- 17 Haziran 2023
- 1.035
- 2.550
- 53
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.001
Bunun fiyatı 2binlere çıkmış benim geçen gebeligimden artmıştı kullanıyorum şimdilik.Lierac phytolastil aşırı tavsiye ediyorum. Sabahları duştan sonra hindistan cevizi yağı ve geceleri yatmadan önce bu jeli kullandım ilk hamileliğimde dönüşümlü olarak. Göğüslerden itibaren kalçama kadar sürdüm ikisini de, sıfır çatlakla atlattım ilk gebeliği. Bir de naçizane, tecrübeli bir gebiş olarak gümüş meme ucu koruyucu da tavsiye ederim. Doğuma bir iki hafta kala kullanmaya başlarsanız yarasız beresiz atlatırsınız inşallah ilk emzirme süreçlerini.
Eki Görüntüle 3399743
Oha ne olmuş öyleBunun fiyatı 2binlere çıkmış benim geçen gebeligimden artmıştı kullanıyorum şimdilik.
Valla nasıl alacaz nasıl yapacaz bilmiyorum. Her şey çok pahalıOha ne olmuş öylebende de bir yarım tüp var hemen başlamayayım bari biraz daha büyüyünce başlarım
bu arada geçen sene de aynı zamanlarda hamilelik yaşamış biri olarak yaz hamileliği diyor ve susuyorum
Daha çok başındayız zamanla yavaş yavaş hepsi alınır aceleye gerek yokValla nasıl alacaz nasıl yapacaz bilmiyorum. Her şey çok pahalı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerimMerhaba.. bugün özelden doktor görüşmem vardı.. karşılıklı çok memnun kaldık, ve inşallah herşey güzel giderse onunla doğum planlayacağız. Hastaneyide çok beğendim. Doğum paketi anlaşmamızı yapıp geldik bakalım. Muayene ücreti gittiğim doktorun 2800 müş. Paket daha avantajlı geldi bize eşimle.. 55.000 tl ye herşey dahil paket yaptık. Hastane Ankara Tobb etü, doktor doç. Dr Ümit Korucuoğlu. Bütün endişelerimi kucaklayan naif, ilgili bir doktor, zaten epeydir takip ediyordum kendisini. Enerjimiz de tuttu açıkcası.. iş gereği Balıkesirdeyim ben ama eşim ankarada burdada evimiz var. Onun için Balıkesiri hiç düşünmedim bile doğum için. İki hafta sonra kontrole çağırdı.. tavsiyeleri ile motive etti.. bebeğimin kalp atışlarını dinletti.. bu arada dün devlet hastanesinde 6+2 demişti ultrasona göre, ama bugün 7+2 dedi. Gayet güzel, herşey yolunda dedi. Yeni fotomuzu verdi
Ben güvendiğim yerden saf kakao, shea, hindistan cevizi yağı alıp onlardan bir karışım yapıp biraz da saf zeytinyağ ekleyip onu sürmeyi düşünüyorum. Maksat güzelce yumuşaması yağlanması zaten.Valla nasıl alacaz nasıl yapacaz bilmiyorum. Her şey çok pahalı
Evet hepsi dahil.. bana da uygun geldiHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim55.000₺’ye tüm kontrol muayeneleri ve tarama testleri de dahil değil mi? Eğer öyleyse çok güzel fiyat gerçekten, benim gittiğim hastanede sgk’lıya muayene şu an 1.200₺, doğumu da geçen ekim ayında 20.000₺’ye yaptım bu sene illa fiyat değişir, 6 ayda bir değişiyor çünkü. Doktorunuzla da enerjiniz tuttuysa çok iyi etmişsiniz paket satın alarak.
2. Doğumumu Tobb da yaptım çok memmun kalmıştımMerhaba.. bugün özelden doktor görüşmem vardı.. karşılıklı çok memnun kaldık, ve inşallah herşey güzel giderse onunla doğum planlayacağız. Hastaneyide çok beğendim. Doğum paketi anlaşmamızı yapıp geldik bakalım. Muayene ücreti gittiğim doktorun 2800 müş. Paket daha avantajlı geldi bize eşimle.. 55.000 tl ye herşey dahil paket yaptık. Hastane Ankara Tobb etü, doktor doç. Dr Ümit Korucuoğlu. Bütün endişelerimi kucaklayan naif, ilgili bir doktor, zaten epeydir takip ediyordum kendisini. Enerjimiz de tuttu açıkcası.. iş gereği Balıkesirdeyim ben ama eşim ankarada burdada evimiz var. Onun için Balıkesiri hiç düşünmedim bile doğum için. İki hafta sonra kontrole çağırdı.. tavsiyeleri ile motive etti.. bebeğimin kalp atışlarını dinletti.. bu arada dün devlet hastanesinde 6+2 demişti ultrasona göre, ama bugün 7+2 dedi. Gayet güzel, herşey yolunda dedi. Yeni fotomuzu verdi
Ayy ne güzel.. benim ilk gebeliğim2. Doğumumu Tobb da yaptım çok memmun kalmıştımdoktorumun özel muayenehanesi var ama doğumlar için Tobb u tercih ediyor genelde..çocuklarımın kontrolü için de uzun süre orada devam ettim
Ben de çok araştırdım en iyisi Lierac sanırım... Lierac jel ve yağını aldım bir de Mustela aldım 4100 tl tuttuBugün doktora gittim .
kakao yağı
hindistan cevizi yağı
badem yağı
mustela
lierac
bio oil
önerdi hem kozmetik hem doğal kullan işi şansa bırakma sabah akşam uygula dedi. Ayrıca kaşımamak nemlendirmek gerekliymiş.
Bende lierac kullanıyorum gayet iyiBen de çok araştırdım en iyisi Lierac sanırım... Lierac jel ve yağını aldım bir de Mustela aldım 4100 tl tuttuEczacı sakın internetten almayın çok sahtesi var dedi bilginiz olsun kızlar.
Merhaba .Bende duphaston kullanıyorum şimdi kalp atışını duymak için bekliyorum. Acaba kötü bişey olsa kese gelişimi ile ilgili duphastona rağmen lekelenme kanama gibi bi durum yaşar mıydık anlar mıydık olumsuz bişey olduğunu bilginiz var mı
Kızlar 5-6 haftalık gebelikte kalça kemiği ağrısı yaşayan var mı özellikle sağ kalça kemiğim kendini belli edecek şekilde ağrıyor
Kaç haftalık oldunuz keseyi daha görmedik biz ağrı da olunca bir tedirgin oldukBen ilk haftalarda sağ kalça ağrısı çektim, hala daha ara ara ağriyor canim
hamile kaldıktan sonra maalesef dogum teminatlı sigortalar cokta mantıklı olmuyor benim tss var dogum teminatlı ama arkadasımın yoktu özel sigorta dogum içinde 43 bin demiş özel polikinliği olan doktora gittiğinde 45 bin hersey dahil demiş o yüzden iyi arastırmak gerekiyor bazı hastaneler direkt paket olarak baslatabiliyor kimiside dogum zamanı dogum parası neyse o diyo bursa için konusuyorumMerhaba arkadaşlar 9+1 deyim iki gündür aşırı belim ağrıyor ya , kasıklarım zaten ara ara ağrıyor
Buarada doğum için doktorla konuşarak şimdiden fiyat belirlenebiliyor mu?
Özel sağlık sigortası yaptir dediler bana daha uyguna gelir diye. Çünkü buralarda doğum çok yüksek fiyat nasıl bir yol izlemek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?