2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben yaşadım 2 hafta civarı sürdü hep peçeteye geliyordu, günde 2 tane progestan kullanıyorum şimdi geçti gibi bakalım. Başta ben de çok korkmuştum ama olabiliyormuş bazı gebelerde.Takibini yapıp ilaçlarımızı aldıktan sonra başka yapacak bir şeyimiz yok. Sağlıklı gebelikler diliyorum

Hanım lar bişey sorcam. 5+3 haftalık gebeyim.4+3 de keseyi gördük. Haftaya nasipse kalp atışına gideceğiz. Merak ettiğim bişey var doktor bana kese solda dedi ama benim batmalarım bazen solda bazen sağda oluyor. Kramlarında yeri değişiyor bazende ortada oluyor. Örneğin bi saattir ara arar sağda iğne gibi batma oluyor. Bu normal mi? Yani bebeğim olduğu tarafta olması gerekmiyor mu

Valla nasıl olması gerekiyor bilmiyorum ama bende de senin gibi oluyordu

Benimde kese solda batmaların yeri onunla alakalı değil rahim büyüyor bebis yer açıyor o sizlamaalr ondan benimde sağda da çok oluyor korkma

Yani tam olarak anlayamadım şimdi sizin gebeliğiniz ikiz mi tek mi
Tek gebeliğim ama iki kese var tüp Bebek tedavisini yapan Drum iki keseyi gördü iki kalp atışı dinledik ama bu olaydan ikingun sonra diğer iki kadın dogumcu ikinci kesenin boş olduğunu söyledi

Bende sizin sorunuzun yanıtı tam değil derken iki farklı olay ama rahim içinde o kadar farklı olaylar oluyor ki benim tek keseden iki kese iki kalp atışını duyup iki gün sonra tek sağlıklı bebek ve boş kese olaylarını yaşadım sizde kesenin küçüklüğüne yada başka birşeye takılıp üzülmeyin neler oluyor diye kendimden örnek vermek istedim kal atışı alınmayan bir hafta sonra gelişimi olup kalp atışı duyulan bebekler var hemen kötü düşünmeyin demek istedim farklı durumlar yaşadığımız zaten apaçık

Arkadaşlar merhaba 6+3 teyim sabah muayene oldum doktor kanama alan, pıhtı vs hiçbirşey yok dedi. Ama 2 saat önce çok koyu siyaha yakın bir kanama gibi bir şey oldu peçeteme gelmişti tamamiyle.. Sonra çamur gibi kanın koyusu da vardı içinde aktı bi kaç damla daha aktı. Çok tedirginim sizce normal mi doktor sabah bir şey yok dedi

Teşekkür ederim insan olumsuzluğa kapılıyor tabi ki ne olacağımız belli değil beklemekten başka çare yok. Kötü düşünmemeye çalışacağım. İlk defa hamile kaldım buralara gelmek bile çok bişeydir. Keseler bazen çok çabuk gelişiyor bazen de yerinde sayıyor inşallah hepimiz için güzel şeyler olur

Doktor bişey yok dediyse korkmayın progestan vermedi mi

İnanın mucizeler bitmiyor ve olacak olan oluyor o zaman ben yine kendimden örnek vereyim nerelerden geldim buralara tüp bebeğe başladım 7 yumurtam toplandı sadece bir tanesi döllendi ve o bir tane embriyom 5. Güne ulaştı 5. Güne ulaştıktan sonra da gen testine gitti ve tek embriyom çok şükrü ki transfer edilebilir çıktı sonucu o bir tane çok embriyom da çok şükür tutundu iki mi tek mi muammasını az önce bahsetmiştim bugüne şükür sizde lütfen iyi düşünün iyi olsun her birimiz sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıkla kucağımıza alıp büyütelim inşallah

Hic olmaz bundan sonra kanamaniz ınsallah

Yok duphaston verdi, hani sabah olmayıp bir kaç saat içerinde kanama alanı oluşabilir mi olsa bile direkt taze kan gelmez mi, çok korktum gerçekten
Benim de kanama alanım vardı 6-7. haftada 1 hafta kullandım kesilmişti lekeler kanama alanı varsa bile verdiği ilaç 3-4 gün içinde tamamen kesiyor zaten bebeğiniz sağlıklıysa her şekilde tutunacak size stres yapmayaya çalışın bu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…