2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hepimizin hakkınızda hayırlısı olsun canım tabi mutlaka cihaz ve doktor tecrübesi önemli aynen cinsiyet önemli deil yeterki sağlıklı olsunlar

35 yaşındayim kız erkek hiç bişey istemedim ama hissettiğim erkek hep sağlık sıhhatli olsun diyorum. Yaşında, yaşımızda endişe edecek birşey yok gönlünü ferah tut olucak olan ne yaparsak oluyor kontrollu bir gebelik ile her şey mükemmel gecicek ve geçiyor keyif almaya bak bu günler bir daha olmayacak. Allah bağışlasın evlatlarimizi

Arkadaslar youtubeda op.dr. kağan kocatapeyi izleyebilirsiniz her konuda cok guzel mantikli aciklamalar yapiyor gebelikle ilgili. Gunde 2 bardak kahve-asitli icecek-soda tuketilebilir diyor simdi izledim
Ben çok beğeniyorum o adamın videolarını. Çok mantıklı ve anlaşılır anlatıyor herşeyi.

Aynen böyle evham yapıp aklımıza, ruhumuza o kötü enerjiyi alıyoruz. Varoluşa karşı gelemeyiz en güzeline odaklanıp süreci karnimizdakine de zehir etmeden mutlu yaşamak lazım. Mide bulantım çok, alerjim var ama karnımı seviyorum bir şey canım çok çekince bak sen diye konuşuyorum bundan aylar sonra içimizde olmayacak büyüyünce yanımız da bile olmuyorlar. Günlerimizi keyif ve mutluluk ile geçirelim

Bende cinsiyetini çok merak ediyorum. Oğluma hamileyken rüyamda erkek görmüştüm. Bundada mavi tulum gördüm, birde eşim bana altın bilezik almış, internetten baktım erkek bebeğe işaret eder diyor. Bakalım çıkacak mı rüyalarım

Seninle günlerimiz aynı yapma kendine bunu yazık, oldukça sakinlestir kendini eğlenceli şeyler yap. Günlük rutinlerine odaklan. Az kaldı sonradan hareketlerini de hissedicez ztn sen mutlu ol ki bebek mutlu doğsun. Evhamlı, endişeli bebekler kodlamayalim

Demek ki hepimiz ortalama aynı kaygılara sahibiz. Belki de okuduklarımızdan duyduklarımızdan etkileniyoruzdur
Aynen öyle ben daha çok pozitif doğum hikayeleri okuyorum. Instagramdan simge duman kara'yi takip ediyorum. 12. Haftayı bekliyorum spor içinde ve çok olumlu hikayeleri paylaşıyor öneririm

Canım 12. haftadan sonra risk çok azalmış oluyor zaten. O yüzden hiç telaş etme. Dua et, güzel şeyler düşün, kötüyü çağırma boşuna. Zaten doktor herşey yolunda demiş, korkulacak birşeyde yok yani.

Alla alla altın bilezik bende gördüm yoruma baktım zaten hee gördüğümün yorumlara bakıyorum hiç öyle bişi okumadım bu tek ultrason da bebek gördüm onda yazıyordu sanki erkek bebege işaret gibi tam emin değilim ama

Kizlar cinsiyet partisi yapacakmisiniz ? Ben dusunmuyorum da yapan varmi merak.ediyorum doktorum 2 li taramada cinsiyetini soylerim dedi
Ben cinsiyetini öğrendikten sonra bir tane balon alıp içine pembe yada mavi süs koyacağım, oğlum patlatıp öğrensin kardeşinin cinsiyetini. Birde video çekip annemlere atarım, uzaktalar güzel bir sürpriz olur onlar içinde. Ama partiyle uğraşamam, çok yakın kimsem yok zaten burda hemde boşuna masraf.

Bu siteden bakmıştım ben, annemlerde hep söyler altın bilezik erkek çocuktur diye ama Allah bilir tabi

Çok teşekkür ederim, iyi ki varsiniz Doğru söylüyorsunnn

Doğru şu kodlama olayina çok inaniyorum, ne hissedersek onu yaşayip öğreniyorlar. Pozitif olmaya çalişacağimmm

Cok iyi doktor ben takip ediyorum kuzenim doktoru demiski hicbir sey yasak degil adam prof ben anlamadim her doktor ayni degil bu beslemede
Bana da doktorlarim hicbir yasak koymadı ki zaten annelerimiz bizi yasakla mı büyüttü normalde nasil saglikli beslenmemiz gerekiyorsa gebelikte de o sekilde beslenmemize dikkat etmeliyiz

Ben de seninle ayni durumdayim 11+6benim de ve surekli acaba bebek iyi mi acaba bir sey oldu da belirti vermedi mi diye endiseliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…