2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bugünde aynı şey oldu. Kahvaltı hazırlarken açlıktan bayılacak gibi oldum, az birşey yiyince tiksindim sanki yemeklerden, devam edemedim. Gebelik şekeri gibi birseymi var acaba?

Yaaaa ne güzel maşallah canım senin ultrason resmi var mı bebek belli gibi mi nasıl senle bnm aynı ya merak ettim özele mi gidiyorsun belki cinsiyeti söylet 3 hafta sonra
Ben doktorumun özel muayenehanesi var. Oraya gidiyorum. Geçen sene de ona gitmiştim. 14 te söylemişti. Bir sonraki randevum 11 de. 11 de hayatta söylemez. Biraz netleşsin istiyor.

Ultrason resmine baktım şimdi de çok iyi değil. Anlaşılmıyor. Ama doktor ekrandan gösteriyor ya o zaman başı, kolu, bacağı belliydi

Benimde hashimato tiroitim var. Hamile kaldığımda direk fırlıyor tsh ım. İlaç dozunu yükseltiyoruz. Hamileliğe bağlı tiroit gelişebiliyor. İlacını düzenli bir şekilde kullanacaksın onun dışında korkma. Bir de düzenli aralıklarla yani ayda bir kan verip kontrol ettir. Ayrıca evet sağlık ocaklarında ki tsh a güvenmiyor doktorlar. Hastanede yaptırmanı tavsiye ederim. Yanlış çıkma oranı daha fazlaymış.

Canım gebelikten öncede var mıydı bu kaşıntı ve yanma sorunu. Ben önceden sürekli yaşıyordum, sebebi de günlük pedlerdi. Daha hijyenik olur diye ped kullanıyordum, tam tersi enfeksiyona sebep oluyormuş. Ped, pamuk, peçete vs kullanıyorsan onları bırak, beyaz pamuklu iç çamaşırı giy. Bol su içmekte çok işe yarıyor. Umarım biran önce kurtulursun.

Bugünde aynı şey oldu. Kahvaltı hazırlarken açlıktan bayılacak gibi oldum, az birşey yiyince tiksindim sanki yemeklerden, devam edemedim. Gebelik şekeri gibi birseymi var acaba?
Bende aynısıyım aşırı aç hissediyorum sonra iki kaşık yiyince doyuyorum ve yedikten sonra aşırı uykum geliyor. Bende hep düşünüyorum şekerim mi var acaba diye yoksa normal şeyler mi acaba

Hastanede yaptıracağım ben de teşekkür ederim

Kızlar bugün çok değişik hissediyorum kendimi. Sürekli açım sanki, ama yemeklerden asla tat alamıyorum. Sanki hepsinden aynı plastik tat geliyor. Ağzımda sürekli kötü bir tat var. Böyle olan varmı?
Benim son 1 haftadır akşamlar böyle oluyor. Bugün biraz daha öğlen başladı. Git gide artıyor bu durum. Mide bulantısı is loading

Gebelik şekeri aklıma gelmedi.Bütün tahlilleri yaptırdım geçen hafta, sadece demirim düşük çıktı. Sen yaptırmadın mı?

Gebelik şekeri aklıma gelmedi.Bütün tahlilleri yaptırdım geçen hafta, sadece demirim düşük çıktı. Sen yaptırmadın mı?
Hayır hiç tahlil yapmadılar bana henüz. Gecen hafta gittiğimde yapacaktı aslında ama bebeği göremeyince tahlilde yapmadı. Perşembe günü tekrar gideceğim, herşey yolundaysa o zaman yapar muhtemelen.

Benim son 1 haftadır akşamlar böyle oluyor. Bugün biraz daha öğlen başladı. Git gide artıyor bu durum. Mide bulantısı is loading
Normalde midem bulantım hiç olmadı şimdiye kadar ama iki gündür herşeyden tiksinmeye başladım sanki. Banada git gide artacakmış gibi geliyor

Ay bende tam tersi oldu ilki kız hiç mide sorunu bulantı falan olmadı ikinci gebeliğim çok bulantı kusma
Allah bağışlasın evet her hamilelik değişik oluyormuş onu anladım hiç tiksinme falan da yok bende kızımda neler oldu neler çok çektirdi anasına

Yok bende 7-8 aydır hic olmamışti kaşıntı. En son fitil kullanmistim, geçmişti. Ben günlük pedler kullanmiyorum hic, hatta en son kuru ve hijyenik kalmam için eko pedler aldım yikanabilir pamuk olanlardan. Iç çamaşırım zaten pamuklu. Sadece her tuvaletten sonra suyla hafif yikanip kuruluyorum peceteyle kendimi. Doktor yikanma dedi sadece peceteyle kurula dedi. Ama onu da 1-2 kere yaptim sonra rahatsiz oldum. Acaba oyle yapmaya devam mi etsem

Bunu denerimmm, çok sağol. Kaç gün yaptiginda fayda görmüştün?

Kadınlar kahramandır... Daha yolun başındayiz ama biliyorum bebegimizi kucagimiza alınca, teni tenimize degince bütün zorluklari unutucaz

Suyla yikanmayinca mikrop kapma ihtimali daha fazla olur bence. Suyla yıka ama havalar soğuksa buz gibi su kullanma, o da çok kötü yapıyor. Musluktan ılık su alıp kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…