2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ayyy maşallah ben de erkek hissettim nedense

Bizde öyleyiz ilk gebeliğimde de öyleydim. Kusma bulantı vs olmayınca unutuyor bile insan varlığını
Çok şükür böyle hamilelik verene

Ben de 9+0 ım bulantı hariç hiçbir hissiyat yok hissetmek için muhtemelen 4. Ayı gün beklemek gerekir

Canim 8 haftadan beri benimde azaldi hersey ayni seyleri bende konusuyorum insallah saglikli olsunlarda belirtisiz olmakds cok buyuk sans rahat geciririz insallah benimde haftaya randevum gittigimde 10 haftanin icindr olacagim insallah hepimiz guzel haberler aliriz

Dün bana da verdi doktor gece yatmadan içmeye çalıştım bakalım etki edecek mi doktor bol bol da su iç dedi bu ilaç enfeksiyonu olan tüm gebelere veriyorlar diye biliyorum

Doktorum hareketlerini hissetmek icin 20 haftalik olmasi lazim dedi bebegin de benim oksamalarimi hissedebilmesi icin 20 haftalik olmasi lazimmis. Kokorec iyi pismis olursa ye tabiki dedi mayonez ve kolaya da yasak koymadi ancak her seyin fazlasi zatat elbet

Kızlar günaydın, bizde kan uyuşmazlığı var biraz önce kontrolden çıktım kesenin altında kanama alanı var progestal fitil yazıyorum her akşam kullanacaksın düşük tehdidi var dedi. Israrla kan uyuşmazlığı olduğunu söyledim kanama varsa iğne olmam gerekmez mi dedim her seferinde hayır dedi. İçime hiç sinmedi pazartesi için başka bir doktordan randevu aldım ama napacağım bilmiyorum. Perşembe gün ultrasona girmiştim kanama yoktu dün de uyuşmazlık için kan testi yaptı negatif çıktı ama yine de çok korkuyorum

Bencede canim baska gozlemi tecrubesi iyi olan bir doktora daha git

Bizde öyleyiz ilk gebeliğimde de öyleydim. Kusma bulantı vs olmayınca unutuyor bile insan varlığını
Çok şükür böyle hamilelik verene
Bende 6 haftalık hamileyim halen daha hiçbir belirti yaşamadım ne bir yerleşme kanaması miğde bulantısı veya kusma normal mi bende şüpheleniyorum

İlk hamileliğimde böyleydi bu da öyle sıfır belirti sıfır ağrı acı sıfır hassasiyet çok şükür ki en şanslı gruptayim çok rahat geçiyor hamile olduğumu unutuyorum bazen

Kızlar az önce bir doktorun açıklamasını gördüm ilk üç ayda ve son üç ayda olan gebelere oruç önermiyoruz dedi ben kararımı verdim tutamicam maalesef
Aynen öyle ilk gebeliğimde 4 aylıktı ramazan ayında tutmuştum bu gebelikte 2 buçuk aylık iki hafta tutmam iki hafta sonra tutarım belki bnde 3 ay dolmuş olacak

Kızlar ya pıhtılaşma sonucum böyle çıktı daha önce üç defa da kimyasal gebelik geçirdim diye iğneye başlatacak doktorum sonuçlar sıkıntılıymis anlayan var mı acaba taşıyıcılık varmış bende

Eklentiler

• Screenshot_20240309_121124.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar az önce bir doktorun açıklamasını gördüm ilk üç ayda ve son üç ayda olan gebelere oruç önermiyoruz dedi ben kararımı verdim tutamicam maalesef
Ben de dun doktorla konustuktan sonra izlemedigim video okumadigim sey kalmadi, ilk 3 ve son 3 ay onermiyorlar. Arastirmalara gore de ilk 3 ay oruc tutuldugunda bebegin suyu azalabiliyormus ve cocugun ilerideki gelisimi yavas olabiliyormus. Yani gun icinde hicbi sey yenmeyecek olsa dahi sivi almak bile cok kiymetliymis. Ben cok uzuldum tutamayacagim icin. Ama yapacak bi sey yok, her seyden once bebegin sagligi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…