2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım değerlerden anlamıyorum ama pıhtılaşma yüzünden iğne kullananları biliyorum korkma bu bir süreç olacak senin için bebeğin sağlıklı olsun yeter düşün şeker çıkıyor gebelikte gebeliğin sonuna kadar iğne kullanılıyor sonrasında bitiyor artık bir süre devam edecek sadece öyle düşün bebeğinin sağlıklı bir şekilde kucağına almak istiyorsan gözünde büyütme bence birçok insanda olan durum bu tabi insan istemez olmasın ama ne geliyorsa Allah'tan şükür etmek lazım Yeter ki sonunda sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım

Evett kuzum zaten alışkınım iğnelere ilk bebeğim tüp Bebek le oldu üçüncü tedavimde zaten bir ton iğne kullandım daha önce beni üzen tek şey bu gebeliğim kendiliğinden oldu ilaç iğne kullanmak istemiyordum rahat bir hamilelik olsun diye düşünüyordum ama nasip işte yapacak bişey yok bebeğim sağlıkla gelsin gerisi önemli değil inşallah geç kalmamışimdir iğne için ya pazartesi günü rapor çıkaracak doktorum gitmisken bebeğe de bakar umarım

Bakar bakar merak etme keşke önceden söyleseydin ilk gebeliğimde kullanmışım diye doktora hemen bakarlardı

İlk hamileliğimde böyleydi bu da öyle sıfır belirti sıfır ağrı acı sıfır hassasiyet çok şükür ki en şanslı gruptayim çok rahat geçiyor hamile olduğumu unutuyorum bazen

Bende öyleyim canım maşallah. Ara sıra karın ağrım oluyor bebis yer acıyor büyüyor rahim galiba. Çalışırken hafta içi hepten unutuyorum bir kaç arkadaşıma söyledim yakın çevreme ki. Aktif üretimde saha da da çalışıyorum bir de girmemem gereken bir manyetik alan odası var oralarda is olunca abla sen yönlendir öğrenelim biz yapalım diye hemen araya giriyorlar gitmiyim diye sagolsunlar. Kuzenim de hamile aramızda 1 hafta var 2 kere hastaneye yattı sürekli kusuyor şu içemiyor vücudu susuz kalmış. Allah inşallah kısa zamanda normale dondurur onu da sürekli evde yatıyor kıyamam. Ben normal hayatımla hiç bir fark yok

Canım hiç korkma iğne için ben direkt en baştan istedim keseyi görmeden vermedi. Pıhtılaşma için iğne çok önemli. Doktorun veriyorsa muhakkak kullan. 1 hafta 4000 oksapar verdi 100 mg coraspirin. Hocam kilom da var yeter mi acaba dedim. Bir zararı yok doğru söylüyorsun için rahat etsin 6000 oksapar 150 mg ecopirin verdi. Yeterki sağlıkla gelsin gebeliğin sonuna kadar kullanacağım. İğne ucu küçücük zaten acıtmıyor. İlacı biraz yakıyor ama ona da zamanla alışıyorsun. Ben uyanır uyanmaz sabah 6 6 buçuk arası yapıyorum her sabah. İs yerinde çünkü normalde çok aktiftim ama ilk 3 ay yormak istemiyorum kendimi. İlk gebeligimde sürekli kosturdum yorgunlukta etkiledi belki de gitti bebeğim. Bunda işten önemli değil bebegim. Çekiliyorum sandalyeme ekibi yönlendiriyorum direkt onlara söyledim sadece direkt sagolsunlar kosturuyorlar. Oturmakta dolaşımı etkiler diye ben her sabah işe girmeden vuruluyorum günde 1 kez. Arkadaşım çalışmiyordu akşamları vuruluyordu

Benim tek gende homozigot var. Igne kullaniyorum.. ilk gebeligimde de 9 ay kullandim.

İkiz bekleyen anneler ikili test için Dr birşey dedi mi bazı yerlerde okuduğum kadarıyla ikiz gebeliklerde doğru sonuç vermiyor Muş yüksek çıkıyormuş değerler
Bana bir şey söylemedi 12 haftasında ikili test yaparız dedi, o zaman bende sorarım yanlış cıkma ihtimali varmı diye

8 haftadan önce bir şey olmaz dedi bana doktorum hafif kanamam olmuştu bizde de kan uyuşmazlığı var ay bişi olur mu acabaa

Canım denedin mi süt içmeyi? Fayda etti mi sana da?

8 haftadan önce bir şey olmaz dedi bana doktorum hafif kanamam olmuştu bizde de kan uyuşmazlığı var ay bişi olur mu acabaa
Olmaz inşallah bana da dün gittiğim doktor 7 haftadan önce kanda antijenler oluşmuyor gibi bir şey söyledi ama yine de emin değilim bugünkü doktora da ısrarla sordum iğneye gerek yok kanama 50ml geçmediği sürece dedi

Kızlar progestanı fitil olarak alıyorum daha önce de yazmıştım vajina içinde şişlik olmaya başlamıştı şuan tamamen şişti kapandı vajina girişi bu normal mi yaşayan var mı doktora başvurmak gerekiyor mu progestandan mı acaba yoksa bir çeşit mantar olabilir mi yada kist

Canım korkma negatif çıkması kanın karışmadığı anlamına gelir ama başka bi doktora tekrar görün

Kızlar merhaba, ikili test hakkında ki görüşleriniz nedir? Ben ikili ve üçlü tarama testlerini yaptırmayı düşünmüyorum çünkü aksi bir durum çıksa da tedavi anlaminda müdahale etme şansı olmuyor. 20. hafta gibi detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum sadece. Sizlerin görüşleri nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…