- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.981
umarım bebeğin sağlıkla seninle kalır canım. Sıkma canını desem de yaşadığım için biliyorum duygularını.. ben de tedavilerle onca zaman sonra hamile kalmıştım ikinciye.. ama bak şimdi sağlıklı tatlı mı tatlı kızım yanımda ve 4 yaşında oldu bileYaptırdık kuzum 3.yü genetiğe yolladık bişey çıkmamıştı
Merhaba, öncelikle sağlıkla bebeğinizi alın kucağınıza inşallah. İlk gebeliğimde ben de 23+5 te acil 1 cm açılma ile serklaj olmuştum ama şimdi yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Doktorum 14.haftada duruma göre bakıp yapıp yapmamaya karar verecek ama ben öğretmenim ve ameliyattan sonra okula gitmem baya zor olacak gibi, bir de 4 yaşında kızım var. İnşallah her şey olumlu gelişir ve böyle bir ameliyata gerek kalmazMrb kızlar benimde bugün kontrol günümdu kan sulandırıcı iğneye başladık rapor çıkarıp bebek gayet iyi dedi bide benim ilk gebeliğim de açılmam ve sancılarım olduğu için 26.haftada bu gebelik te 13.haftada rahim ağzı na dikiş atılacak bu işlemi yapmış olan var mı aranızda biraz korkuyorum yaabide cinsiyet tahmini alayım yapan varsa kanama alanım var progestan a devam edecem bakalım
Hadi inşallah güzel haberlerini alırızGünaydın kızlar bugün doktorumun önerisiyle Fetal DNA yaptıracağım. Çok heyecanlıyım. Kore'ye ya da Amerika' ya gidecekmiş. Sonuçlar 10 iş günü içinde çıkıyormuş. Sizlerin de fikri olsun istedim . 10. Haftadan itibaren yaptırılabiliyormuş.
Bende duphaston kullanıyorum şimdi kalp atışını duymak için bekliyorum. Acaba kötü bişey olsa kese gelişimi ile ilgili duphastona rağmen lekelenme kanama gibi bi durum yaşar mıydık anlar mıydık olumsuz bişey olduğunu bilginiz var mıDuphaston kullanılıyormuş bende burada öğrendim doktorum hiçbir sıkıntı olmaz dedi düşük önleyici dedi.. Birebir açık kanamam olmadı hep koyu, siyahımsı, kahvemsi Allahın izniyle rabbim bağışlasın yarın sabah direkt doktora gideceğim, bu aralar yoğun ve yorucu geçti açıkçası bende biraz ona yordum, insan her şeyden tedirgin oluyor
Bugün doktora gittim .Ben önceki hamileliğimde Hindistan cevizi yapı sürmüştüm hep çok az çatlağım oldu
İnternette seda altın çatlak kremi var şu an çok uyguna 6 tane aldım 300 TL . Onu da deneyeceğim.Bugün doktora gittim .
kakao yağı
hindistan cevizi yağı
badem yağı
mustela
lierac
bio oil
önerdi hem kozmetik hem doğal kullan işi şansa bırakma sabah akşam uygula dedi. Ayrıca kaşımamak nemlendirmek gerekliymiş.
