2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bunun fiyatı 2binlere çıkmış benim geçen gebeligimden artmıştı kullanıyorum şimdilik.

Bunun fiyatı 2binlere çıkmış benim geçen gebeligimden artmıştı kullanıyorum şimdilik.
Oha ne olmuş öyle bende de bir yarım tüp var hemen başlamayayım bari biraz daha büyüyünce başlarım
bu arada geçen sene de aynı zamanlarda hamilelik yaşamış biri olarak yaz hamileliği diyor ve susuyorum

Valla nasıl alacaz nasıl yapacaz bilmiyorum. Her şey çok pahalı

Merhaba.. bugün özelden doktor görüşmem vardı.. karşılıklı çok memnun kaldık, ve inşallah herşey güzel giderse onunla doğum planlayacağız. Hastaneyide çok beğendim. Doğum paketi anlaşmamızı yapıp geldik bakalım. Muayene ücreti gittiğim doktorun 2800 müş. Paket daha avantajlı geldi bize eşimle.. 55.000 tl ye herşey dahil paket yaptık. Hastane Ankara Tobb etü, doktor doç. Dr Ümit Korucuoğlu. Bütün endişelerimi kucaklayan naif, ilgili bir doktor, zaten epeydir takip ediyordum kendisini. Enerjimiz de tuttu açıkcası.. iş gereği Balıkesirdeyim ben ama eşim ankarada burdada evimiz var. Onun için Balıkesiri hiç düşünmedim bile doğum için. İki hafta sonra kontrole çağırdı.. tavsiyeleri ile motive etti.. bebeğimin kalp atışlarını dinletti.. bu arada dün devlet hastanesinde 6+2 demişti ultrasona göre, ama bugün 7+2 dedi. Gayet güzel, herşey yolunda dedi. Yeni fotomuzu verdi

Eklentiler

• image.webp
    48 KB · Görüntüleme: 95
Valla nasıl alacaz nasıl yapacaz bilmiyorum. Her şey çok pahalı
Daha çok başındayız zamanla yavaş yavaş hepsi alınır aceleye gerek yok kızım için aldığım her şey duruyor malum arada çok zaman yok hala 5.5 aylık kendisi küçülen giysilerini de hurç yapıyorum çoğu nötr renkler olduğu için kullanılır erkek de olsa bu seferki, artık iki tane hastane çıkışı alır çıkarım ben bu işin içinden

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim 55.000₺’ye tüm kontrol muayeneleri ve tarama testleri de dahil değil mi? Eğer öyleyse çok güzel fiyat gerçekten, benim gittiğim hastanede sgk’lıya muayene şu an 1.200₺, doğumu da geçen ekim ayında 20.000₺’ye yaptım bu sene illa fiyat değişir, 6 ayda bir değişiyor çünkü. Doktorunuzla da enerjiniz tuttuysa çok iyi etmişsiniz paket satın alarak.

Evet hepsi dahil.. bana da uygun geldi

2. Doğumumu Tobb da yaptım çok memmun kalmıştım doktorumun özel muayenehanesi var ama doğumlar için Tobb u tercih ediyor genelde..çocuklarımın kontrolü için de uzun süre orada devam ettim

Herkese merhaba, kontrolden geliyorum. Güncelleme yapabilir miyiz? kediannesibiri
10+6 günlük ve tahmini doğum tarihi 2 Ekim

Doktorumuz ikili tarama testi yaptirip yaptirmayacağimizi sordu bizde yaptirmama taraftarı olduğumuzu bildirdik, allah herkese hayirli sağlıklı evlatlar versin

Bir de multivitamin ve kan ilacına başladım bugün itibariyle

Kızlar 5-6 haftalık gebelikte kalça kemiği ağrısı yaşayan var mı özellikle sağ kalça kemiğim kendini belli edecek şekilde ağrıyor

Ben de çok araştırdım en iyisi Lierac sanırım... Lierac jel ve yağını aldım bir de Mustela aldım 4100 tl tuttu Eczacı sakın internetten almayın çok sahtesi var dedi bilginiz olsun kızlar.

Merhaba .
Kafanızı bunlarla meşgul edip strese girmememenizi öneririm .
Ama illa kanama olur mu diye takikiyorsa aklınıza şöyle soyliyim ben 2 yıl önce düşük yaptım.
İlk degerim 57 gibi değerle basladı.
Sonraki 88 böyle arttı .
Çok yavaş artıyordu .
Doktor 20 gün sonrasına randevu vermişti hem kese hem kalp atışı için .
Sıksık kan vermedim o yüzden .
Benim tam transferimden 28 gün sonra lekelenmem başladı doktora gittim .
Ekranda çok kucuk kese benzeri bişey görmüştü ama emin olamadi bu kadar küçük kalamaz bı terslik var dedi .
Beta HCG bakti degerlerim dusuyormus malesef .
Bebek gelişmediği için vücut atmış.
Marta kadar yavaş yavaş kanamayla dusuk yaptım hiç bir ilaç vermedi .
Büyük ihtimal düşük yapmaya önceden basladim beta HCG 27 düşmüştü son baktiginda .
ama lekelenmem sonra başladı .
İlaçlardan dolayı geç başlamış olabilir.

Merhaba arkadaşlar 9+1 deyim iki gündür aşırı belim ağrıyor ya , kasıklarım zaten ara ara ağrıyor
Buarada doğum için doktorla konuşarak şimdiden fiyat belirlenebiliyor mu?
Özel sağlık sigortası yaptir dediler bana daha uyguna gelir diye. Çünkü buralarda doğum çok yüksek fiyat nasıl bir yol izlemek lazim

hamile kaldıktan sonra maalesef dogum teminatlı sigortalar cokta mantıklı olmuyor benim tss var dogum teminatlı ama arkadasımın yoktu özel sigorta dogum içinde 43 bin demiş özel polikinliği olan doktora gittiğinde 45 bin hersey dahil demiş o yüzden iyi arastırmak gerekiyor bazı hastaneler direkt paket olarak baslatabiliyor kimiside dogum zamanı dogum parası neyse o diyo bursa için konusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…