek yok mu.. yolk sactir dedi. Yakinlastirdi bakti. Haftaya yine gidicem.tup bebekle gebelik olustu.. ama kese tek
Maşallah öncelikle acaba kalp atımından mı öyle dedi acaba? Bazen arkasına saklanıyorlarmış yaALttan muayene oldum..cinsiyet tahmini yapan arkadaslar vardi.eglence amacli :) tabiki sagliktan baska onemi yokta.
Bir de kizlar bi ihtimal ikiz olabilir..burda tek bebek yok mu.. yolk sactir dedi. Yakinlastirdi bakti. Haftaya yine gidicem.tup bebekle gebelik olustu.. ama kese tek
Oncelikle, kocaman bi masallahALttan muayene oldum..cinsiyet tahmini yapan arkadaslar vardi.eglence amacli :) tabiki sagliktan baska onemi yokta.
Ben de öğrendikten 2 hafta sonra gittim görünmüyordu canım bozma moralini inşallah güzel haberler alırsınInşallah canım. Doktorun umutsuz konuşmasının sebebi idrar testinin iki hafta önce pozitif çıkmış olması. 2 haftada bebegin görünmesi lazımdı dedi. Ama burda bir arkadaş pozitif testten 20 gün sonra bebeği görebilmiş. Demekki olabiliyor böyle şeyler. O yüzden moralimi bozmuyorum perşembeye kadar.
Hadiibugun bana gruptan bir arkadas yazdi ayni zamanda hamile kalmis arkadasi varmis onun mide bulantilarindan duramiyormus bir gitmis doktora kalbi durmus bebegin tek belirtide kistas degil herhalde bize ogretilen bisey belirtiler varsa bebek sagliklidir gelisiyordur ondan oluyor bunlar
Sanmiyorum, iliskiden sonra dollenmesi yerlesmesi vs min. 6 gunde oluyor, hcg once kanda sonra idrarda artiyor.Kızlar birşey sormak istiyorum size. Gebelik ilişkiden kaç gün sonra idrarda belli olur. Mesela ilişki oldu 5-6 gün sonra kaset test pozitif çıktı, böyle birşey mümkün mü?
İlişki üzerinden 12 14gün geçikten sonra belli olur yani o dediğiniz çok erken bence tabiiKızlar birşey sormak istiyorum size. Gebelik ilişkiden kaç gün sonra idrarda belli olur. Mesela ilişki oldu 5-6 gün sonra kaset test pozitif çıktı, böyle birşey mümkün mü?
Ben de tek istiyorum canim. Dr ucu acik kucuk bi ihtimal dedi..2. Cocugum olacak nasipseMasallah nasil guzel ben tek gordum kesede 1 tane olsun saglikli olsun bizim olsun
Kizim var. Erkekte olur. Icimden kiz geciyor ama .hayirlisiTek gördüm ben de maşallaherkek bence.
Bilmiyorumki.. haftaya cuma tekrar cagirdi.Maşallah öncelikle acaba kalp atımından mı öyle dedi acaba? Bazen arkasına saklanıyorlarmış ya
Hayirlisi olsun bakalim. Sagol yorumun icinOncelikle, kocaman bi masallah
Ramziye gore kiz gibi duruyor sanki
Benimde goguslerim inanilmaz buyudu sutyenimden tasiyor ve baya agirlasti geceleride cok agriyor ne yazikki canim kaderde ne varsa yasayip gorecegiz ama annelik zormus megersem bende hic cocuk yok yasim da 37 7 yillik evliyim tup bebek hazirligi yapaken Allah normal yolla verdiHadiigeçmiş olsun. Bnde kızımda çok belirti vardı ama bu kez bişi yok gögüslerim çok şişti ve acıyor o kadar
Yok olmaz. Bi kere zaten 5günden sonra blast oluyor embriyo ve 1-3gün arasında tutunuyor. Tutunduktan sonra beta salgılıyor. Yani en az bi 7 8 gün lazım ama 10 günden önce belli olma ihtimali düşükKızlar birşey sormak istiyorum size. Gebelik ilişkiden kaç gün sonra idrarda belli olur. Mesela ilişki oldu 5-6 gün sonra kaset test pozitif çıktı, böyle birşey mümkün mü?
Annelik çok zor tabii ki kolay değil ama çok güzel Bi duyguBenimde goguslerim inanilmaz buyudu sutyenimden tasiyor ve baya agirlasti geceleride cok agriyor ne yazikki canim kaderde ne varsa yasayip gorecegiz ama annelik zormus megersem bende hic cocuk yok yasim da 37 7 yillik evliyim tup bebek hazirligi yapaken Allah normal yolla verdi
Benim de memeler fena, üzerine yatılmıyor ben de 36 olcam Mayıs’ta. Sırtım şimdiden kopuyo ağrıdanBenimde goguslerim inanilmaz buyudu sutyenimden tasiyor ve baya agirlasti geceleride cok agriyor ne yazikki canim kaderde ne varsa yasayip gorecegiz ama annelik zormus megersem bende hic cocuk yok yasim da 37 7 yillik evliyim tup bebek hazirligi yapaken Allah normal yolla verdi
Ücreti ne kadar acaba bu hastane bana çok yakın. Takibinde olduğum bir perinatolog var ama oluşabilecek acil bir durumda yakınlarda da doktorun olması önemli.Tam konumunu tarif edemem ama netten görebilirsiniz. Öss geçerli mi bilmiyorum ben ücretli gidiyorum.
Çalışmıyorum canım ama bir oğlum var 8 yaşında onun pesinde sürekli mecbur ev işi okul yemek çok zorlanıyorum eşimde yardım edip saolsun ama sen bugünlerin tadını çıkar bebisine güzel güzel bak annesi dinlen kendine bak sen nekadar iyi olursan eminim o da okadar iyi hisseder kendiniYaaa insallah cok sagol guzel seyler yazmissin rahatladim calisiyormusun cocuk varmi baska bende cocuk yok evdeyim ondan rahatim acikcasi
Görmek istemdi diyelim. İfşa edesim var adını hormonlarım tavan şu an an. Durduk yere mutsuz edemez ya hastasınıBaya iyi aslinda nasil goremedi cani. 1500 ustu gormesi lazim biz bile ogrendik
Ne güzel açıklama yapmış işte. Bazı doktorlar sanki biz her şeyi bilmek zorundaymışız gibi davranıyor. Biz her şeyi bilir davranınca da trip atıyorkızlar hemen karamsar olmayın doktordan ve cihazdan dolayı değişiyor . Ben betahcg 5000 iken şehir hastanesine gittim göremedi sabahına özele gittim hemen gördü. cihaz iyi değil ondan görünmeyebilir demişti şehirdeki doktor.
Ya işte gelde delirme. Bana sorsa nerde hissediyorsun diye üstüne yerleştiricem dopleri yok öylesine dokundurdu karnıma. Bazı doktorlar gerçekten bu işi yapmasın. Jinekoloji bambaşka bi alan. Duygusuyla uzmanlığını harmanlamayanlar bu işe yakışmıyorGöremezler canım ultrason kalitesinden dolayı3124 çıktı doktor bakıyor kese falan yok dedi. Çıktım hemen başka hastaneye gittim. Bakar bakmaz gördü doktor keseyi. Kusura bakma da neresiyle bakmış dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?