- 31 Aralık 2023
- 496
- 970
- 23
- 27
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.101
ay tuvalete mi kalkıyorsun o yüzden mi, yoksa uyuyamıyor musun? Ben öyle elimi kaldıramıyorum ki son raddede tuvaletim olmasına rağmen sabaha dek kalkamıyorum sabah 4-5 dakika sürüyor çiş yapmam
[/QUOTE
Uyuyamiyorum, uyuyamayinca da saatte bir tuvalete gidiyorum
Benden iki tüp aldılar, 15 güne diyorlar ama bakalım belki daha erken çıkar. Sağlıklı çıksın bebeklerimizBenden tek tüp aldılarbana 10 güne çıkar dediler daha erken de olabilirmiş muhtemelen haftaya. Hayırlısı olsun
475 dolar, 15’inde o günün dolar kuruna göre tl olarak ödeme yapacağım (kan aldıktan 2 haftaya kadar ödeme olabiliyormuş)Canım fiyatlar nasıl peki biraz bilgi verirmisin
Sorma ya benim ilk gebelik tüp bebekti 2 hafta da bir gidiyordum şimdi bunda 4 hafta sonra çağırdı gelmek bilmiyor dediğin gibiTünaydın güzel anne adaylarışu randevu günleri gelmek bilmiyor
Benimde cuma cok heyecanliyim bende 10 haftaligim z 10 haftada artik fetusmus embriyodan cikiyormus bobrekleri elleri cinsiyeti de belliymis simdi yavrularimiz insallah guzel haberlerini alirizTünaydın güzel anne adaylarışu randevu günleri gelmek bilmiyor
Benim de Pazartesi günüBenimde cuma cok heyecanliyim bende 10 haftaligim z 10 haftada artik fetusmus embriyodan cikiyormus bobrekleri elleri cinsiyeti de belliymis simdi yavrularimiz insallah guzel haberlerini aliriz
Benim de bu tüp bebek ama 2 hafta da geçmiyorSorma ya benim ilk gebelik tüp bebekti 2 hafta da bir gidiyordum şimdi bunda 4 hafta sonra çağırdı gelmek bilmiyor dediğin gibi
Doğru senin ikizdi sanırım. Yani ilk gebelik ise hele tüp bebek ise 2 hafta da zor geçerBenim de bu tüp bebek ama 2 hafta da geçmiyor
Pandeminin en başında doğurdum. Normal doğumdu. Yanıma yalvar yakar zorla eşimi alabildim. Sancılarım başlamıştı evdeyken bir gece öncesinde gideceğim hastaneye karar verdik. Öyle berbat bir dönemdi ki ne annem ne kayınvalidem yanımıza gelebildi. Covid testi verip doğumhaneye öyle girebildim vs. Doğurulabilecek en zor dönemdi bencePandemide doğuranlar ne şanslı diyorum heppandemide daha kocamla tanışmamıştım
iki can birden merak ediyorum bir de daha fenaDoğru senin ikizdi sanırım. Yani ilk gebelik ise hele tüp bebek ise 2 hafta da zor geçer
+1 ben ya 5 dakika iş yapsam kamyon geçmiş gibi yorgunum ve surekli açım:)Eve süpürge tuttum savastan çıkmış gibi yoruldumve çok çabuk acıkıyorum ya
Kizlar merhaba bende 10+6dayim berbat durumdayım midem kotu dediginiz gibi uyurken bile midem bulanıyor bişe yiyemiyorum da hep yorgunluk hasta gibi bişe oldum anksiyetemde var oda tutuyor buykuauzluknicin bende unisom kullaniyorum buseferde gündüz de uyku yapıyor daha fazla halsizlik yapıyor valla bu halimden bıktım bide doktor bananyatis verdi kanamalarım ve bolca miyomum var diye benden durum boyleHalsizlik beni mahvetti 2 dakika is yapsma 3 saat dinleniyorum yorgunluk elim kolkum kalkmiyor 12 hafta olsun diye bekliyorum bende canim bende tam 10 haftaligim ilk dogum yapacak ekimin basi sensin
10. haftadayımde uyuyorum. 8. haftadayım tünelin sonu güzel bir yere çıkıyor muYoksa biz böyle sürekli ördek yavrusu gibi uyuya mı kalıcaz?
Ben kullanıyorum çok bacak ağrım vardı biraz iyi geldi oonce magnorm die suda eriyen bitane verdi bacak ağrım çoğalınca daha iyi bir magnezyum verdi magnimor diyeMagnezyum kullanan var mı şu an
Tam olarak o durumdayımEve süpürge tuttum savastan çıkmış gibi yoruldumve çok çabuk acıkıyorum ya
Ikiz hamileliği çok özel ve çok güzel ikiz bebekiki can birden merak ediyorum bir de daha fenasabredicez bakalım
iki can birden merak ediyorum bir de daha fenasabredicez bakalım
Merhaba mesajinizi şimdi gördüm valla bulamadim doktor siz naptinizMerhaba, acaba iyi doktor bulabildiniz mi? Bende sarıyerde oturuyorum, doktor arayışındayım şuan
Ben de+1 ben ya 5 dakika iş yapsam kamyon geçmiş gibi yorgunum ve surekli açım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?