2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
diyetisyene giden var mı ya da ne düşünüyosunuz bu konuda ben cok kilo aldıgım dönemde hamile kaldım hayalim bu kilolarda doguma girmek idi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama kararsızımda
Diyetisyen e şeker zorunluluguyla gidiyorum malesef bugün dahiliye ye kontrole gittim ve insülin de başladı zaten oksapar vuruyorum hergun bı de insülin iğnesi doğuma kadar moralim bozuldu ama hayırlısı bebeklerim iyi olsunda gerisi önemli değil

Kızlar ben günlerin hızına yetişemiyorum çocuklar ev temizlik derken buraya giremiyorum çok hepinizin ramazanı mübarek olsun oruç değilim belki çoğumuz tutamadik ama bu maneviyatı doyasıya yaşayıp dualarda buluşalım inşallah herkese sağlıklı güzel gebelikler diliyorum

Evet tüp bebek sürecine girdiğimden beri hem kendimin hemde başkalarının mucizelerine şahit oldum. Bişey bitiyorsa bile bi son değil. Bunu öğrendim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz evham yüklüyüm. Benim de yumurta sayım muhteşem değildi bizde sperm sorunu vardı çok uğraştık sperm bulabilmek için…çok zorlu yollardan geçtik ne diyim Allah büyük

Bugüne gelemeyen de bir sürü insan var inşallah sende bebeğinle ilgili çok güzel haberler alacaksın güzel haberlerini bekliyor olacağım bizler çok emekle buralara geldik zor elde edince evhamı da ister istemez fazla oluyor sağlık olsun ne diyelim

Kızlar oruç tutamıyoruz ama eğer isterseniz gönüllü olanlarla Ramazan-ı şerifin yüzü suyu hürmetine hep beraber bir hatim yapabiliriz. Katılmak isteyenler bana özelden yazarsa liste yaparız. Cüzleri paylaşırız inşallah

İnşAllah hiçbir sıkıntı olmaz, 1 2 defa leke gördüğümü söylemiştim doktorda o da her ihtimale karşı DUPHASTONa başlayalım dedi 5 gün sabah akşam 5 gün tek öğün kullan sonra kontrole gel dedi ama bugün resmen kop koyu akıntı oldu şuan azaldı ugak ufak leke olarak var iftardan hemen sonra kullandım ilacı

Yok duphaston verdi, hani sabah olmayıp bir kaç saat içerinde kanama alanı oluşabilir mi olsa bile direkt taze kan gelmez mi, çok korktum gerçekten
Canm dubhaston gebelikte kullanılıyor mu çok şaşırdım hormon ilacı bnm yoğun adet kanamalarim olunca daha önce iki kere kullanmıştım gebelikten önce adetlerimi düzene sokmuştu. Kandan korkma bnm iki gebeligimdede oldu pembe parlak olmadığı sürece bişey olmaz inşallah bn çok ayakta durunca ve yorulunca oluyor bol bol uzan ayağının altına yastık koy gerekirse sağlık ocağına git yada acile progestan yazdır fitil olarak kullan

Duphaston kullanılıyormuş bende burada öğrendim doktorum hiçbir sıkıntı olmaz dedi düşük önleyici dedi.. Birebir açık kanamam olmadı hep koyu, siyahımsı, kahvemsi Allahın izniyle rabbim bağışlasın yarın sabah direkt doktora gideceğim, bu aralar yoğun ve yorucu geçti açıkçası bende biraz ona yordum, insan her şeyden tedirgin oluyor

Kızlar iyi akşamlar, İstanbul Avrupa’da ikamet ediyorum. Hamile manavları varmış diye duydum. Canım aşırı biçimde erik, çağla falan çekiyor… Bulamadım çevrede. Bildiği, duyduğu bir yer olan var mı? Gerçekten resmen kıvranıyorummm

Hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle bnmde kanamam aynı anlattigin gibiydi ilacını kullan ayağın yüksekte olacak şekilde uzan dinlen geçer merak etme bnde ilk gebelikte çok pimpirikliydim hamdolsun bı oğlum olduğu için nasip dedim artık bunada hiç stres yapmadım dinlenmedim de diyebilirim dinlenecek vakit olmuyor cocuk olunca çok şükür bı sıkıntı olmadı yarın öbür gün gidecem bnde sağlıklı bı şekilde ilerler inşallah hepimizin gebeliği

Canım eski kayıplarınızı hiç genetik teste yollamış mıydınız? Ben de iki kayıp yaşadım ikisi de farklı farklı kromozom anomalisi çıktı. Sonra eşim ve bana da yapıldı kromozomlarımız normal çıktı.

Benim de tam olarak canım aynılarını istiyordu. Metro markette çağla buldum avrupa yakasında da var. Bakabilirsin canım

İçimi çok ferhalattın İnşaAllah dediğin gibi olur, illaki her şeye takılıyor insan ama bu da biraz farklı olunca çok takıldım Allah razı olsun sorunsuz sıkıntısız kucağına kavuştursun rabbim, tüm bekleyenleri içlerinde de beni İnşaAllah  yarında doktoruma gideyim muhtmelen başlatır ilaca

Yaptırdık kuzum 3.yü genetiğe yolladık bişey çıkmamıştı

Benim de göğüste oluyor ben kullanıyorum birkaç haftadır çatlak kremi. Rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…