Allah razı olsun canmumarım bebeğin sağlıkla seninle kalır canım. Sıkma canını desem de yaşadığım için biliyorum duygularını.. ben de tedavilerle onca zaman sonra hamile kalmıştım ikinciye.. ama bak şimdi sağlıklı tatlı mı tatlı kızım yanımda ve 4 yaşında oldu bileve şükürler olsun hiç beklemediğim anda korunurken tekrar hamile olduğumu öğrendim. Ben de kayıplarımdan sonra hep böyle güzel hikayeler arardım buralarda. Acaba bir umudum var mıdır diye ve güzel bir hikaye duyunca nasıl mutlu olurdum. Umutlanırdım. Umarım bu da sana umut olur
Benim de tam olarak canım aynılarını istiyordu. Metro markette çağla buldumavrupa yakasında da var. Bakabilirsin canım
Trendyol markette var canımKızlar iyi akşamlar, İstanbul Avrupa’da ikamet ediyorum. Hamile manavları varmış diye duydum. Canım aşırı biçimde erik, çağla falan çekiyor… Bulamadım çevrede. Bildiği, duyduğu bir yer olan var mı? Gerçekten resmen kıvranıyorummm
Trendyol markette var canım
Aynıyız hafta olarak bende de oluyor herhalde kremlere başlamak lazım yavaştan10-11 arasındayım ama yeni başlamadı benim bir haftadır falan yoğun kaşıntı var pireli gibi triplere girdim
Yaa çok geçmiş olsun canım benimMerhaba, öncelikle sağlıkla bebeğinizi alın kucağınıza inşallah. İlk gebeliğimde ben de 23+5 te acil 1 cm açılma ile serklaj olmuştum ama şimdi yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Doktorum 14.haftada duruma göre bakıp yapıp yapmamaya karar verecek ama ben öğretmenim ve ameliyattan sonra okula gitmem baya zor olacak gibi, bir de 4 yaşında kızım var. İnşallah her şey olumlu gelişir ve böyle bir ameliyata gerek kalmaz
8 haftalık oldum benimde 2 gündür sağ tarafta böyle sızlama batma gibi oluyor. Korktum biraz ama galiba herkes aynı ağrıyı yaşıyormuş normal sanırımBenimde kese solda batmaların yeri onunla alakalı değil rahim büyüyor bebis yer açıyor o sizlamaalr ondan benimde sağda da çok oluyor korkma
Benim çok az kahverengi leke oldu geçen hafta 1 gün oldu 3 gğn olmadı gibi sonra içim rahatlasın dedim dün gittim doktoruma kese gayet düzgün, haftayla uyumlu, bak bebeğin bhrada dedi ama kal atışı için ultrason ısısını vermeyi şuan uygun görmüyorum haftaya randevum vardı zaten o zaman bakalım dedi.. Hiçbir kanama alanı pıhtı vs yok dedi.. Ama DUPHASTONa başlayalım 10 gün kullan dedi tedbirimizi alalım dedi.. Hal o kiBende duphaston kullanıyorum şimdi kalp atışını duymak için bekliyorum. Acaba kötü bişey olsa kese gelişimi ile ilgili duphastona rağmen lekelenme kanama gibi bi durum yaşar mıydık anlar mıydık olumsuz bişey olduğunu bilginiz var mı
Bende duphaston kullanıyorum şimdi kalp atışını duymak için bekliyorum. Acaba kötü bişey olsa kese gelişimi ile ilgili duphastona rağmen lekelenme kanama gibi bi durum yaşar mıydık anlar mıydık olumsuz bişey olduğunu bilginiz var mı
Ben de 11 haftalik oldum8 haftalık oldum benimde 2 gündür sağ tarafta böyle sızlama batma gibi oluyor. Korktum biraz ama galiba herkes aynı ağrıyı yaşıyormuş normal sanırım
Lierac phytolastil aşırı tavsiye ediyorum. Sabahları duştan sonra hindistan cevizi yağı ve geceleri yatmadan önce bu jeli kullandım ilk hamileliğimde dönüşümlü olarak. Göğüslerden itibaren kalçama kadar sürdüm ikisini de, sıfır çatlakla atlattım ilk gebeliği. Bir de naçizane, tecrübeli bir gebiş olarak gümüş meme ucu koruyucu da tavsiye ederim. Doğuma bir iki hafta kala kullanmaya başlarsanız yarasız beresiz atlatırsınız inşallah ilk emzirme süreçlerini.Hanımlar çatlak kremine başladınız mı? Başladıysanız ya da başlayacaksınız neler kullanacaksınız? Eski annelerden de tavsiye alalım . Ben baya göbeklendim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?