- 14 Şubat 2024
- 212
- 197
- 23
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.081
Ben yarın 7 haftaya gireceğim. Ama durumun çok kötü. Cumartesi hem kadın dığum hem psikiyatri randevum var. Sanırım artık dayanamayacağımı herşeyi kabul edip antidepresana başlamak istediğimi söyleyeceğim. İlacın adı unisom. Fayda görenler var ama benim vücudum daha kuvvetli ilaçlara alışkın olduğu için bana fayda etmedi. Çok hafif bir uyku veriyor bana sadece. Senin durumun daha katlanılabilirse sana daha çok faydası olur belki. Çünkü doktorum pasifloradan daha etkili demişti ve gebelik kategorisi benzer demişti ikisinin de zararı yok demişti.Bendede anksıyete var arada kendımı kotu hıssdıyorum ama sımdılık ıdare edebılecegım sekılde.kullandıgınız ılac ıyı geldı mı kac haftalıksınız suan
Gittim siyatik gibi sanki benimki sağ bacağa vuruyor ve kalçada bir noktaya baskı yapınca ağrı geçiyor doktor magnezyum verdi d3 damla verdi inşallah geçerBenim de dün bütün gün böyleydi. Doktorum baktı hiçbir sorun olmadığını söyledi. Ama regl sancısı gibi bi ağrı ise progrestan başlarız dedi. Benim daha çok kramp gibiydi. Doktora gittiniz mi?
Ayyy inşallah kuzum sağ sağlim o günleri görmeyi nasip etsin rabbimHalsizlik beni mahvetti 2 dakika is yapsma 3 saat dinleniyorum yorgunluk elim kolkum kalkmiyor 12 hafta olsun diye bekliyorum bende canim bende tam 10 haftaligim ilk dogum yapacak ekimin basi sensin
Aa evet oda yapabilir kimisi magnezyum alabiliyor gebelikte gerek olunca veriyorlar tedirgin olma ben kullanmadım mesela kardeşim kullanmıştıMagnezyum verdi doktorum
O haftalarda aynı sekildeydim normal bence sonuçta bebek büyüyorKızlar şuan 8+2 deyim dünden beri karnımın içi acıyor ağrı gibi değil ama acıyor sizce sebebi nedir benim gibi olan var mı
İlk gebeligimde aynı şeyi yaşadım ama pandemiydi evden çalışıyordum sıkıntı olmadı. Gerçekten zor bir durum şimdi kzilarimdan biri gece sebepsiz uyaniyor birkaç saat bekliyorKızlar ben günlerdir uyuyamıyorum gece 3 te 4te bı uyanıyorum sonra sabaha kadar uyku tutmuyor bı de o durumda işe gidiyorum çok zorlanıyorum doktorum normal deyip duruyor.
Pandemide doğuranlar ne şanslı diyorum hepO haftalarda aynı sekildeydim normal bence sonuçta bebek büyüyor
İlk gebeligimde aynı şeyi yaşadım ama pandemiydi evden çalışıyordum sıkıntı olmadı. Gerçekten zor bir durum şimdi kzilarimdan biri gece sebepsiz uyaniyor birkaç saat bekliyor
kızlar bu uyku ve yorgunluk hali ne zaman geçecek. yemin ederim 8:30'da falan yatmaya başladım gün içinde her yerde uyuyakalıyorum. Çalıştığım için zorlanıyorum. Sürekli her yerde uyuyorum. 8. haftadayım tünelin sonu güzel bir yere çıkıyor muYoksa biz böyle sürekli ördek yavrusu gibi uyuya mı kalıcaz?
