- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.041
Ya ama doktor bana 12. Haftadan sonra kasılmaya sebep olur keselim dedi o öyle deyince de insan tedirgin oluyor ben şuan 11+3 üm hala devam ediyorum ama kararsızımtamsen kardeş arası bağ açısından da çok faydalı ama en önemlisi sizin psikolojiniz siz iyiyseniz mutluysanız onlar zaten huzurlu olurlar .. ikisini yeri gelim ayrı anda emzirirken bunalmayacaksanız aksine aşırı keyif alacaksanız durmayın devam edin zaten ilk çocuk genelde böyle anlarsa bi süre sonra kendi bırakıyormuş siz sadece normal akışta sakince ilerleyin süreç size yardım edecektir .
Benim ikinci gebeliğim canım ilkinde hissettim demiştim sanırım 13-14 falanken, doktorum gülmüş imkansız demişti 17 haftadan önce, 10+2 daha çok çok küçük bağırsak hareketlerini dikkat kesildiğimiz için kıpırtı sanıyoruz bence, hareket olunca net anlıyorsun çünkü ara ara hep hissediyorsunKızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı? 10+2 haftalığım.Bugün hissettim sankiama emin olamadım
Ya benim de 2.gebeliğimBenim ikinci gebeliğim canım ilkinde hissettim demiştim sanırım 13-14 falanken, doktorum gülmüş imkansız demişti 17 haftadan önce, 10+2 daha çok çok küçük bağırsak hareketlerini dikkat kesildiğimiz için kıpırtı sanıyoruz bence, hareket olunca net anlıyorsun çünkü ara ara hep hissediyorsun
Benim uykularım hala düzelmedi ama bende depresyon ve anksiyete de var. Vücudum antidepresan istiyorKızlar ben günlerdir uyuyamıyorum gece 3 te 4te bı uyanıyorum sonra sabaha kadar uyku tutmuyor bı de o durumda işe gidiyorum çok zorlanıyorum doktorum normal deyip duruyor.
Ayy öyle mi ben ilk gebeliğin ondan anlamadın sandım canım belki de doğrudur yani her zaman doktorlar iyi bilmiyor gerçeğiYa benim de 2.gebeliğimbiliyorum saçma ama gerçekten bi an hareket mi etti acaba dedim
Ben ameliyattan sonra tuvalet duş ve yemek dışında hep yattım canım, ama 35.haftadan sonra gez dedi bana doktor ben de baya gezdimYaa çok geçmiş olsun canım benimbenim doktorum ben risk almak istemiyorum direk dikiş atılacak dedi benim de 26.haftada başlamıştı 1 cm acilmayla ve hemen hemen her gün de sancı çektim 38.haftaya kadar bana dikiş işlemi için geç olduğu için pesser denen plastik bişey takmislardi sonra enfeksiyon olmustu çok çektim ama sonu güzel oldu çok şükür inşallah bu bebeklerimizi de sağlıkla kucağımıza alırız canım ya ameliyat tan sonra yatış mi gerekiyor benimde 7 aylık bebişim var nasıl olacak zor bir şey mi acaba
Kızlar merhaba, 7+3'teyim ama kendimi aşırı halsiz hissediyorum. Mide bulantım şiddetli değil fakat yiyeceklere karşı aşırı isteksizligim var. Bugün hicbir sey yiyemedim bu saate kadar, su dahil. Bunun sebebi bulantı değil daha cok böyle aklıma yiyecek geldikçe sanki tıka basa tokmuşum da o tokluğun üstüne yemek yemeye çalışacakmışım gibi bir his. Böyle hisseden var mi? Bu haftalarda doğal mı? Ne zaman geçecek? Kendimi surekli hasta gibi hissetmekten cok bunaldım.
Benim de ara ara oluyor ve dediğiniz gibi regl olacağım dönemlerde artıyor sanki psikolojikte olabilir ama sizin gibi dikkat etmiştim buna. Rahim büyüdüğü için çok normal dedi doktorum bir de bel ağrısı eşlik ediyor aman diyeyim. Neyse bir sıkıntı olmasın da güzel ağrılar bunlar10+1 deyim ve kasık ağrılarım var birkaç gündür. Yanlış hesaplamadıysam regl döngüme denk gelen zamanlarda böyle ağrılar yaşıyorum. Daha önce böyle ağrılar yaşayan oldu mu, denk mi geldi yoksa bebek büyüdüğü için mi oluyor sizce?
