- 14 Ekim 2023
- 2.228
- 1.668
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.701
Canım değerlerden anlamıyorum ama pıhtılaşma yüzünden iğne kullananları biliyorum korkma bu bir süreç olacak senin için bebeğin sağlıklı olsun yeter düşün şeker çıkıyor gebelikte gebeliğin sonuna kadar iğne kullanılıyor sonrasında bitiyor artık bir süre devam edecek sadece öyle düşün bebeğinin sağlıklı bir şekilde kucağına almak istiyorsan gözünde büyütme bence birçok insanda olan durum bu tabi insan istemez olmasın ama ne geliyorsa Allah'tan şükür etmek lazım Yeter ki sonunda sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımKızlar ya pıhtılaşma sonucum böyle çıktı daha önce üç defa da kimyasal gebelik geçirdim diye iğneye başlatacak doktorum sonuçlar sıkıntılıymis anlayan var mı acabataşıyıcılık varmış bende
Evett kuzum zaten alışkınım iğnelere ilk bebeğim tüp Bebek le oldu üçüncü tedavimde zaten bir ton iğne kullandım daha önce beni üzen tek şey bu gebeliğim kendiliğinden oldu ilaç iğne kullanmak istemiyordum rahat bir hamilelik olsun diye düşünüyordum ama nasip işte yapacak bişey yok bebeğim sağlıkla gelsin gerisi önemli değilCanım değerlerden anlamıyorum ama pıhtılaşma yüzünden iğne kullananları biliyorum korkma bu bir süreç olacak senin için bebeğin sağlıklı olsun yeter düşün şeker çıkıyor gebelikte gebeliğin sonuna kadar iğne kullanılıyor sonrasında bitiyor artık bir süre devam edecek sadece öyle düşün bebeğinin sağlıklı bir şekilde kucağına almak istiyorsan gözünde büyütme bence birçok insanda olan durum bu tabi insan istemez olmasın ama ne geliyorsa Allah'tan şükür etmek lazım Yeter ki sonunda sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım
Bakar bakar merak etme keşke önceden söyleseydin ilk gebeliğimde kullanmışım diye doktora hemen bakarlardıEvett kuzum zaten alışkınım iğnelere ilk bebeğim tüp Bebek le oldu üçüncü tedavimde zaten bir ton iğne kullandım daha önce beni üzen tek şey bu gebeliğim kendiliğinden oldu ilaç iğne kullanmak istemiyordum rahat bir hamilelik olsun diye düşünüyordum ama nasip işte yapacak bişey yok bebeğim sağlıkla gelsin gerisi önemli değilinşallah geç kalmamışimdir iğne için ya pazartesi günü rapor çıkaracak doktorum gitmisken bebeğe de bakar umarım
İlk hamileliğimde böyleydi bu da öyle sıfır belirti sıfır ağrı acı sıfır hassasiyet çok şükür ki en şanslı gruptayim çok rahat geçiyor hamile olduğumu unutuyorum bazen
Evett kuzum zaten alışkınım iğnelere ilk bebeğim tüp Bebek le oldu üçüncü tedavimde zaten bir ton iğne kullandım daha önce beni üzen tek şey bu gebeliğim kendiliğinden oldu ilaç iğne kullanmak istemiyordum rahat bir hamilelik olsun diye düşünüyordum ama nasip işte yapacak bişey yok bebeğim sağlıkla gelsin gerisi önemli değilinşallah geç kalmamışimdir iğne için ya pazartesi günü rapor çıkaracak doktorum gitmisken bebeğe de bakar umarım
Benim tek gende homozigot var. Igne kullaniyorum.. ilk gebeligimde de 9 ay kullandim.Kızlar ya pıhtılaşma sonucum böyle çıktı daha önce üç defa da kimyasal gebelik geçirdim diye iğneye başlatacak doktorum sonuçlar sıkıntılıymis anlayan var mı acabataşıyıcılık varmış bende