Ben yarın 7 haftaya gireceğim. Ama durumun çok kötü. Cumartesi hem kadın dığum hem psikiyatri randevum var. Sanırım artık dayanamayacağımı herşeyi kabul edip antidepresana başlamak istediğimi söyleyeceğim. İlacın adı unisom. Fayda görenler var ama benim vücudum daha kuvvetli ilaçlara alışkın olduğu için bana fayda etmedi. Çok hafif bir uyku veriyor bana sadece. Senin durumun daha katlanılabilirse sana daha çok faydası olur belki. Çünkü doktorum pasifloradan daha etkili demişti ve gebelik kategorisi benzer demişti ikisinin de zararı yok demişti.
ay tuvalete mi kalkıyorsun o yüzden mi, yoksa uyuyamıyor musun? Ben öyle elimi kaldıramıyorum ki son raddede tuvaletim olmasına rağmen sabaha dek kalkamıyorum sabah 4-5 dakika sürüyor çiş yapmamÖzendim desem inanır mısın? Geceleri uyuyamiyorum, sürekli kalkiyorum. Uykularim çok huzursuz oldu. Sen ördek yavrusu ben geceleri gözünü kirpmayan baykuş
Benden tek tüp aldılarKızlar fetal DNA için az önce hemşire hanım geldi eve, iki tüp kan aldı. Çok kısa sürdü zaten. Panorama firması. Sonuçlar ay sonuna çıkarmış bakalım hayırlısı olsun inşallah
Yok ya Allah yaşatmasın düşünsene öldürücü yayılan bir virüs var ve senin savunmasız küçücük bir bebeğin. Yasakların zirve olduğu zamanlardı şehirler arası yolculuk yasaktı izin çıkmamıştı annem ve kayinvalidem gelememişti doğuma çok korku dolu ve yorucuydu süreç. Bu doğum normal olsun herkes için güle oynaya :) hastane odası süslemeye bile izin vermemislerdi refakatçi yasakti falanPandemide doğuranlar ne şanslı diyorum heppandemide daha kocamla tanışmamıştım
Çizi de iyi geliyor bana çubuk krakerden de bunaldımCanim bende 10 haftaligim artik bende suanda oyleyim asiri yorgun halsiz gucsuz midem surekli bulanti halinde yemek olayi zorla yiyorum suanda cubuk krekar yiyorum mideme iyi geldi
Fiyatları nasıl kızlar ?Benden tek tüp aldılarbana 10 güne çıkar dediler daha erken de olabilirmiş muhtemelen haftaya. Hayırlısı olsun
Canım fiyatlar nasıl peki biraz bilgi verirmisinKızlar fetal DNA için az önce hemşire hanım geldi eve, iki tüp kan aldı. Çok kısa sürdü zaten. Panorama firması. Sonuçlar ay sonuna çıkarmış bakalım hayırlısı olsun inşallah
11.500Fiyatları nasıl kızlar ?
Böyle düşününce korkunçYok ya Allah yaşatmasın düşünsene öldürücü yayılan bir virüs var ve senin savunmasız küçücük bir bebeğin. Yasakların zirve olduğu zamanlardı şehirler arası yolculuk yasaktı izin çıkmamıştı annem ve kayinvalidem gelememişti doğuma çok korku dolu ve yorucuydu süreç. Bu doğum normal olsun herkes için güle oynaya :) hastane odası süslemeye bile izin vermemislerdi refakatçi yasakti falan
Cok gecmıs olsun zor bır rahatsızlık cok ıyı bılırım cok kotuysen kesınlıkle doktora gıt çünkü bu rahatsızlık ilerleyebiliyor ben de ilk hamileliğimde çok kötü günler geçirmiştim benimki şu an idare edebilirdik bazen kötü hissetsem de kendimi ama kötü olursam idare edemeyeceğim şekilde olursa doktora giderim. Bu sitede adı: hamilelikte kaygı bozukluğu ve xanax diye sayfa var. bu sorunu yaşayan bir çok hamile var. arada ben de yazıyorum o sayfaya iyi geliyor kendin gibi insanlarla yazışmak fikir almak istersen sen de bir bakBen yarın 7 haftaya gireceğim. Ama durumun çok kötü. Cumartesi hem kadın dığum hem psikiyatri randevum var. Sanırım artık dayanamayacağımı herşeyi kabul edip antidepresana başlamak istediğimi söyleyeceğim. İlacın adı unisom. Fayda görenler var ama benim vücudum daha kuvvetli ilaçlara alışkın olduğu için bana fayda etmedi. Çok hafif bir uyku veriyor bana sadece. Senin durumun daha katlanılabilirse sana daha çok faydası olur belki. Çünkü doktorum pasifloradan daha etkili demişti ve gebelik kategorisi benzer demişti ikisinin de zararı yok demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?