2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kizlar cinsiyet partisi yapacakmisiniz ? Ben dusunmuyorum da yapan varmi merak.ediyorum doktorum 2 li taramada cinsiyetini soylerim dedi
Ben de yapmayi dusunmuyorum bana israf gibi geliyor ayrica ben merak ederim direkt doktorum söylesin isterim benim de ailem arkadaslarim yapmak istiyor ama hic yapasim yok ugrasamam

Ben de direkt cinsiyet konseptine karşıyım, maviye pembeye vs. Ama en yakın arkadaşıma bunu söylediğimde, sana sormicaz ne partisi yapacağımızı sen karışma dedi
Banada dediler gereksiz dedim evlad ayrimi yapacak duygum yok dedi zor kaldim dedim yaparlarsa sen karisma yapsinlar bende oyle yapacak kimse yok bende de heves yok zaten

Arkadaslar youtubeda op.dr. kağan kocatapeyi izleyebilirsiniz her konuda cok guzel mantikli aciklamalar yapiyor gebelikle ilgili. Gunde 2 bardak kahve-asitli icecek-soda tuketilebilir diyor simdi izledim
Cok iyi doktor ben takip ediyorum kuzenim doktoru demiski hicbir sey yasak degil adam prof ben anlamadim her doktor ayni degil bu beslemede

Kızlar günaydınnn, bu süreç hepimiz için hassas. Şu an 11+4’teyim. Biraz paniğim son iki üç gündür, bebeğim nasıl iyi mi yaşıyor mu diye durmadan düşünüyorum. Yaşamıyorsa da hiç belirti vermiyormuş, ben de kontrolden yeni çıktım salı günü, her şey yolundaydı şükür. Benim gibi olan var mı? Çok mu evham yapıyorum?

Hepimiz ayni yollardayiz bendede belirtiler yine azaldi haftaya bende cuma gitttim bende 10+4 bir daki randevum 12+6 da benim de

Bende aynı durumumdaym maalesef 11. Haftaya girdim. Geçen hafta muayene oldum herşey yolundaydı ama sürekli aklım orda arada sağ kasığımda ağrı oluyor. Haftaya 2’li test için kontrole gideceğim. Bu hafta geçmez bana artık

Hepimiz ayni yollardayiz bendede belirtiler yine azaldi haftaya bende cuma gitttim bende 10+4 bir daki randevum 12+6 da benim de

Ben de tedirginlik yaşıyorum ara ara, diyorum ki niye midem bulanmıyo, niye rahat hareket ediyorum, göğüslerim neden eskisi gibi acımıyor. Sonra aklım başıma geliyor şükür her şey yolundadır diyorum, sonra bir daha düşünmeye başliyorum

İlk çocukta öyle oluyor genelde normaldir canm yürüyüş yap kafanı dağıtacak şeylerle uğraş bnm ikinci kanamam da oldu gününe göre 9 gün geridende geldi yinede umursamadım takmadım taktikca daha kötü oluyor insan daha geçen gün hamile olduğumu öğrendim bir hafta sonra 3 aylık olacam zaman su gibi akıyor tadını çıkarın bence

Benimde 17 ve 7 yaşında iki oğlum var gönlümden kız olsun istiyorum ama erkekte olsa nasip sağlıklı olsunlar da yaşım 38 iki oğlumda tüp bebek hiç korunmuyordum kendiliginden oldu yaşımda var endişeliyim siz kaç yaşındasınız sorun olmazsa paylasirmisiniz

Demek ki hepimiz ortalama aynı kaygılara sahibiz. Belki de okuduklarımızdan duyduklarımızdan etkileniyoruzdur

Doğru vallahi haklısın, takınca bir şeyler düzeliyor sanki. Çok haklisin allah sağlikla kucaklamayi nasip etsin

Kizlar cinsiyet partisi yapacakmisiniz ? Ben dusunmuyorum da yapan varmi merak.ediyorum doktorum 2 li taramada cinsiyetini soylerim dedi
Benim dün gittiğim doktorum da öyle dedi canım 2 li taramaya geldiğinde cinsiyet söylerim dedi çok şaşırdım acikcasi erken deil mi? İlk gebeligimde 16 da öğrenmiştim yani ultrason cihazının kalitesi mi doktorun tecrübesi mi? Yoksa görüp bildikleri birsey mi var bu haftalardan nasıl okadar emin söyledi çok sevindim vala.
Ben öyle parti felan değil de evde sadece çekirdek aile belki orada öğreniriz bi pasta keseriz felan die düşünüyorum.

Makine ve tecrube diyorlar ama Benim doktorum perinatolog acaba ondan mi dedim bende ustelik bana cuma gunu sordu gonlunden ne geciyor diye ben ruyamda erkek gordum sen ruyani bosver ne istiyorsun dedi kiz dedim sonra hayirlisi olsun dedim Allah in gucune gider dedim 7 yil sonunda evlat sahibi olacagim oyle kaldi muhabet benimde ,biz yapmayiz herhalde kari koca gidecegiz 2 li ye orada ogreniriz

Kızlar ben hiç evham yapmadan korkmadan 2 gebelik geçirmiştim, kaybettim. 3. de köpek gibi korktum yine kaybettim. Şimdi 4teyim tabi ki korkuyorum yine ama evhamlanmıyorum. Sabırla beklemeye çalışıyorum güzel haberleri. Kötüyü de aklımın bir köşesinde tutuyorum. Çünkü her şey insanlar için. Olabildiğince güzel anlarını düşünmeye çalışın gebeliğin. Sonuç ne olursa olsun şu an içimizde atan minik kalpler var
Şu an içimde, 2 kalp, 4 bacak 4 kol 2 burun var, bu mucizeye inanamıyorum

Valla kızlar bende aşırı heyecanlıyım cinsiyeti çok merak ediyorum bi rüya görsem diye yatıyorum ama hep karışık karışık şeyler cinsiyet göremiyorum doktora bana söylemeyin kağıda yazın eşimle baş başa bakmak istiyorum demek istiyorum aslında ama diyemem utanırım bir de aşırı heyecanlıyım nasıl bakmadan dururum ay öyle işte inşallah sağlıcakla gönlümüzce olsun herşey

Ben bugün kız bir bebek gördüm emziriyordum. Rüyası bile çok güzeldi. Kim bilir gerçeği nasıl güzeldir. Rabbim hepimizi o güzel günlere eriştirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…