2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bendede anksıyete var arada kendımı kotu hıssdıyorum ama sımdılık ıdare edebılecegım sekılde.kullandıgınız ılac ıyı geldı mı kac haftalıksınız suan
Ben yarın 7 haftaya gireceğim. Ama durumun çok kötü. Cumartesi hem kadın dığum hem psikiyatri randevum var. Sanırım artık dayanamayacağımı herşeyi kabul edip antidepresana başlamak istediğimi söyleyeceğim. İlacın adı unisom. Fayda görenler var ama benim vücudum daha kuvvetli ilaçlara alışkın olduğu için bana fayda etmedi. Çok hafif bir uyku veriyor bana sadece. Senin durumun daha katlanılabilirse sana daha çok faydası olur belki. Çünkü doktorum pasifloradan daha etkili demişti ve gebelik kategorisi benzer demişti ikisinin de zararı yok demişti.

Benim de dün bütün gün böyleydi. Doktorum baktı hiçbir sorun olmadığını söyledi. Ama regl sancısı gibi bi ağrı ise progrestan başlarız dedi. Benim daha çok kramp gibiydi. Doktora gittiniz mi?
Gittim siyatik gibi sanki benimki sağ bacağa vuruyor ve kalçada bir noktaya baskı yapınca ağrı geçiyor doktor magnezyum verdi d3 damla verdi inşallah geçer

Halsizlik beni mahvetti 2 dakika is yapsma 3 saat dinleniyorum yorgunluk elim kolkum kalkmiyor 12 hafta olsun diye bekliyorum bende canim bende tam 10 haftaligim ilk dogum yapacak ekimin basi sensin
Ayyy inşallah kuzum sağ sağlim o günleri görmeyi nasip etsin rabbim 1 haftadır evi süpürücem kolum kalkmıyor

Kızlar şuan 8+2 deyim dünden beri karnımın içi acıyor ağrı gibi değil ama acıyor sizce sebebi nedir benim gibi olan var mı
O haftalarda aynı sekildeydim normal bence sonuçta bebek büyüyor
Kızlar ben günlerdir uyuyamıyorum gece 3 te 4te bı uyanıyorum sonra sabaha kadar uyku tutmuyor bı de o durumda işe gidiyorum çok zorlanıyorum doktorum normal deyip duruyor.
İlk gebeligimde aynı şeyi yaşadım ama pandemiydi evden çalışıyordum sıkıntı olmadı. Gerçekten zor bir durum şimdi kzilarimdan biri gece sebepsiz uyaniyor birkaç saat bekliyor

Pandemide doğuranlar ne şanslı diyorum hep pandemide daha kocamla tanışmamıştım

Özendim desem inanır mısın? Geceleri uyuyamiyorum, sürekli kalkiyorum. Uykularim çok huzursuz oldu. Sen ördek yavrusu ben geceleri gözünü kirpmayan baykuş

Günaydın, bende depremden etkilendiğim için fulsaca başlamiştim. Gebelik düşününce kademeli olarak bırakmak durumunda kaldım. Allah yardimciniz olsun

Özendim desem inanır mısın? Geceleri uyuyamiyorum, sürekli kalkiyorum. Uykularim çok huzursuz oldu. Sen ördek yavrusu ben geceleri gözünü kirpmayan baykuş
ay tuvalete mi kalkıyorsun o yüzden mi, yoksa uyuyamıyor musun? Ben öyle elimi kaldıramıyorum ki son raddede tuvaletim olmasına rağmen sabaha dek kalkamıyorum sabah 4-5 dakika sürüyor çiş yapmam

Kızlar fetal DNA için az önce hemşire hanım geldi eve, iki tüp kan aldı. Çok kısa sürdü zaten. Panorama firması. Sonuçlar ay sonuna çıkarmış bakalım hayırlısı olsun inşallah
Benden tek tüp aldılar bana 10 güne çıkar dediler daha erken de olabilirmiş muhtemelen haftaya. Hayırlısı olsun

Pandemide doğuranlar ne şanslı diyorum hep pandemide daha kocamla tanışmamıştım
Yok ya Allah yaşatmasın düşünsene öldürücü yayılan bir virüs var ve senin savunmasız küçücük bir bebeğin. Yasakların zirve olduğu zamanlardı şehirler arası yolculuk yasaktı izin çıkmamıştı annem ve kayinvalidem gelememişti doğuma çok korku dolu ve yorucuydu süreç. Bu doğum normal olsun herkes için güle oynaya :) hastane odası süslemeye bile izin vermemislerdi refakatçi yasakti falan

Böyle düşününce korkunç

Kızlar ikili test 11+3 te gitsem doktora yapılır dimi 11.haftanin sonlarında gel dedi ama ben şehir dışına çıkmayı düşünüyorum biraz erken gitmek istiyorum olur dimi

Doktorum beni ikili tarama icin 13+4te çağırdı geç degil mi? 10+4te kontrolde ikili tarama icin daha erken demisti

Cok gecmıs olsun zor bır rahatsızlık cok ıyı bılırım cok kotuysen kesınlıkle doktora gıt çünkü bu rahatsızlık ilerleyebiliyor ben de ilk hamileliğimde çok kötü günler geçirmiştim benimki şu an idare edebilirdik bazen kötü hissetsem de kendimi ama kötü olursam idare edemeyeceğim şekilde olursa doktora giderim. Bu sitede adı: hamilelikte kaygı bozukluğu ve xanax diye sayfa var. bu sorunu yaşayan bir çok hamile var. arada ben de yazıyorum o sayfaya iyi geliyor kendin gibi insanlarla yazışmak fikir almak istersen sen de bir bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…