Sütüm hala aynı geliyor bana memelerde hafif bir yumuşama var ama kontrol etmek için elle sağdım biraz, yine tazyiki vardı. Kızım da doyuyor doymasa asla durmaz çok iştahlı bir bebek. Çişleri kakaları normal sayıda ruh hali de güzel. Aramızda bu kadar güzel bir bağ kurulmuşken bırakmayı hiç istemiyorum karnımdakine bir zararı olmayacaksa beslenmeyle ve takviyelerle iyice destek yapıp devam etmek istiyorum açıkçası. Uyku konusu ayrı bir konu, biz üçümüz birlikte yatıyoruz bebeğimin kırkı çıktığından beri ve kızım hep emerek uyuyor. Şimdi memeden kesince nasıl uyuyacak hiçbir fikrim yok, düşündükçe içim cız ediyor. Analık vicdan azabıyla el ele gidiyor hepCanım doktor 12 hafta dedi benim oğlanın yaşına az kaldı ama benim ki de memeye düşkün ve memesiz uyumayan bir çocuk bide 9-10 hafta civarı sütümün azaldığını hissettim eski sütüm de kalmadı ama hala emziriyorum, bakacağımı bende bilmiyorum seni çok iyi anlıyorum
Ben çok mutluyum emzirmekten, dünyanın en güzel duygusu bence. Bazen yorucu oluyor ama o anlarda tatlı yüzüne bakıp avunuyor insan, keşke elimden gelse de hiç ara vermeden ikisini birden emzirsem, doktoru dinleyesim emzirmeyi bırakasım inan hiç yok. Katı gıdaya başladık şimdi ufak ufak belki dedim dikkati biraz dağılır tadımlarla falan ama yok, yine memeci hep memecitamsen kardeş arası bağ açısından da çok faydalı ama en önemlisi sizin psikolojiniz siz iyiyseniz mutluysanız onlar zaten huzurlu olurlar .. ikisini yeri gelim ayrı anda emzirirken bunalmayacaksanız aksine aşırı keyif alacaksanız durmayın devam edin zaten ilk çocuk genelde böyle anlarsa bi süre sonra kendi bırakıyormuş siz sadece normal akışta sakince ilerleyin süreç size yardım edecektir .
Canim bende 10 haftaligim artik bende suanda oyleyim asiri yorgun halsiz gucsuz midem surekli bulanti halinde yemek olayi zorla yiyorum suanda cubuk krekar yiyorum mideme iyi geldiKızlar merhaba, 7+3'teyim ama kendimi aşırı halsiz hissediyorum. Mide bulantım şiddetli değil fakat yiyeceklere karşı aşırı isteksizligim var. Bugün hicbir sey yiyemedim bu saate kadar, su dahil. Bunun sebebi bulantı değil daha cok böyle aklıma yiyecek geldikçe sanki tıka basa tokmuşum da o tokluğun üstüne yemek yemeye çalışacakmışım gibi bir his. Böyle hisseden var mi? Bu haftalarda doğal mı? Ne zaman geçecek? Kendimi surekli hasta gibi hissetmekten cok bunaldım.
Ya benimde hep aynı noktada böyle sızlama gibi geliyor duruyor geliyor duruyor. Sağ altta. Korku oluştu içimde.Kızlar 7+5im. Sol kasık bölgede bıçak saplanır gibi ağrılar geliyor 3 gündür. Sızlama gibi bi şey. Sizde de oluyor mu ya da oldu mu öncesinde acaba
Bende o haftalarda solda oluyordu bebek buyudukce rahime baski yapiyor diyorlar sonra ara ara hissettiriyor bende cok nadir yokluyor artikYa benimde hep aynı noktada böyle sızlama gibi geliyor duruyor geliyor duruyor. Sağ altta. Korku oluştu içimde.
Ben de pide yiyorum su an. Peynir bile istemiyorum boş ekmek gibi iyi geldi kuru kuru. Gercekten can sıkıcı bir durum en kisa sürede her sey normale doner umarimCanim bende 10 haftaligim artik bende suanda oyleyim asiri yorgun halsiz gucsuz midem surekli bulanti halinde yemek olayi zorla yiyorum suanda cubuk krekar yiyorum mideme iyi geldi
Oh iyi bari ya ben de korktum çünkü.Bende o haftalarda solda oluyordu bebek buyudukce rahime baski yapiyor diyorlar sonra ara ara hissettiriyor bende cok nadir yokluyor artik
Teşekkür ederim amin inşallah sağlıcakla gelsin bebişlerimizBen şu an 10+6’dayım. Henüz daha çok küçükse kese görünmemiş olabilirrr, Allah hayirla kucağiniza almayi nasip etsin inşallah dua edin
Mutlu olduğunuz şey size ailenize şifa gerisi boşSütüm hala aynı geliyor bana memelerde hafif bir yumuşama var ama kontrol etmek için elle sağdım biraz, yine tazyiki vardı. Kızım da doyuyor doymasa asla durmaz çok iştahlı bir bebek. Çişleri kakaları normal sayıda ruh hali de güzel. Aramızda bu kadar güzel bir bağ kurulmuşken bırakmayı hiç istemiyorum karnımdakine bir zararı olmayacaksa beslenmeyle ve takviyelerle iyice destek yapıp devam etmek istiyorum açıkçası. Uyku konusu ayrı bir konu, biz üçümüz birlikte yatıyoruz bebeğimin kırkı çıktığından beri ve kızım hep emerek uyuyor. Şimdi memeden kesince nasıl uyuyacak hiçbir fikrim yok, düşündükçe içim cız ediyor. Analık vicdan azabıyla el ele gidiyor hep
Ben çok mutluyum emzirmekten, dünyanın en güzel duygusu bence. Bazen yorucu oluyor ama o anlarda tatlı yüzüne bakıp avunuyor insan, keşke elimden gelse de hiç ara vermeden ikisini birden emzirsem, doktoru dinleyesim emzirmeyi bırakasım inan hiç yok. Katı gıdaya başladık şimdi ufak ufak belki dedim dikkati biraz dağılır tadımlarla falan ama yok, yine memeci hep memeci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?