Bana bir şey söylemedi 12 haftasında ikili test yaparız dedi, o zaman bende sorarım yanlış cıkma ihtimali varmı diyeİkiz bekleyen anneler ikili test için Dr birşey dedi mi bazı yerlerde okuduğum kadarıyla ikiz gebeliklerde doğru sonuç vermiyor Muş yüksek çıkıyormuş değerler
8 haftadan önce bir şey olmaz dedi bana doktorum hafif kanamam olmuştu bizde de kan uyuşmazlığı var ay bişi olur mu acabaaKızlar ben bugün tahlil sonucu için gitmiştim doktora geçen hafta toplu iğne başı kadar kahverengi akıntım olmuştu onu söyledim. Çok kızdı neden hemen gelmedin dedi bizde kan uyuşmazlığı var. Hemen bi tahlil yaptı çok şükür ki tahlil negatif çıktı. Eğer kan uyuşmazlığı varsa en ufak bir kanamada bile hemen doktora gitmek gerekiyormuş sizin de bilginiz olsun bugün baya kötü bir gün geçirdim neyse ki bir sıkıntı oluşmadı
Canım denedin mi süt içmeyi? Fayda etti mi sana da?Ben de dun doktorla konustuktan sonra izlemedigim video okumadigim sey kalmadi, ilk 3 ve son 3 ay onermiyorlar. Arastirmalara gore de ilk 3 ay oruc tutuldugunda bebegin suyu azalabiliyormus ve cocugun ilerideki gelisimi yavas olabiliyormus. Yani gun icinde hicbi sey yenmeyecek olsa dahi sivi almak bile cok kiymetliymis. Ben cok uzuldum tutamayacagim icin. Ama yapacak bi sey yok, her seyden once bebegin sagligi.
2 gundur iciyorum mide yanmam yok, insallah da olmaz. Cok tesekkur ederimCanım denedin mi süt içmeyi? Fayda etti mi sana da?
Olmaz inşallah bana da dün gittiğim doktor 7 haftadan önce kanda antijenler oluşmuyor gibi bir şey söyledi ama yine de emin değilim bugünkü doktora da ısrarla sordum iğneye gerek yok kanama 50ml geçmediği sürece dedi8 haftadan önce bir şey olmaz dedi bana doktorum hafif kanamam olmuştu bizde de kan uyuşmazlığı var ay bişi olur mu acabaa
Rica ederim canım beni de çok rahatlattı süt. Ama çok içmemeye dikkat et. 2 3 yudumda fazlası daha çok ağrıtıyor aklında bulunsun2 gundur iciyorum mide yanmam yok, insallah da olmaz. Cok tesekkur ederim
Canım korkma negatif çıkması kanın karışmadığı anlamına gelir ama başka bi doktora tekrar görünKızlar günaydın, bizde kan uyuşmazlığı var biraz önce kontrolden çıktım kesenin altında kanama alanı var progestal fitil yazıyorum her akşam kullanacaksın düşük tehdidi var dedi. Israrla kan uyuşmazlığı olduğunu söyledim kanama varsa iğne olmam gerekmez mi dedim her seferinde hayır dedi. İçime hiç sinmedi pazartesi için başka bir doktordan randevu aldım ama napacağım bilmiyorum. Perşembe gün ultrasona girmiştim kanama yoktu dün de uyuşmazlık için kan testi yaptı negatif çıktı ama yine de çok korkuyorum
Pazartesi gün gideceğim canımCanım korkma negatif çıkması kanın karışmadığı anlamına gelir ama başka bi doktora tekrar görün
Kızlar küçük olduğu için kan karışımı mümkün olmadığı için bu dönemlerde olmaz korkmayın biraz büyüdükçe sıkıntılı oluyor8 haftadan önce bir şey olmaz dedi bana doktorum hafif kanamam olmuştu bizde de kan uyuşmazlığı var ay bişi olur mu acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?