- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.761
Bende çok şükür hiç öyle bı şey olmamasına rağmen doktor neye dayanarak yasak dedi daha biz sormadan bile ben anlamadım zaten doktorumu degistiricem hiç içine sinmemistiBenim lekelenmem olduğu için cinsellik yasak dedi hatta geçtikten 3 hafta sonra falan olabilir dedi ben yine de risk almak istemiyorum.
Ben de öyleyim..Açım ama canım hiç bişey yemek istemiyor.Zorlayıp yesem de hiç bi tat alamıyorum.Ağzımın tadı hiç yok.Sonrasında da bi ağırlık çöküyor.Kızlar bugün çok değişik hissediyorum kendimi. Sürekli açım sanki, ama yemeklerden asla tat alamıyorum. Sanki hepsinden aynı plastik tat geliyor. Ağzımda sürekli kötü bir tat var. Böyle olan varmı?
Valla bilemedim kuzum mecburen iğneye baslicam yarın bakalımEki Görüntüle 3398707
Benimde sonuçlarım böyle. Heterozigotluk bir şey ifade etmiyor dedi doktorum homozigot olsa sorundu. Normal dedi her şey anlamadım
Bende de aynı ya. Açım ama yemek yemek istemiyorum igrenme geliyor. Benimde ilk hamileliğim :)Ben de öyleyim..Açım ama canım hiç bişey yemek istemiyor.Zorlayıp yesem de hiç bi tat alamıyorum.Ağzımın tadı hiç yok.Sonrasında da bi ağırlık çöküyor.
İlk hamileliğim böyle değildi.Kilom da sabit şuan.
Günaydın. Ona bakarsan hastanede de anında bakılmıyor ki gene makineye girene kadar bekletiyolar. Sağlık ocağında da mesela 9-10 arası kan bakiyolar sonradan gelince sabahtan gel diyolar. Ama zaten uygun kosullarda saklaniyodur ya. Kızılay'a falan kan verince noluyo mesela anında gitmiyor, gitmesi gereken yere :)Günaydın arkadaşlar benm TSH 1 ay önce 5.97 çıkmıştı o zaman daha yeni öğrenmiştim hamile olduğumu, doktorum neden hamile olmadan önce baktirmadin TSH i na tüm değerlerin normal ama en önemlisi buydu en risklisi buydu diyerek baya korkuttu beni. 1 aydır da ilaç kullanıyorum bunun için ama hep aklımda bu durum korktum biraz anormal bir durum mu bu duzeleblr bsey olduğunu söyledi ama öncesinde baya bı korkuttuArastirdigima göre TSH daki bu sıkıntı hamilelikle gelen bı şey çok normal falan diyorlar bilemedim.
Bunun yanında sağlık ocağında TSH baktırmak doğru sonuç vermeyebilir alınan kan hastaneye gidene kadar beklediği için . O yüzden şimdi yine tahlil vericem orda yaptırma konusunda kararsızım
Yalnız değilsin maalesef bende aynı duyguları yaşıyorum çok istedim olmasını ama şimdi aşırı zor geçirdiğimden ve çalışmak zorunda olduğumdan ekstra zorlanıyorum mutsuzum farkında değilim bir şeylerin vicdan azabı çekiyorum böyle düşününce ama elimde değil inşallah böyle devam etmezMerhaba güzel anneler. Ben şuan 8+4 haftamdayim. Ilk çocuğum olacak. Hamile kalmayi çok istiyordum ama nedense şimdi içimde bir huzursuzluk var, zorluklari ilk kez yaşıyorum ve korkuyorum. Öncelikle, bir haftadır grip oldum, boğaz ağrılarım beni mahvetti ama ilaç içemiyorum. Zar zor biraz toparlandım gibi. Ben normalde asla gribe yenik düşmezdim, hemen iyilestirirdim kendimi ama elim kolum bağlı...
Öte yandan en büyük sıkıntım vajinal kaşıntı ve yanmahamile kalır kalmaz bu illetten kurtulamiyorum. Doktorum asla ilaç yazmiyor, sadece bol su iç falan diyor ama hic faydası yok. Karbonatli suyla yikaniyorum yine fayda etmiyor. Bu hem benim psikolojimi bozuyor, hemde eşimle yakinlasamiyoruz hiçbir yasak yokken. Cinselligimiz bitti yani. Yine elim kolum bağlı.
Açıkcasi, eski gunlerimi simdiden ozlemeye başladım sanki, ne kadar uzulsem de bunu söylemeye(( acaba kasıntı için işe yarar neler yaptiniz? Sizde de boyle duygular oluyor mu?
