2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım seninki daha ufak zaten doymasa anlarsın gerçekten benim ki herşeyi yiyor artık çok şükür süt artık zaten tatlı niyetine ama bizde hep memede uykuya geçeriz, gece uykumuzda sizin gibi 11 aylık ama bizle uyuyor kalkıp en az 4 -5 kez emiyor, bi gece vermeyin babası uyutsun dedim asla durmadı, bende gidebilirse birlikte devam etsin diyorum şükür çok bi bulantım baş dönmem olmadı ama diğer bebeği de riske atmak istemiyorum internette sakıncası yok diyor ama doktorum 12 haftadan sonra kasılma riskini artırır keselim demişti, tekrar soracağım başka görüş alacağım ama şuan benim de kesmeye hiç gönlüm el vermiyor hazır değilim.

Kızlar beta artışına ya da erken tutunma geç tutunma durumlarıyla cinsiyet arasında bi bağlantı var mı? Mesela benim tüp bebekle oldu ve 9.gün yaptığım beta testi 227ydi. 4 gün sonra 1800küsüre çıktı baya bi arttı yani. Mesela böyle olursa erkek olasılığı fazla diyebilir miyiz? Niye öyle söylüyorum çünkü betası 50 çıkan yani düşük başlayan bi arkadasımın kızı olacakmış. Aynı şekilde bi arkadaşımın da geç döllenme olmuştu adeti geçmişti ama betası daha 60 falandı onunki de kız. Ama erken tutunup baya hemen kesesi falan görünen bi arkadasım var onunki erkek

Benim 8. Gün 291, 10. Gün 694 çıkmıştı ama henüz cinsiyetleri bilmiyorum he bir de süpriz ikiz tabi.

Sanmıyorum pek alakası olduğunu

Bendede anksıyete var arada kendımı kotu hıssdıyorum ama sımdılık ıdare edebılecegım sekılde.kullandıgınız ılac ıyı geldı mı kac haftalıksınız suan

Canım ben ilk bebeğimi 29 beta ile öğrenmiştim erkek

kızlar bu uyku ve yorgunluk hali ne zaman geçecek. yemin ederim 8:30'da falan yatmaya başladım gün içinde her yerde uyuyakalıyorum. Çalıştığım için zorlanıyorum. Sürekli her yerde uyuyorum. 8. haftadayım tünelin sonu güzel bir yere çıkıyor mu Yoksa biz böyle sürekli ördek yavrusu gibi uyuya mı kalıcaz?

Günaydın kızlar ben 6+6 dayım bugün ve sürekli uykum var halsizim yorgunum, akşam 8 de uyuyorum koltukta gün içerisinde sadece yatmak istiyorum. İşe geldiğim için zorlanıyorum bu uyku hali ne zaman geçer tecrübeli anneler bi aydınlatsa

9+4 teyim. Halsizlik olayı bir tık daha iyi ama bulantı ve tiksinme farklı bir boyuta taşındı. Uykumda bile bulantım var 13. Haftada geçiyor diyorlar. Hayırlısı bakalım

11+2deyim süreklii uyumak istiyorum asırı halsizlik tembellik var bende doktora yapiyorum ders calismam lazim calisamiyorum
Halsizlik beni mahvetti 2 dakika is yapsma 3 saat dinleniyorum yorgunluk elim kolkum kalkmiyor 12 hafta olsun diye bekliyorum bende canim bende tam 10 haftaligim ilk dogum yapacak ekimin basi sensin

Ay cidden mi ya bende mi yatacam bebeğim de ufak daha çok üzüldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…