2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı? 10+2 haftalığım.Bugün hissettim sankiama emin olamadım

Ya ama doktor bana 12. Haftadan sonra kasılmaya sebep olur keselim dedi o öyle deyince de insan tedirgin oluyor ben şuan 11+3 üm hala devam ediyorum ama kararsızım

Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı? 10+2 haftalığım.Bugün hissettim sankiama emin olamadım
Benim ikinci gebeliğim canım ilkinde hissettim demiştim sanırım 13-14 falanken, doktorum gülmüş imkansız demişti 17 haftadan önce, 10+2 daha çok çok küçük bağırsak hareketlerini dikkat kesildiğimiz için kıpırtı sanıyoruz bence, hareket olunca net anlıyorsun çünkü ara ara hep hissediyorsun

Ya benim de 2.gebeliğim biliyorum saçma ama gerçekten bi an hareket mi etti acaba dedim

Kızlar ben günlerdir uyuyamıyorum gece 3 te 4te bı uyanıyorum sonra sabaha kadar uyku tutmuyor bı de o durumda işe gidiyorum çok zorlanıyorum doktorum normal deyip duruyor.
Benim uykularım hala düzelmedi ama bende depresyon ve anksiyete de var. Vücudum antidepresan istiyor uykularım aşırı kötüydü. Daha hamile olduğumu öğrenmeden kıvranmalar başladı. Doktor unisom diye bi ilaç verdi 3 haftadır onu kullanıyorum bir tık uyutuyor. Ama çok hafif ve gebelik kategorisinde bir ilaç. Parol gibi yani ama etkisi de parol kadar az. Ama sanki benim mide bulanmamı da önlüyor gibi geldi. Bunun için de kullanıyormuş sanırım

Ben ameliyattan sonra tuvalet duş ve yemek dışında hep yattım canım, ama 35.haftadan sonra gez dedi bana doktor ben de baya gezdim 37+5 de dikişim alındı 38+5 te yavrumu kucağıma aldım Amin inşallah bunlar da sağlıkla kucağımıza gelir inşallah

Kızlar merhaba, 7+3'teyim ama kendimi aşırı halsiz hissediyorum. Mide bulantım şiddetli değil fakat yiyeceklere karşı aşırı isteksizligim var. Bugün hicbir sey yiyemedim bu saate kadar, su dahil. Bunun sebebi bulantı değil daha cok böyle aklıma yiyecek geldikçe sanki tıka basa tokmuşum da o tokluğun üstüne yemek yemeye çalışacakmışım gibi bir his. Böyle hisseden var mi? Bu haftalarda doğal mı? Ne zaman geçecek? Kendimi surekli hasta gibi hissetmekten cok bunaldım.

Ben de o haftalarda öyleydim. İstifra etmeyecek kadar mide bulantısı ve iştahsızlık vardı. şu an 10+1 deyim birkaç gündür yemek yiyebiliyorum. Şu anda da kasık ağrılarım var. Her hafta yeni güncelleme geliyor sanki

Benim de ara ara oluyor ve dediğiniz gibi regl olacağım dönemlerde artıyor sanki psikolojikte olabilir ama sizin gibi dikkat etmiştim buna. Rahim büyüdüğü için çok normal dedi doktorum bir de bel ağrısı eşlik ediyor aman diyeyim. Neyse bir sıkıntı olmasın da güzel ağrılar bunlar

Sütüm hala aynı geliyor bana memelerde hafif bir yumuşama var ama kontrol etmek için elle sağdım biraz, yine tazyiki vardı. Kızım da doyuyor doymasa asla durmaz çok iştahlı bir bebek. Çişleri kakaları normal sayıda ruh hali de güzel. Aramızda bu kadar güzel bir bağ kurulmuşken bırakmayı hiç istemiyorum karnımdakine bir zararı olmayacaksa beslenmeyle ve takviyelerle iyice destek yapıp devam etmek istiyorum açıkçası. Uyku konusu ayrı bir konu, biz üçümüz birlikte yatıyoruz bebeğimin kırkı çıktığından beri ve kızım hep emerek uyuyor. Şimdi memeden kesince nasıl uyuyacak hiçbir fikrim yok, düşündükçe içim cız ediyor. Analık vicdan azabıyla el ele gidiyor hep
Ben çok mutluyum emzirmekten, dünyanın en güzel duygusu bence. Bazen yorucu oluyor ama o anlarda tatlı yüzüne bakıp avunuyor insan, keşke elimden gelse de hiç ara vermeden ikisini birden emzirsem, doktoru dinleyesim emzirmeyi bırakasım inan hiç yok. Katı gıdaya başladık şimdi ufak ufak belki dedim dikkati biraz dağılır tadımlarla falan ama yok, yine memeci hep memeci

Canim bende 10 haftaligim artik bende suanda oyleyim asiri yorgun halsiz gucsuz midem surekli bulanti halinde yemek olayi zorla yiyorum suanda cubuk krekar yiyorum mideme iyi geldi

Canim bende 10 haftaligim artik bende suanda oyleyim asiri yorgun halsiz gucsuz midem surekli bulanti halinde yemek olayi zorla yiyorum suanda cubuk krekar yiyorum mideme iyi geldi
Ben de pide yiyorum su an. Peynir bile istemiyorum boş ekmek gibi iyi geldi kuru kuru. Gercekten can sıkıcı bir durum en kisa sürede her sey normale doner umarim

Mutlu olduğunuz şey size ailenize şifa gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…