9+6 aşırı istifra ederek güne başladık hadi hayırlısı
Evet doğru ama sağlık ocağından hastaneye giderken bir bekleme durumu var yine de , bide TSH in çok beklememesi gerektiği söyleniyor diğer testlerde yok belki de öyle bir durum bilemiyorum. Bide benim asıl merak ettiğim tahlili nerde yaptıracağım değil de TSH imin yüksek çıkmasından korkmalı miyim kismiydi. Kimisi normal hamileliktendir diyor kimisi baska bsey doktor da gözümü korkuttu gibi geliyor o yüzden buraya da sormak istedim belki aynı durumda oldgm biri vardır diyeGünaydın. Ona bakarsan hastanede de anında bakılmıyor ki gene makineye girene kadar bekletiyolar. Sağlık ocağında da mesela 9-10 arası kan bakiyolar sonradan gelince sabahtan gel diyolar. Ama zaten uygun kosullarda saklaniyodur ya. Kızılay'a falan kan verince noluyo mesela anında gitmiyor, gitmesi gereken yere :)
Benim de TSH seviyem yüksek hamilelerde istenilen seviye 2.5 benim ilk baktırdigimda 4 dü ilaç kullanıyorum 3 haftadır 3 gibi bir cıvara indi ama hala tam istenilen seviyede değil tekrar kontrolüm var 2 hafta sonra. İlaç kullandıktan sonra çok korkacak birşey yok ama ilacı aksatmaman lazım troidimiz yavaş çalıştığı için daha kolay kila alıp kilo verememe halsizlik gibi durumlar daha fazla oluyorGünaydın arkadaşlar benm TSH 1 ay önce 5.97 çıkmıştı o zaman daha yeni öğrenmiştim hamile olduğumu, doktorum neden hamile olmadan önce baktirmadin TSH i na tüm değerlerin normal ama en önemlisi buydu en risklisi buydu diyerek baya korkuttu beni. 1 aydır da ilaç kullanıyorum bunun için ama hep aklımda bu durum korktum biraz anormal bir durum mu bu duzeleblr bsey olduğunu söyledi ama öncesinde baya bı korkuttuArastirdigima göre TSH daki bu sıkıntı hamilelikle gelen bı şey çok normal falan diyorlar bilemedim.
Bunun yanında sağlık ocağında TSH baktırmak doğru sonuç vermeyebilir alınan kan hastaneye gidene kadar beklediği için . O yüzden şimdi yine tahlil vericem orda yaptırma konusunda kararsızım
Siz kaç haftalık hamilesiniz peki, yani geç kalınmış bir tedavi gibi bir algı oluşturdu doktor o da korkuttu tabiBenim de TSH seviyem yüksek hamilelerde istenilen seviye 2.5 benim ilk baktırdigimda 4 dü ilaç kullanıyorum 3 haftadır 3 gibi bir cıvara indi ama hala tam istenilen seviyede değil tekrar kontrolüm var 2 hafta sonra. İlaç kullandıktan sonra çok korkacak birşey yok ama ilacı aksatmaman lazım troidimiz yavaş çalıştığı için daha kolay kila alıp kilo verememe halsizlik gibi durumlar daha fazla oluyor
Doktorum bana travazol krem önerdi bir de ben sebamed intim yıkama jeli ile yikiyorumMerhaba güzel anneler. Ben şuan 8+4 haftamdayim. Ilk çocuğum olacak. Hamile kalmayi çok istiyordum ama nedense şimdi içimde bir huzursuzluk var, zorluklari ilk kez yaşıyorum ve korkuyorum. Öncelikle, bir haftadır grip oldum, boğaz ağrılarım beni mahvetti ama ilaç içemiyorum. Zar zor biraz toparlandım gibi. Ben normalde asla gribe yenik düşmezdim, hemen iyilestirirdim kendimi ama elim kolum bağlı...
Öte yandan en büyük sıkıntım vajinal kaşıntı ve yanmahamile kalır kalmaz bu illetten kurtulamiyorum. Doktorum asla ilaç yazmiyor, sadece bol su iç falan diyor ama hic faydası yok. Karbonatli suyla yikaniyorum yine fayda etmiyor. Bu hem benim psikolojimi bozuyor, hemde eşimle yakinlasamiyoruz hiçbir yasak yokken. Cinselligimiz bitti yani. Yine elim kolum bağlı.
Açıkcasi, eski gunlerimi simdiden ozlemeye başladım sanki, ne kadar uzulsem de bunu söylemeye(( acaba kasıntı için işe yarar neler yaptiniz? Sizde de boyle duygular oluyor mu?
Şuan 8+0 o zaman 5 haftalık hamileydim ilaca başladığımda sen kaç haftandasınSiz kaç haftalık hamilesiniz peki, yani geç kalınmış bir tedavi gibi bir algı oluşturdu doktor o da korkuttu tabi
Doktorda bir garipmis. Nerden bilcen tiroid yüksek olduğunu alninda mi yazıyo sankiSiz kaç haftalık hamilesiniz peki, yani geç kalınmış bir tedavi gibi bir algı oluşturdu doktor o da korkuttu tabi
9 hafta şuan , öğrendiğimde ben de 4-5 haftalık hamileydimŞuan 8+0 o zaman 5 haftalık hamileydim ilaca başladığımda sen kaç haftandasın
Ya işte hamile olmayı düşünmeden önce öğrenmem gerekmiş sonrasında tedavi olup hamile kalmam gerekiyormuşDoktorda bir garipmis. Nerden bilcen tiroid yüksek olduğunu alninda mi yazıyo sankiona göre hamilelik ayarliycan falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?