2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benimde cuma cok heyecanliyim bende 10 haftaligim z 10 haftada artik fetusmus embriyodan cikiyormus bobrekleri elleri cinsiyeti de belliymis simdi yavrularimiz insallah guzel haberlerini aliriz
Benim de Pazartesi günü şu an 8deyim ama sanki aylardır hamileymişim gibi geçmiyor zaman

Pandemide doğuranlar ne şanslı diyorum hep pandemide daha kocamla tanışmamıştım
Pandeminin en başında doğurdum. Normal doğumdu. Yanıma yalvar yakar zorla eşimi alabildim. Sancılarım başlamıştı evdeyken bir gece öncesinde gideceğim hastaneye karar verdik. Öyle berbat bir dönemdi ki ne annem ne kayınvalidem yanımıza gelebildi. Covid testi verip doğumhaneye öyle girebildim vs. Doğurulabilecek en zor dönemdi bence dışarıdan yemek bile söyleyemiyorsun yanına kimse gelemiyor. Daha yeni doğum yapmışsın ve eşin bebek sen bir başınasın. Hatta çocuğu bile zorunlu aşıları olmadığı sürece kontrole götürememiştik. Bundan dolayı sarılıpı yükselmiş anlamadık. Neredeyse geri dönüşü olmayan hasarlar bırakacaktı bir gece yoğunbakımda kaldı da hastaneye gidip emziremedim bile

Halsizlik beni mahvetti 2 dakika is yapsma 3 saat dinleniyorum yorgunluk elim kolkum kalkmiyor 12 hafta olsun diye bekliyorum bende canim bende tam 10 haftaligim ilk dogum yapacak ekimin basi sensin
Kizlar merhaba bende 10+6dayim berbat durumdayım midem kotu dediginiz gibi uyurken bile midem bulanıyor bişe yiyemiyorum da hep yorgunluk hasta gibi bişe oldum anksiyetemde var oda tutuyor buykuauzluknicin bende unisom kullaniyorum buseferde gündüz de uyku yapıyor daha fazla halsizlik yapıyor valla bu halimden bıktım bide doktor bananyatis verdi kanamalarım ve bolca miyomum var diye benden durum boyle

de uyuyorum. 8. haftadayım tünelin sonu güzel bir yere çıkıyor mu Yoksa biz böyle sürekli ördek yavrusu gibi uyuya mı kalıcaz?
10. haftadayım
akşamları yemekten sonra öyle güzel sızıyorum ki
sonra yatağa geçince de sanki hiiiiç uyumamışım gibi sabaha kadar deliksiz uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…