2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yaptırdık kuzum 3.yü genetiğe yolladık bişey çıkmamıştı
umarım bebeğin sağlıkla seninle kalır canım. Sıkma canını desem de yaşadığım için biliyorum duygularını.. ben de tedavilerle onca zaman sonra hamile kalmıştım ikinciye.. ama bak şimdi sağlıklı tatlı mı tatlı kızım yanımda ve 4 yaşında oldu bile ve şükürler olsun hiç beklemediğim anda korunurken tekrar hamile olduğumu öğrendim. Ben de kayıplarımdan sonra hep böyle güzel hikayeler arardım buralarda. Acaba bir umudum var mıdır diye ve güzel bir hikaye duyunca nasıl mutlu olurdum. Umutlanırdım. Umarım bu da sana umut olur

Merhaba, öncelikle sağlıkla bebeğinizi alın kucağınıza inşallah. İlk gebeliğimde ben de 23+5 te acil 1 cm açılma ile serklaj olmuştum ama şimdi yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Doktorum 14.haftada duruma göre bakıp yapıp yapmamaya karar verecek ama ben öğretmenim ve ameliyattan sonra okula gitmem baya zor olacak gibi, bir de 4 yaşında kızım var. İnşallah her şey olumlu gelişir ve böyle bir ameliyata gerek kalmaz

Hadi inşallah güzel haberlerini alırız

Bende duphaston kullanıyorum şimdi kalp atışını duymak için bekliyorum. Acaba kötü bişey olsa kese gelişimi ile ilgili duphastona rağmen lekelenme kanama gibi bi durum yaşar mıydık anlar mıydık olumsuz bişey olduğunu bilginiz var mı

Ben önceki hamileliğimde Hindistan cevizi yapı sürmüştüm hep çok az çatlağım oldu
Bugün doktora gittim .

kakao yağı
hindistan cevizi yağı
badem yağı
mustela
lierac
bio oil

önerdi hem kozmetik hem doğal kullan işi şansa bırakma sabah akşam uygula dedi. Ayrıca kaşımamak nemlendirmek gerekliymiş.

İnternette seda altın çatlak kremi var şu an çok uyguna 6 tane aldım 300 TL . Onu da deneyeceğim.

Allah razı olsun canm ne mutlu sana maşallah Allah bağışlasın uzun ömürler versin evlatlarına
6 senedir bende kendimi o umut hikayeleriyle avuttum hep inan kididik didik ettim bu kk yı hep
öyle hamile kalmak bile çok çok az mümkün olan zamanlardaydım 3 senedir gittiğim Dr lar hep suratları düşük ümitsizce bakan yumurta olmayınca çare de olmuyor diyen neler neler
Elhamdülillah verene yine nasip etti
İnşallaah sağlıkla normale döner bırakmaz beni meleğim bizi bizden başka anlayan yok maalesef Rabbim kolaylaştırsın hepimize bu süreci

Kızlar dün toxoplazma rubella vs sonuçlarım çıktı. Rubellaya (kızamıkçık) karşı antikorum yokmuş gebelik boyunca çocuklardan ateşli kişilerden uzak durmamı rüzgarlı havada ve kalabalıkta maske takmamı söyledi dr. Heralde çocuklukta yapılan aşı tutmadı bilmiyorum. Ama bi tedirgin olmaya başladım. Sizin sonuçlarda böyle çıkan oldu mu?

Yaa çok geçmiş olsun canım benim benim doktorum ben risk almak istemiyorum direk dikiş atılacak dedi benim de 26.haftada başlamıştı 1 cm acilmayla ve hemen hemen her gün de sancı çektim 38.haftaya kadar bana dikiş işlemi için geç olduğu için pesser denen plastik bişey takmislardi sonra enfeksiyon olmustu çok çektim ama sonu güzel oldu çok şükür inşallah bu bebeklerimizi de sağlıkla kucağımıza alırız canım ya ameliyat tan sonra yatış mi gerekiyor benimde 7 aylık bebişim var nasıl olacak zor bir şey mi acaba

Benimde kese solda batmaların yeri onunla alakalı değil rahim büyüyor bebis yer açıyor o sizlamaalr ondan benimde sağda da çok oluyor korkma
8 haftalık oldum benimde 2 gündür sağ tarafta böyle sızlama batma gibi oluyor. Korktum biraz ama galiba herkes aynı ağrıyı yaşıyormuş normal sanırım

Benim çok az kahverengi leke oldu geçen hafta 1 gün oldu 3 gğn olmadı gibi sonra içim rahatlasın dedim dün gittim doktoruma kese gayet düzgün, haftayla uyumlu, bak bebeğin bhrada dedi ama kal atışı için ultrason ısısını vermeyi şuan uygun görmüyorum haftaya randevum vardı zaten o zaman bakalım dedi.. Hiçbir kanama alanı pıhtı vs yok dedi.. Ama DUPHASTONa başlayalım 10 gün kullan dedi tedbirimizi alalım dedi.. Hal o ki
O günün akşamı simsiyah bi akıntım oldu hiç taze açık kan görmedim hep koyu, kahverengi olarak geliyor doktoruma yazdım sorun yok gibi görünüyor dedi onlar birikmiş impitasyon kanamaları olabilir dedi ama dğn sanırım o ilaç hafifletti beni şimdi tekrar doktora gideceğim İnşaAllah bir sıkıntı yoktur, rabbim bağışlar bizlere

Canım benim 2. Kutu duphaston um bitmek üzere 3 e geçeceğim bir zararı yok dedi doktorum bebek tutunsun diyeymis

8 haftalık oldum benimde 2 gündür sağ tarafta böyle sızlama batma gibi oluyor. Korktum biraz ama galiba herkes aynı ağrıyı yaşıyormuş normal sanırım
Ben de 11 haftalik oldum 2 gundur sag tarafimda batma sanci gibi bana da oluyor. Rahim buyudugu icinmis kaslar geriliyormus

Hanımlar çatlak kremine başladınız mı? Başladıysanız ya da başlayacaksınız neler kullanacaksınız? Eski annelerden de tavsiye alalım . Ben baya göbeklendim çünkü
Lierac phytolastil aşırı tavsiye ediyorum. Sabahları duştan sonra hindistan cevizi yağı ve geceleri yatmadan önce bu jeli kullandım ilk hamileliğimde dönüşümlü olarak. Göğüslerden itibaren kalçama kadar sürdüm ikisini de, sıfır çatlakla atlattım ilk gebeliği. Bir de naçizane, tecrübeli bir gebiş olarak gümüş meme ucu koruyucu da tavsiye ederim. Doğuma bir iki hafta kala kullanmaya başlarsanız yarasız beresiz atlatırsınız inşallah ilk emzirme süreçlerini.

Kızlar geçenlerde activia sade yoğurt yiyebilir miyim diyen biri vardı kimdi hatırlayamadım,doktoruma sordum sakıncası yok dedi hatta kabızlık için bana Duphalac verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…