- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.061
Canım seninki daha ufak zaten doymasa anlarsın gerçekten benim ki herşeyi yiyor artık çok şükür süt artık zaten tatlı niyetine ama bizde hep memede uykuya geçeriz, gece uykumuzda sizin gibi 11 aylık ama bizle uyuyor kalkıp en az 4 -5 kez emiyor, bi gece vermeyin babası uyutsun dedim asla durmadı, bende gidebilirse birlikte devam etsin diyorum şükür çok bi bulantım baş dönmem olmadı ama diğer bebeği de riske atmak istemiyorum internette sakıncası yok diyor ama doktorum 12 haftadan sonra kasılma riskini artırır keselim demişti, tekrar soracağım başka görüş alacağım ama şuan benim de kesmeye hiç gönlüm el vermiyor hazır değilim.Sütüm hala aynı geliyor bana memelerde hafif bir yumuşama var ama kontrol etmek için elle sağdım biraz, yine tazyiki vardı. Kızım da doyuyor doymasa asla durmaz çok iştahlı bir bebek. Çişleri kakaları normal sayıda ruh hali de güzel. Aramızda bu kadar güzel bir bağ kurulmuşken bırakmayı hiç istemiyorum karnımdakine bir zararı olmayacaksa beslenmeyle ve takviyelerle iyice destek yapıp devam etmek istiyorum açıkçası. Uyku konusu ayrı bir konu, biz üçümüz birlikte yatıyoruz bebeğimin kırkı çıktığından beri ve kızım hep emerek uyuyor. Şimdi memeden kesince nasıl uyuyacak hiçbir fikrim yok, düşündükçe içim cız ediyor. Analık vicdan azabıyla el ele gidiyor hep
Ben çok mutluyum emzirmekten, dünyanın en güzel duygusu bence. Bazen yorucu oluyor ama o anlarda tatlı yüzüne bakıp avunuyor insan, keşke elimden gelse de hiç ara vermeden ikisini birden emzirsem, doktoru dinleyesim emzirmeyi bırakasım inan hiç yok. Katı gıdaya başladık şimdi ufak ufak belki dedim dikkati biraz dağılır tadımlarla falan ama yok, yine memeci hep memeci
Benim 8. Gün 291, 10. Gün 694 çıkmıştı ama henüz cinsiyetleri bilmiyorumKızlar beta artışına ya da erken tutunma geç tutunma durumlarıyla cinsiyet arasında bi bağlantı var mı? Mesela benim tüp bebekle oldu ve 9.gün yaptığım beta testi 227ydi. 4 gün sonra 1800küsüre çıktı baya bi arttı yani. Mesela böyle olursa erkek olasılığı fazla diyebilir miyiz? Niye öyle söylüyorum çünkü betası 50 çıkan yani düşük başlayan bi arkadasımın kızı olacakmış. Aynı şekilde bi arkadaşımın da geç döllenme olmuştu adeti geçmişti ama betası daha 60 falandı onunki de kız. Ama erken tutunup baya hemen kesesi falan görünen bi arkadasım var onunki erkek
Sanmıyorum pek alakası olduğunuKızlar beta artışına ya da erken tutunma geç tutunma durumlarıyla cinsiyet arasında bi bağlantı var mı? Mesela benim tüp bebekle oldu ve 9.gün yaptığım beta testi 227ydi. 4 gün sonra 1800küsüre çıktı baya bi arttı yani. Mesela böyle olursa erkek olasılığı fazla diyebilir miyiz? Niye öyle söylüyorum çünkü betası 50 çıkan yani düşük başlayan bi arkadasımın kızı olacakmış. Aynı şekilde bi arkadaşımın da geç döllenme olmuştu adeti geçmişti ama betası daha 60 falandı onunki de kız. Ama erken tutunup baya hemen kesesi falan görünen bi arkadasım var onunki erkek
Bendede anksıyete var arada kendımı kotu hıssdıyorum ama sımdılık ıdare edebılecegım sekılde.kullandıgınız ılac ıyı geldı mı kac haftalıksınız suanBenim uykularım hala düzelmedi ama bende depresyon ve anksiyete de var. Vücudum antidepresan istiyoruykularım aşırı kötüydü. Daha hamile olduğumu öğrenmeden kıvranmalar başladı. Doktor unisom diye bi ilaç verdi 3 haftadır onu kullanıyorum bir tık uyutuyor. Ama çok hafif ve gebelik kategorisinde bir ilaç. Parol gibi yani ama etkisi de parol kadar az. Ama sanki benim mide bulanmamı da önlüyor gibi geldi. Bunun için de kullanıyormuş sanırım
Seninki ikiz olduğu için beta artışı ikiz kaynaklı da olabilirBenim 8. Gün 291, 10. Gün 694 çıkmıştı ama henüz cinsiyetleri bilmiyorumhe bir de süpriz ikiz tabi.
