2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba canim ben hasimota hastasiyim 14 yildir ilk gebeligim tup bebekle hamile kalmistim ve kadin dogumcum ve tup bebek doktorum ayniydi biliyordu ve tedaviye ths larimi belli seviye getirtikten sonra basladi ama sonrasini onemsemedi hamile kalmamla birlikte takip edilmesi lazimmis gebelikte tsh cok onemliymis benimde bilgisizligimden 6 haftada rutin test yaptirdim degerlerim 35 cikti ve bebegin gelisimi durmustu doktorum tabikii tsh baglamadi bebegin gelism geriligini kurtaj oldum aldirdim ,sonra kendime cok iyi prof buldum 1,5 2 yila yakin tsh larimi ayarladi doktorum ve bu hamileligimde habersiz oldu tedavisiz oldu tup bebek hazirligi yaparken oldu ilk ogrenir ogrenmez hemen gittim profuma ilacimi ayarladim gecen hafta yine gittim 5,47 olmus yine ayarladi ilaci mi bu ay sonu bir daha gidecegim bolum.doktoru bul iyi bir hoca bul endokronoloji doktoru ama iyi olsun arastir

Hayır hiç tahlil yapmadılar bana henüz. Gecen hafta gittiğimde yapacaktı aslında ama bebeği göremeyince tahlilde yapmadı. Perşembe günü tekrar gideceğim, herşey yolundaysa o zaman yapar muhtemelen.
Evet bebek göründükten sonra bütün tahlilleri istiyor doktor 9+2 de istedi benden, geçen hafta

Allah allah masallah neye gore bakiyor tamam hepimiz kaderciyiz Allah ol derse olacakta sen gerekli tedirbeleri al testleri yap saka gibi sasirdim vallahi

Kizlar tam olarak 10 haftaligiz ama benim göbeğim çıktı bı iki gündür .... normalde zayıfım 50 kilo şaşırdım erken degil mi hamile göbeği şekli aldı karnım böyle olan var mı

Kizlar tam olarak 10 haftaligiz ama benim göbeğim çıktı bı iki gündür .... normalde zayıfım 50 kilo şaşırdım erken degil mi hamile göbeği şekli aldı karnım böyle olan var mı
Olabilir bebek çok büyümese de rahim büyüyor sonuçta bi şişkinlik olur, ben de 7. haftadayım hafif belli benim de rahimdeki şişliği fark edebiliyorum

Benimki dahiliye doktoru prof o da ,ben de hipotroidi varmış öyle söylemişti çok korkuttu beni ben panik olunca tedavisi olan bsey sadece düzenli kontrol vs demişti işte bu hafta tam 1 ay olacak ilaç kullanali Perşembe gorucez sonucu inşallah her şey yolundadır, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Kızlaaar kaç kilo aldınız şu zamana kadar. Doktorum bana 7 kiloya kadar normal üstünde riskler artıyor, önemli olan sağlıklı ve bebeğin gelişimine katkıda bulunacak şekilde kilo almak dedi ve meyve yememe bile sıcak bakmadı. İnsülini bir anda yükseltip açlık hissi yaratıyormuş. İnsülin dalgalanmaları istemiyoruz, çok çok az yoğurtla beraber tüketebilirsin dedi. Bademi, cevizi bile avuç avuç değil taneyle yemem gerektiğini söyledi. Sağlıklı rahat bir Hamilelik geçirmek istiyorsak en en dikkat etmemiz gereken şey tansiyon ve şeker dedi. Ben 3 ayda 1.5 kilo aldım, göbişim de çıktı sanki belirgin şu an.

Ben son zamanlarda aşırı kilo almıştım hamile kaldığımı öğrenmeden önce de ekmek makarna pilav yemeyi bırakıp bol su içmeye başlamıştım hamileliğimin ilk 3-4 haftasında 4 kilo verdim şuan 8. Haftamdayim geçen hafta tartıldığımda 1 kilo daha vermişim bu aylarda bir kaç kilo daha verebilirsem kendi sağlığım için daha iyi olacak gibi gayet belirgin bir göbeğim var ama bebekten olduğunu düşünmüyorum kesinlikle

Göbeğin çıkması rahimin büyümesinden kaynaklanıyor canım. Ben henüz kilo almadım. Hatta 1-2 kilo verdim bu aralar tatlıyı kestiğim için. Ama benimde göbeğim büyüdü gibi geliyor bana.

Bende 10+0’dayım, sabahları karnim içeri kaçiyor sanki ama bir meyve yiyeyim hemen şekil aliyor karnimi şişirmişim gibi duruyor

Ben de aynı durumdayım bol giymesem göbek bayaa belirgin. Tam 10+1 olduk biz de ama çok yoğun kabızlık da yaşıyorum

47 ile hamile kalmıştım bulantılarla 45.5 olmuştum. Şu anda 46.5 heralde 3 ay dolana kadar anca eski kiloma dönerim. Tatlı herşeyden tiksindim. Onun da etkisi var sanırım.

Kızlar ben hep yuzuasagi uyurum ellerimi de yastigin altina koyarim. Bebek icin simdilik bir sorun olmaz herhalde demi

Kızlar sol tarafa yatınca bebeğe kan akışımız daha güzel oluyormuş uyurken dönüyoruz zaten bedenlerimiz kendini ayarlıyor ona göre ama sola yatmak daha iyi diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…