2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Arkadaşlar merhaba şu an 10 haftalığım hiç mide bulantım aşermem ve hamilelik belirtim yok. Doktor belirtinin hiç olmaması da çok sağlıklı değil dedi. Kanamam yok normal akıntım sürekli oluyor ama. Bu şekilde hamilelik geçireniniz var mı ?

Herkeste belirti olacak diye birşey yok bence. Bebeği görebildiniz mi ultrasonda?

Teşekür ederim canım randevu alıcam şimdi çok duydun bu doktoru

Bu arada beta hcg çıkmış kızlaer
5+0
3663 çıkmış
Ve doktor bu değerle göremedi bebeği.
Göremezler canım ultrason kalitesinden dolayı 3124 çıktı doktor bakıyor kese falan yok dedi. Çıktım hemen başka hastaneye gittim. Bakar bakmaz gördü doktor keseyi. Kusura bakma da neresiyle bakmış dedi doktor

Merhaba ben de sizin gibiyim 9+4 oldum bugün kontrolüm vardı doktora dedim ne mide bulantısı ne bişi hiç bir şey yok bebek var mı yok mu unutuyorum inanın dedim. Şanslısın mide bulantısı olmadığı için dedi ve her şey yolunda bebek de iyi

Benimd bebek gözüktü şu an bir sıkıntı görünmüyor dedi. Kese çevresinde kanama vb yok temiz dedi. Ama bu kadar belirtisizlik içine insanın şüphe düşürüyor

Aynen canım inşallah sen nasılsın peki nasi gidiyor hamilelik kontrole gittin mi? Evet 12. Hafta da ikili test için çağırırlar tekrar heralde
Canim iste 8+2 deyken gitmistim hersey yolundaydi sunda 9+2 oldum ama 10+2 de cagirdi doktor iste belirtiler cok yoruyor beni de 8 haftadan beri baya yok gibi

Benimde yok canim hicbir zaman asiri midem bulanmadi benim sabahlari yada ogleden sonra oluyordu bugun oda olmadi hic tek sadece asiri yorgun ve bitkin hissetmem yurudugumde hemen bitkin oluyorum 8 haftadan beri azaldi benimde akintim benimde her gun oluyor geceleride asiri gogsum agriyor okadar baska biseybyok

bugun bana gruptan bir arkadas yazdi ayni zamanda hamile kalmis arkadasi varmis onun mide bulantilarindan duramiyormus bir gitmis doktora kalbi durmus bebegin tek belirtide kistas degil herhalde bize ogretilen bisey belirtiler varsa bebek sagliklidir gelisiyordur ondan oluyor bunlar

Yaaa baska hastahanede gordun mu cok sevindim alttan bakinca cok rahat gorur yaa bende sasirdim degerin az degil

kızlar hemen karamsar olmayın doktordan ve cihazdan dolayı değişiyor . Ben betahcg 5000 iken şehir hastanesine gittim göremedi sabahına özele gittim hemen gördü. cihaz iyi değil ondan görünmeyebilir demişti şehirdeki doktor.

Canim iste 8+2 deyken gitmistim hersey yolundaydi sunda 9+2 oldum ama 10+2 de cagirdi doktor iste belirtiler cok yoruyor beni de 8 haftadan beri baya yok gibi
Canını sıkma canim yaa inş rahat bi hamilelik geçireceksindir bebiş yormayacaktir seni annesi Vala ben çok zorlanıyorum hep hasta gibiyim bende bian önce düzelsem diye bekliyorum ama çoğu kadın okadar belirtisiz yaşıyo ki dokuz ayı sende onlardan olursun belki kalbini ferah tut eminim çok güzel olacak hersey

ALttan muayene oldum..cinsiyet tahmini yapan arkadaslar vardi.eglence amacli :) tabiki sagliktan baska onemi yokta.
Bir de kizlar bi ihtimal ikiz olabilir..burda tek bebek yok mu.. yolk sactir dedi. Yakinlastirdi bakti. Haftaya yine gidicem.tup bebekle gebelik olustu.. ama kese tek

Eklentiler

• 1000054032.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 84
  • 1000054033.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 1000054034.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 83
Yaaa insallah cok sagol guzel seyler yazmissin rahatladim calisiyormusun cocuk varmi baska bende cocuk yok evdeyim ondan rahatim acikcasi

Masallah nasil guzel ben tek gordum kesede 1 tane olsun saglikli olsun bizim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…