Canım ben ilk bebeğimi 29 beta ile öğrenmiştim erkekKızlar beta artışına ya da erken tutunma geç tutunma durumlarıyla cinsiyet arasında bi bağlantı var mı? Mesela benim tüp bebekle oldu ve 9.gün yaptığım beta testi 227ydi. 4 gün sonra 1800küsüre çıktı baya bi arttı yani. Mesela böyle olursa erkek olasılığı fazla diyebilir miyiz? Niye öyle söylüyorum çünkü betası 50 çıkan yani düşük başlayan bi arkadasımın kızı olacakmış. Aynı şekilde bi arkadaşımın da geç döllenme olmuştu adeti geçmişti ama betası daha 60 falandı onunki de kız. Ama erken tutunup baya hemen kesesi falan görünen bi arkadasım var onunki erkek
9+4 teyim. Halsizlik olayı bir tık daha iyi ama bulantı ve tiksinme farklı bir boyuta taşındı. Uykumda bile bulantım varkızlar bu uyku ve yorgunluk hali ne zaman geçecek. yemin ederim 8:30'da falan yatmaya başladım gün içinde her yerde uyuyakalıyorum. Çalıştığım için zorlanıyorum. Sürekli her yerde uyuyorum. 8. haftadayım tünelin sonu güzel bir yere çıkıyor muYoksa biz böyle sürekli ördek yavrusu gibi uyuya mı kalıcaz?
Halsizlik beni mahvetti 2 dakika is yapsma 3 saat dinleniyorum yorgunluk elim kolkum kalkmiyor 12 hafta olsun diye bekliyorum bende canim bende tam 10 haftaligim ilk dogum yapacak ekimin basi sensin11+2deyim süreklii uyumak istiyorum asırı halsizlik tembellik var bende doktora yapiyorum ders calismam lazim calisamiyorum
Ay cidden mi ya bende mi yatacamBen ameliyattan sonra tuvalet duş ve yemek dışında hep yattım canım, ama 35.haftadan sonra gez dedi bana doktor ben de baya gezdim37+5 de dikişim alındı 38+5 te yavrumu kucağıma aldım Amin inşallah bunlar da sağlıkla kucağımıza gelir inşallah
Ama seninki önlem amaçlı benimki müdahaleydi belki sen benim kadar yatmazsın canımAy cidden mi ya bende mi yatacambebeğim de ufak daha çok üzüldüm ya
Magnezyum verdi doktorumCanım olabiliyor benim de kalça ağrım olmuştu ama son aylar şuan bence erken , incitmiş olabilir misin, doktoruna danış bence
Teşekkürler benim doktorum da magnezyum verdiBenim böyleydi ara ara gelip gidiyordu. Doktoruma ayakta duramıyorum dedim magnezyum verdi, o iyi geldi sanırım.
Ay inşallah yaa canımAma seninki önlem amaçlı benimki müdahaleydi belki sen benim kadar yatmazsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?