2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kadin dogum doktorum ve aile hekimim 2 soda icebilirsin dedi. Annem de bana hamileyken cok icermis. Mineral ve magnezyum bakimindan faydaliymis. Surekli mide yanmam oluyor icmezsem rahatlayamiyorum

Kızlar Brave diye bir tarayıcı var ondan girerseniz 0 reklam çıkıyor. Android için. Bir de sol taraftaki 3 çizgiye basınca en altta "Web uygulaması kur" a tıklayınca uygulama indirmiş gibi oluyor ben öyle kullanıyorum hiç reklam görmedim şimdiye kadar

Saglıcakla geçer insallah günlerrr
Listeden baktım da başı sen çekiyormuşsun canım maşallah Benim tahmini doğum 31 ekim. Sonlardayım yani sen daha tecrübelisin Senin bulantın falan çok olmuş muydu? Benim 7+3 ama hiç bulantım olmadı sabahları falan. Genelde mide yanması şu 4 5 gündür kalbim çarpıyor nabzım yükseliyor ayağa kalkınca gözüm kararıyor. Acaba kan sulandırıcı hap mı sebep oluyor diye düşünüyorum

Hadi hayırlı güzel haberlerini alalım inşallah bana da koooskocaa 11 gün var
Bana 16 gun var 13 haftalik oluyor bende 2 li tarama yapacak cinseyeti soyleyecek biz oyle parti filan yapmayacagiz hic oyle hevesim yok o parayi cocuguma harcarim Allah 7 yil sonra evlat vermis gosterise gerek yok

Bana 16 gun var 13 haftalik oluyor bende 2 li tarama yapacak cinseyeti soyleyecek biz oyle parti filan yapmayacagiz hic oyle hevesim yok o parayi cocuguma harcarim Allah 7 yil sonra evlat vermis gosterise gerek yok
Ben de direkt cinsiyet konseptine karşıyım, maviye pembeye vs. Ama en yakın arkadaşıma bunu söylediğimde, sana sormicaz ne partisi yapacağımızı sen karışma dedi

Kizlar cinsiyet partisi yapacakmisiniz ? Ben dusunmuyorum da yapan varmi merak.ediyorum doktorum 2 li taramada cinsiyetini soylerim dedi
Sevmiyorum öyle şeyleri, üniversiteye giden oğlum var onu bekliycez ama abisi cok merak ediyor, Nisan başı gibi cinsiyet ve genel kontrol için gideceğim odada hep beraber öğreniriz inşallah ufaklık gösterirse. Ben tarama testleri yaptirmiycam ztn. Gün yaklaştıkça insan merak ediyor içinde ne var diye

Ben de direkt cinsiyet konseptine karşıyım, maviye pembeye vs. Ama en yakın arkadaşıma bunu söylediğimde, sana sormicaz ne partisi yapacağımızı sen karışma dedi
Bence de renklere göre parti fln anlamsız ben mavi âşığı biriyim kızım olsa adını bile mavi düşünüyorum ne pembesi ya ahshdhd

Bence de renklere göre parti fln anlamsız ben mavi âşığı biriyim kızım olsa adını bile mavi düşünüyorum ne pembesi ya ahshdhd
Di mi ya ne alaka
Ben en fazla ailem sevdiğim arkadaşlarımla beraber birlikte yemek yerken, sallıyorum bir zarftan çıkarırım kız mı erkek mi gibi, maksat beraber öğrenmek olsun diye

Ay maşallah kocaman abisi olcak

Benim asiri bulantim ve koku hassasiyetim olmadı canım şükür. Halsizlik yorgunluk uyku hali mide yanmasi oluyor genel olarak. Benim de dogum 3 ekimdi en son kontrolde 30 eylul oldu bakalim sag saglim kucagimiza alalim insallah bebislerimizi kan sulandirici bas donmesi ve carpinti yapabilir yapabilir kan inceldigi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…